Şimdi Ara

Şerit led hakkında sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar elimdee 80cm kadar bir şerit led var yapışkansız lehimsin buna kendim nasıl lehim yapabilirim lehim yok + - kutuplarını iğneyle delip içindende kabloları geçirsem ozaman şerit yinede yanarmı varmı başka önerileriniz bide bunun yapışkanı yok nasıl yapıştıra bilirim sağlam arka plakaya yapıştırıcam 404 yapıştırıcada var japon yapıştırıcısıda

• hocam bildiğim kadarıyla japon sağlıklı olmaz yani ben hiç denemedim. 2-3 lira ver elektrikçiye lehimlesin en sağlamı o olur.
  • Dediginiz gibi delip takabilirsiniz. Uzerinede silikon sıktınız mı gayet saglam olur ancak lehim imkani varsa oncelik lehimden yana olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    deldim şimdi bağladım kabloları ama arabaya yarın inip çalışıyormu die bakıcam olmassa lehimlettirmeye götürürüm farzetki çalıştı yapışkansız bunu nasıl yapıştırabilirim elimde japon yapıştrıcısı ve 404 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJYALNIZLIK

deldim şimdi bağladım kabloları ama arabaya yarın inip çalışıyormu die bakıcam olmassa lehimlettirmeye götürürüm farzetki çalıştı yapışkansız bunu nasıl yapıştırabilirim elimde japon yapıştrıcısı ve 404 var

Japon yaramaz calisan ledi bozar. 404 Hakkinda fikrim yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.