Şimdi Ara

sersemlik, uyku hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pazar günü sabah kalktığımda kafamda bi sersemlik vardı. pazartesi günü ise naptığımı hatırlamamaya başladım. hastaneye gittiğimde kan tahlili sonucu enfeksiyon görüldü. antibiyotik verdiler. fakat sersemlik hayla sürüyor. başından böyle bi olay geçen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• size bir önerim var kesin hiç bişeyiniz kalmaz 1 gün felan uyumayın sonra süt için uyumadan önce
    sonra bir uyuyun kalkın bişeyiniz kalmaz yada dışarı çıkın sevdiğiniz yerlere gidin
    bidaha doktora gidebilirsiniz
  • Hocam şu uyumama konusunda emin misiniz?

Zaten hastayım daha kötü olmayayım

• R.J.Dio R kullanıcısına yanıt
    hocam bende sizin gibiydim 2 gün önce sonra pazar günü sabah 9 pazarertesi akşam 4 kadar sonra uyuya kalmışım valla kalkınca turp gibi oldum nedense bendede sersemlik vardı yere düşecek gibi oluyordum sonra kendime geldi size önerim sabah 5-6da balkona çıkın kahve felan için bişeyiniz kalmaz bende işe yaradı uyku düzeniniz varmı peki ?
  • Ögrenciyim hocam. Düzen tam yok ama her zaman Aksam uykusuna yatarım bazen 10 bazen 6 saat

öğrenciyseniz dedimi yapın ben okulda uyuya kalmışım :D hoca benle baya bir ta*ak geçti :D arkadaş dürtüklenmiş sonunda hoca kaldırdı rezil kepaze oldum neyse deneyin hocam bende 10 dakika önce kalktım şuan mutluyum yani akşam 7-8 gibi uyuyup bu saatlerde kalkın bişeyiniz kalmaz :D iyi bir uyku çekersiniz hem
    babam derdide inanmazdım adam diyordu senin bu halin uykusuzluktan şimdi bişeyim yok kendiliğimden uyanıyorum egzersizi yapıp kahvemi içip okula gidiyorum :) deneyin dua edersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.