Şimdi Ara

Şeref Meselesi - Kerem Bürsin & Şükrü Özyıldız | BİTTİ! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
331
Cevap
2
Favori
10.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizi kaç haftadır sıkmaya başlamıştı ...

26.bölümde bitecek 2 sezon sürmüş oldu işte. 13 + 13
  • final olacak dediğimde düzgün oku diyenler vardı, yiğitin işleri devretmesi vs. hepsi finale işaret zaten neyini düşünüyosunuz. güzelim dizi bitiyor..
  • Fragman yayınlanmış, tahmin ettiğimiz gibi Yiğit geri dönüyor. Elif 5 yaşına gelmiş ve Emir,Kübra'dan bebek bekliyor. 17 Mayısta final yapıyormuş, gitti güzelim dizi.
  • 1 sezon daha sürse iyiydi. Gerçekten beğenerek takip ediyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Fragman çıktı biraz kuzey güney havası sezdim iki kardeş arası çatışma yaşanacak.

Resmen çalıntı dizi.Telif haklarını aldılar mı bilmiyorum.Ama insan biraz müziklerini değiştirir..
    Şeref Meselesi - Kerem Bürsin & Şükrü Özyıldız | BİTTİ!

Birebir aynı.Uyarlama olsa yinede anlarımda birebir müzikleri dizide kullanılıyorsa bu emek hırsızlığıdır.

emek hırsızlıgı degl kardesm ya telif hakkı alınms bi dizi hersey yasal diger türlü dava acabilirlerdi zaten birsey bilmeden insanları yargılamayın medcezirinde ilk sezonu the oc nin aynısı ona bakarsan sıfırdan bi senaryo yazmak kolay mı sanıyosn

• Vay be final bölümü geldi çattı

• Orjinal yapımın finalini seyrettim. Finalde şunlar oluyor ;
    (ağır spoiler içerir)

Yiğit, Hakkı'nın yanındaki iki adamı vurup Hakkı'yı rehin alıyor. Bu sırada Emir, arabaya koşup Elif'i alıyor. Bu sırada Hakkı cebinden çıkardığı çakıyı Yiğit'in ayağına batırıp kaçmaya çalışırken Yiğit hakkıyı sırtından vurup öldürüyor. O sırada tüm adamlar Yiğit'i tarıyorlar. Yiğit yere yığılıyor o sırada Emir bağırarak yerden silahı alıp diğer iki adamı öldürüyor fakat iş işten geçmiş oluyor. Sonra Yiğite ölüyor süsü veriliyor ve Emir, Elif'i alıp oradan gidiyor.

İkinci sezon, ilk bölümü izledikten sonra yazacağım neler olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 14 Mayıs 2015; 18:10:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

Orjinal yapımın finalini seyrettim. Finalde şunlar oluyor ;
    (ağır spoiler içerir)

Yiğit, Hakkı'nın yanındaki iki adamı vurup Hakkı'yı rehin alıyor. Bu sırada Emir, arabaya koşup Elif'i alıyor. Bu sırada Hakkı cebinden çıkardığı çakıyı Yiğit'in ayağına batırıp kaçmaya çalışırken Yiğit hakkıyı sırtından vurup öldürüyor. O sırada tüm adamlar Yiğit'i tarıyorlar. Yiğit yere yığılıyor o sırada Emir bağırarak yerden silahı alıp diğer iki adamı öldürüyor fakat iş işten geçmiş oluyor. Sonra Yiğite ölüyor süsü veriliyor ve Emir, Elif'i alıp oradan gidiyor.

Nerden izliyorsunuz? Acil cevap lazım, lütfen.

• kerem bürsin maço olamıyor bu neyin zorlamasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

quote:

(ağır spoiler içerir)

Googlea lonore rispetto streaming yazın, ardından çıkan sonuçlardan video.mediaset sitesine girin. Zaten resmi sitesi dizinin. Oradan tüm sezonlar var.

Bu arada fragman yayınlanmış, ilk bölümün ilk sahnesini değiştirmişler. Yerine yeni bi sahne çekmişler. Ortam berbat, orjinal dizideki o gerilim havası yok. Resmen güllük gülistanlık yerde çekmişler sahneyi. Ayrıca final olması kötü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 15 Mayıs 2015; 12:18:35 >

• quote:

quote:

quote:

(ağır spoiler içerir)

Googlea lonore rispetto streaming yazın, ardından çıkan sonuçlardan video.mediaset sitesine girin. Zaten resmi sitesi dizinin. Oradan tüm sezonlar var.

