Bildirim
Seriflerden lanet olsun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Artık forumda herkes şerif konusu açar. -
serif human karus ? nicki ne? senin nick ne? -
Seçilen şerifler bence isabetli olmuş , fakat onlarında insan olduğunu unutmayalım . Elbette hata yapacaklardır önemli olan oyunun şerif gelmeden önceki hali ile şimdiki halini karşılaştırabilmek . -
Human MOJITO35 Adım. tabiki hata yapabilirler ama ben diger charımdan girip açıklamasınıda yaptım adam özürde diledi ama dinlemeden atıyo HAK'sız yere -
quote:
Orijinalden alıntı: Kardanadam35
Human MOJITO35 Adım. tabiki hata yapabilirler ama ben diger charımdan girip açıklamasınıda yaptım adam özürde diledi ama dinlemeden atıyo HAK'sız yere
Karus isen bnm reportladıklarımdan mısın diyecektim. ben her report yaptıgımın ss ini alıyorumda. kanıt koyabilirdim karus olup bnm reportladıklarımdan olsaydın. Humanlar için birşey diyemiyecem. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kardanadam35
Human MOJITO35 Adım. tabiki hata yapabilirler ama ben diger charımdan girip açıklamasınıda yaptım adam özürde diledi ama dinlemeden atıyo HAK'sız yere
Haklı olabilirsiniz , oyunu uzun süredir oynamıyorum sadece forumdan ve arkadaş çevremden duyduklarım ile konuşuyorum . Şerif sistemi tabiki kesin çözüm değil , tabiki yanlışlar olacak fakat önemli olan eskisine göre oyunun geldiği noktadır ki duyduğuma göre şerif sistemi koxpun önüne geçmeyi başarmış . Size geçmiş olsun inşallah aynı şeyi tekrar yaşamazsınız . -
evet oyun çok düzel cz de nin artık zevkini alabiliyoruz ve teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X