Hilafet bayrağı açan İsmail Aydemir'e yumruk atan Ege Akersoy’un ifadesi: "Ben yıldız Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Benim babam Emekli Binbaşıdır. Ben de milliyetçi yetiştirildim. Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan tarafından ülkemizin kurucu liderinin fotoğrafı mesele edilerek ülkemiz aleyhine uygulama yapılması, geçtiğimiz günlerde yaşanan terör saldırıları sonucunda 12 askerimizin şehit edilmesinden sonra ben de bir Türk vatandaşından Türk bayrağını taşımasını beklerken, karşımdan gelen yeşil üzeri Arapça yazılı bayrak taşıyan şahsa hitaben; "Sen Türk Vatandaşı değil misin? hassas zamandayız" dedim. Kendisi de bana, "İstediğimi taşırım" dedi. Aramızda bir itişme oldu. Kendisi yakınıma gelince kendimi korumak için kendisine yumruk attım. Kendisini sözlü olarak uyarmam gerekirdi. Olay nedeniyle pişmanım. Ben herhangi bir ulusa yönelik aşağılayıcı söylemde bulunmadım. Sadece Türk Vatandaşı olduğunu düşündüğüm şahsı uyarmak istedim. Olaydan sonra etraftan tanımadığım bir kişi de bana vurdu. Bana vuran kişiden şikayetçiyim." (Pointer)
![]() Hilafet bayrağı açan İsmail Aydemir'e yumruk atan Ege Akersoy’un ifadesi:
"Ben yıldız Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Benim babam Emekli Binbaşıdır. Ben de milliyetçi yetiştirildim. Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan tarafından ülkemizin kurucu… https://twitter.com/bosunatiklama/status/1742093518108037363< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seriatcıya Yumruk Atan Gencin İfadesi Ortaya Çıktı

-
-
Yumuşamış yumoşmu kullanıyor acaba?
O miting zaten türklük türkiye milli mitngi değil gazzeye destek mtingi milli bayrammı bu? adam türk bayrağı almak zorunda değil, daha çok dini bağlamda bir miting zaten ezilen tarafta müslüman olduğu için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ocak 2024; 16:7:30 > -
Türkiye karşıtı zafer partisi denen örgütün adamları bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 2 Ocak 2024; 22:34:49 > -
çocuk üzerine geleni gelişine yamultmuş.
yalnız sonradan başkasının arkasından saldıran süslüman yine kendi güruhundan beklenecek saldırıyı yapmış. büzük yerse, eleman uzaklaşırken saldırsana :) ben diyorum bu ülkede insanlarda yürek yok pek. saldıracaksan alıcan karşına saldırıcan. gücü yeten yetene.
-
bizzat ekran görüntüsü ve yorum linki aldım.
parti ile uzaktan yakından hiç bir alakam yok hiç bir parti ile ancak ümit özdağ'ı tanıyan biriyim ve bunu bizzat kendisine ileteceğim. ne kadarlık bir dava açar orası ona kalmış.
-
Selam söyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iletirim.
-
Platform İstanbul (@PlatformIstanb) on Xtwitter
Platform İstanbul (@PlatformIstanb) on Xhttps://twitter.com/PlatformIstanb/status/1742188326432432627?t=4ZTEDAnKwfPkppljkzmieQ&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KITiPiYOZ -- 2 Ocak 2024; 17:22:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ellerine sağlık koçum benim. Helal olsun sana. Burası LAİK TÜRKİYE CUMHURİYET'İDİR. Beğenmeyen Afganistan'a yallah.
-
Karşında olsa bi yumruk yememek için istiklal marşını tersten okursun hem de tek ayak üstünde kero
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir şeylerin arkasına sığınıp düzeni değiştireceğini sananlara atılmıştır o tokat, tekrar eline sağlık..
-
Zamanında gülen cemaatini destekleyenlere bak sen hele
forumda adam olmuşlar
araştırsak karılarınız kızlarını kataloglardan seçtirtiklerini de buluruz
-
Web arsivi var orada acilan konular duruyor 10 sene önceki konular bile
-
babası emekli askermiş çocuğun tepkisi son derece doğal. yakın zamanda şehit verdik onun için bile yürümediler. Bence çocuğun tek suçu herkesi Türk sanması...
-
Ellerine sağlık koçum benim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne siyonistliğini gördün zaferin yada Ümit Özdağın öğrenmek istiyorum bende. Şuan siyonist israil ile ticari anlaşmaları devam ettirmiyor mu bu hükümet, gemiler uçaklar gidip gelmiyor mu?
Bakanlıklar marketlerde ki israil ürünlerini yerli malı ürünler ile değiştirin diye emir veriyor mu? Yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 2 Ocak 2024; 20:5:22 >
En Beğenilen Yanıtlar

Ellerine sağlık koçum benim. Helal olsun sana. Burası LAİK TÜRKİYE CUMHURİYET'İDİR. Beğenmeyen Afganistan'a yallah. |
Benzer içerikler
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- hangi kanal hangi parti yandaşı
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- irfan değirmenci gay
- byd seal fiyat
- 2025 elektrikli araçlar
- youtube premium fiyat
- milli uçak gemisi
- gemlik togg
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X