Bu arada fragman yayınlanmış, ilk bölümün ilk sahnesini değiştirmişler. Yerine yeni bi sahne çekmişler. Ortam berbat, orjinal dizideki o gerilim havası yok. Resmen güllük gülistanlık yerde çekmişler sahneyi. Ayrıca final olması kötü olmuş.

Hangi bölüm? O çatışma sahnesi?

• Dizinin konusunun ve oyuncularının çok iyi olmasına rağmen reytinglerinin kötü olması çok ironik.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

(ağır spoiler içerir)

Hangi bölüm? O çatışma sahnesi?

1.Sezon, son bölüm.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigit reyisss. bi sezon daha gitseydi yigit reyiz olmeyecekti. Off ulan of.en azindan Abi denen herif hapsi boyladi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 17 Mayıs 2015; 22:36:43 >
  • Sussunlar 2 sezon Şeref meselesi 1 sezon koro turabi 2sezon lanet gelsin tv sektörüne
  • Gerçekten efsane diziydi özellikle son 10 bölümü harikaydı

• bi türk dizisinde ağlayacağım aklıma gelmezdi ama şeref meselesinde ağladım lan hemde öyle böyle değil zaten dizinin müzikleri apayrı bi hava katıyor 2 kat daha hüzünlendiriyor offf
  • Bölümde aklıma takılan birkaç şey var ;
    mesela Yiğit neden çelik yelek giymedi. Biliyordu böyle olacağını. Veya Hakkı'yı rehin aldığı an hazır adamlar silahı bıraktıgında niye vurmadı adamları? Bu arada Emir yetiştirebilirdi bence Yiğit'i. Finale zorlanmış baya
    . Bunlar dışında mükemmel bir bölümdü. Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırdı bu dizi... Böyle bir diziyi de sırf reyting uğruna bitirdiler ya, bir daha Türk dizisi izleyeceğimi sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 18 Mayıs 2015; 12:34:24 >
  • acikcasi 10 numara bi dizi olarak basladi oyle de devam etti, bitisi hele son bolumler -ozellikle seyhan demirli olanlar- tam anlamiyla efsaneydi.

bi kere dizide oyunculuk namina kotu diyebilecegim bir insan goremiyorum

gidisat olarak orijinali birebir alinmadi mesela selim deryayi oldurmedi, yigit selimi oldurmedi vesaire. fakat senaryo anlaminda da gayet basarili

acikcasi diziyi izlememis olsam ve biri bana anlatsa; olaylari gercekdisi bulurdum orasi kesin. ama ilk bolumden itibaren izleyen insan o duygulari oyle guzel hissediyor ki, bunda oyunculuklarin payi ciddi onem arz ediyor tabii

dizideki tek sikintili taraf su olabilir belki; bazi sahneler agir gidiyordu, bazen gereksiz slow motionlar giriyordu baska bi sikinti goremiyorum

hata bulmak isteyen herkes hata bulabilir bu dizide, diger tum programlarda oldugu gibi, ama bu hatalar izlenilebilirligi yok edecek turden degildi

bu arada dizideki mizahi cok begenmistim, az ama oz guldurdu bu dizi

biraderler arasindaki iliski, bunlarin kubra&sibel ile olan iliskileri bence mukemmel anlatildi

selim ender ve yigitin muhabbetlerine zaten diyecek soz yok

hakki aga icin ayri konusacagim, boyle orijinal bi karakter daha yok yav... o evde surekli islerini dusunup,milleti idare etmeye calisip,gelene gidene posta koymasi,yanindaki elemanlarla veya ogluyla olan diyaloglari,surekli bir seyler yiyip icmesi hala gulduruyor fakat en buyuk serefsizlikler bunun basinin altindan ciktigi icin hala kendine kufrettiriyor

kisacasi dizide hemen her karakterin hikayesi cok iyi aktarildi bence, tek tereddutte kaldigim isim derya.. tecavuze ugramis ve bunun oncesinde de yeterince zor bir hayati olan insan nasil bu kadar hayat dolu olabilir? bence derya karakterine biraz daha vakit ayirmaliydilar

sonuc olarak dizi cok yakisikli, karizmatikti. kaliteliydi. asla reyting yuzunden bitti diye hayiflanmiyorum bence bitmesi gereken yerde, tadinda bitti. herkesin dilinde arka sokaklar var, hanimlar beyler bu dizi olmasi gerektigi gibi, bir arka sokaklar olmadan bitti.

*tesekkur ediyorum kimin emegi gectiyse helal olsun, boyle guzel bir dizi kazandirdiklari icin

bonus: dizinin muzikleri de sahaneydi

bonus ii: kerem bursine ayri tebrikler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.