ıstırap die bi program var onu indiriyolar yada kole kendiliginden istedigin servera tek atıyon ben normalde bıraktım ewdeki bilg.danda knightı sildim ama arasıra int. cafede girip cz yapıyom bugün cok rahat tektıkla r2 e ye girdim ıstırap sayesinde soyulursa soyulsun nası olsa oynamayı bıraktım ama tarattım hiç virüs cıkmadı şimdiye kadarda hiç bi soyulmayla karşılaşmadım bilg. kulanmayı biliyorsanız soyulmazsınız yani indirdigin şeyin içinde trojen keyloger varmı dikkat edin sizin bilg. bilgiler karşıya gönderiliyomu ii dikkat edin onu haricinde bi problem olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: AragorN@MIK
quote:
Orjinalden alıntı: My_MoRuK
bidaha velet dersen yakarım...çok ciddiyim...
nereyi yakıon sen?
Roma'yı.
bende welet sayılırım 14 yasındayım 3-5 program ac pc yi kas donma yaaprsa gerer.
quote:
Orjinalden alıntı: 441Knight
Ben vala hep Entere basıyorum Premium değilsiniz desede basıyorum elinde sonunda gircek gidipte premium olcak değiliz
demekki oyundada bişeylik var oyundada cenabetlik olmasın(alınmayın şaka olarak)
quote:
Orjinalden alıntı: kivancoxxx
HERKEZE SORULUR SERVERLAR DOLU OLDUĞU ZAMAN.. OYUNA GİREBİLMEK İÇİN NELER YAPILABİLİR... BİZİM MAHALLENİN VELETLERİ BİŞİLER YAPIYOLAR BEN SERVER A BASIYORUM 30 DK... ONLAR 1 BASIŞTA GİRİOLAR... NOT:PARALI ÜYE DEĞİLİM,VELETLERDE DEĞİL....
Sen yenisin galiba
hortlatmışlaaaar bu konuyu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme