Şimdi Ara

Server da çok ruh hastası var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet 8. perma banımdan sonra artık biraz daha gelişme katettiğimi düşünüyorum.Bu arada başlıkta server yazdığımı gördünüz,arkadaşlar ben tr de bronz olup daha sonra ben west te geçicem diyip west silver büyüktür tr challenger diyenlerden değilim.Westtede 2 accountum permalı yani.Rapor sistemi işe yarıyor falan diyorsunuz benim açtığim her konuya.Bakın birkaç gündür geliyor başıma.Çeşitli heroları spamlayıp 1000 maçta elmas 3 ve üstüne çıkanlar geliyor maçıma.Ve adamlar gerçekten normal değil.Ölüyorum,adam diyor ki all chat ten,"reportlayın,bize bilerek beslicem dedi".Varmı yani böyle bişey.Asıl toxic bu oluyor ben değilim.Adam öğrenmiş demiş ki aa bak reportlayınca ban yiyorlar.Hoşuna gitmeyene direk yalan söylüyor böyle yüzsüz bir şekilde.Ve karşıdaki 800 maçlılarsa diyorki "Reportlarız".Riot un beni banlicağına bunları banlaması gerekmiyor mu ? Kastığım o hesaplar benim için bir emek değil,zorlanmıyorum yani.Sadece gereksiz yere yedikleri için adaletsiz olduğunu düşünüyorum.Ama bu adamların yaptığı şey gerçekten sağlıklı bir hareket değil yani utanıyorum ben görümce



  • Hangi server anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon 3 müydü kaçtı hatırlamıyorum chat ban olayı fırlamıştı. Durup durmadık yerde 500 oyun chat ban falan yiyorduk ondan sonra ben hiç gereksiz ban yediğimi hatırlamıyorum. Aynı serverdamı oynuyoruz ?
  • tr diamond'a çıkan oyuncuların sadece yetenekleri gelişmiyor. Aynı zamanda flame kabiliyeti , takımımdaki oyuncuyu nasıl sinir edebilirim veya en ufak şeyde kimi suçlayabilirim diye düşünerek bunları da geliştiriyolar. Tr diamondda 3 sezonda flame atmadan yaklaşık 1000 maç oynadım. İnsan flame atmayınca daha da sinirleri bozuluyor. O yüzden ya hızlıca challengera (hiç challenger olamadım belki orası farklıdır ve oyunuma gelen şampiyonluk kümesi oyuncuları genelde sakin ve içten oyuncular) kasın veya gidin diğer serverları deneyin.
  • Sende onları rapor et ve açıklama kısmında durumu açıkla, illa kontrol edilir.
  • Oyun başından beri Allaha sövüyor report diyen tipler var gerçekten :D :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westte ayni sekilde 35+35 mac ranked bani yemistim.
    Adam bilerek 5 kisinin arasina girip girip oluyor.ve bilerek yapiyor.
    Pls dont dedigim zaman flameden ban yiyorum.

    Kazandigimiz oyun sonunda gg yazdim sadece.adam not gg it was bad game diyip raporluyo ban yiyorum.
    Bir keresinde ortada bisey yok benden bahsederek karsiya bize flame yapiyor yazanlar oldu.pre girdigi kisi de ayni sekilde iftiracilari destekledi. iftira attilar ban yedim.
    West trden kotudur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye biz veya ben perma yemiyoruzda sen yiyosun . Biraz bunu dusun bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senatorts

    Niye biz veya ben perma yemiyoruzda sen yiyosun . Biraz bunu dusun bence

    Hakaret olarak algılamada elon ne ? Kümeni sormuyorum bak farkındaysan.Ki ilk banları biraz hakettim onlara bir lafım yok.Fakat son birkaç permam.Anlatıyorum ya size olayı.Adamlar bildiğin organize oluyorlar.Bana sinir olan diyo allaha sövüyro reportlayın.Benim lanede ezdiğim adamda diyorki tamam reportlarız.Ya bunları diyorlar.Chate hiçbişey yazmıyorum.Maç bitiyor umutsuzca bekliyorum.Chat banı yedin uyarısı geliyor.Gösterilen chat log unda 0 küfür var.Ticket atıyorum riota,riot bana kullanıcı sözleşmesini atıyor.Kapa çeneni diyor yani.Gerçekten üzücü
  • 8 kere perma yiyip Serverı suçlamak da ayıp be hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartıyorsun demek ki küfür etmesen bile boş boş konuşan tiplerdensin galiba. Ben de küfür ediyorum uyarı bile almadım. Yapıyorsun ki ban yiyorsun. 8 kere ban yemişsin hala ağlıyorsun burada. 1000 oyunlu 800 oyunlu diamond diye dalga geçmende bir acayip . Herkes pro olmak veya challenger olmak için oynamıyor.
  • Her oyun bize/karşıya gelen sihirdarlar arasında sadece chat yapmaya gelip küfür edenleri sinir edebilecek derece de ağır konuşuyorum, ben ve ekibim neden yıllardır en ufak bir uyarı bile almıyoruz da sen/senin gibiler ceza alabiliyor?

    Yalan söyleyerek gerçek ruh hastasının sen olduğunu bu foruma kanıtladığın için teşekkürler!
  • Valla sen bu hakediyorsuncu tayfaya bakma westte 3-5 tane gıcık adam oyun sonu hiç bişey yazmayıp etmesen bile report attıklarında hiç uyarı ban tarzı şeyler yememişler anlamazlar bu report olayını getirdiklerinde dedim durduk yere ban yiyecek millet diye ve oluyorda yapcak bişey yok gerçekten kafayı yemiş insanlar çok 😕

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Permaların sebebi nedir ?

    Arkadaş doğru demiş eskiden kafalarına göre chatban atılıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.