Şimdi Ara

Serkan'a laf atanlar Tolga Zengin Club brugge ajanımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tolga Zengin sizin mantığınıza göre maçı sattı ?

he size göre tolga zaten kötü kaleci o tip goller yemesi normal ama serkan kırıntılı buffon'un velihati hatalı gol yiyemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    The Ring! Is it not a strange fate that we should suffer so much fear and doubt for so small a thing? So small a thing!
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Adınız çıkmış 9'a inmez 8'e boşuna kasma.

Sizin de kendinizi tatmin etme odağınız da bu ya zaten. Ne güzel gösteriyorsunuz aciz yönlerinizi. Hoş oluyor insanlıktan çıkmanızı görmek.

cevap versene adam gibi böyle boş laflar konuşcağına tabi verebilecek bi cevabınız yok

Bu arada konuyu açan Head Shout

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

yav he he bir şey derdimde ceza almak istemiyorum sene sonu görüşürüz

Sene sonu ne görüşeceğiz mal meydanda tarlalar sürülmüş. Sanki adam gibi lig oynuyorsunuz da "söne sönü gürüşüürrük" diyorsun.

• Kardesim bak az önceki konunda da iftira atmadım Serkan'a ve şikeden falan bahsetmedim ama sende elma ile armutu kıyaslama lütfen, sende en az '' şike yaptı '' diyen fanatikler kadar fanatiksin belli ki. Tolga kapattığı köşeden hata yaparak gol yedi, açılmadı gol yedi. Serkan ise malesef kaleyi boşaltıyor, lütfen pozisyonun tekrarını bir izle, sen olsan içgüdüsel olarak gidersin ön direği kaparsın ya. Kaleden öne açılmak nedir, adam sağ çizgiden geliyor niye ileriye bir adım atarsın. Mantıksızlık ve bu ilk değil, Serkan Kırıntılı'nın sizden yediği goller genelde hatalı oluyor, ha bu şike yapıldığını kanıtlar mı ? Hayır..

Orijinalden alıntı: centerboys

quote:

cevap versene adam gibi böyle boş laflar konuşcağına tabi verebilecek bi cevabınız yok

Bu arada konuyu açan Head Shout

Adam gibi cevabı tapeler verdi zaten. Serkan tapelerde "aziz bey ama şey ben buffonmuyum" demedi

Orijinalden alıntı: DigitialMilitia

quote:

Sizin de kendinizi tatmin etme odağınız da bu ya zaten. Ne güzel gösteriyorsunuz aciz yönlerinizi. Hoş oluyor insanlıktan çıkmanızı görmek.

Tolga'nın tapesi varsa koyarsın. "Bön buffüün müyüm" demekle olmuyor bu işler. Sizinkiler tescilli. Çarşaf çarşaf tapesi var.

• Hayatımda ilk kez kendini stoper sanan kaleci görüyorum işin ilginci serkanin Ankaragücü döneminden beri FB den yediği böyle çok gol var. Rezalet resmen. Daha da rezalet olan bunun savunmasının tolganin brudge dan yediği gol olması ne alakası varsa İsi iyice yuzsuzluge vurdular bu arada Cüneyt cakira biraz İvan bebek den hakemlik öğrensin her taç 10 metre ileride kullanılıyor perreiranin rakip oyuncuyu dovmedigi kaldı her nasılsa sarmaş dolaş oluyorlar bir opmedigi kaldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl gol yediği önemli arkadaş, karşı karşıya mı yedi ? Kaç yıllık kaleci, ben böyle gölü halı sahada 2 gollüğüne kaleye geçince yiyorum.

Alışmış kudurmuştan beterdir der ve giderim !!!
    Beşiktaş'ın emeklerine yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaleciler o golü yemez bilinçli bir hareketti
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.