Şimdi Ara

Seriflerden lanet olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar beyler bu uskodaki serif dalgasına kafam çok attı artık hile yok ama gene hapis peki nedeni neymiş biliyormusunuz ? ben eslantta hileli partilerin arasında a-f-k mişim böyle saçma bir sebepmi olur allah aşkına arkadaslar siz söyleyin ?? EDANA'DA oldu bu olay

• Artık forumda herkes şerif konusu açar.
  • serif human karus ? nicki ne? senin nick ne?
  • Seçilen şerifler bence isabetli olmuş , fakat onlarında insan olduğunu unutmayalım . Elbette hata yapacaklardır önemli olan oyunun şerif gelmeden önceki hali ile şimdiki halini karşılaştırabilmek .
  • Human MOJITO35 Adım. tabiki hata yapabilirler ama ben diger charımdan girip açıklamasınıda yaptım adam özürde diledi ama dinlemeden atıyo HAK'sız yere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kardanadam35

Human MOJITO35 Adım. tabiki hata yapabilirler ama ben diger charımdan girip açıklamasınıda yaptım adam özürde diledi ama dinlemeden atıyo HAK'sız yere

Karus isen bnm reportladıklarımdan mısın diyecektim. ben her report yaptıgımın ss ini alıyorumda. kanıt koyabilirdim karus olup bnm reportladıklarımdan olsaydın. Humanlar için birşey diyemiyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kardanadam35

Human MOJITO35 Adım. tabiki hata yapabilirler ama ben diger charımdan girip açıklamasınıda yaptım adam özürde diledi ama dinlemeden atıyo HAK'sız yere

Haklı olabilirsiniz , oyunu uzun süredir oynamıyorum sadece forumdan ve arkadaş çevremden duyduklarım ile konuşuyorum . Şerif sistemi tabiki kesin çözüm değil , tabiki yanlışlar olacak fakat önemli olan eskisine göre oyunun geldiği noktadır ki duyduğuma göre şerif sistemi koxpun önüne geçmeyi başarmış . Size geçmiş olsun inşallah aynı şeyi tekrar yaşamazsınız .
  • evet oyun çok düzel cz de nin artık zevkini alabiliyoruz ve teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.