Şimdi Ara

Serdar KESİMAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geri kazanma kariyerli, geçmişte yaptıkları bilinen tartışmasız çok iyi oyuncu (Krasıç) yada başlangıçta çok iyi oynayan , sonradan bi form düşüklüğü yada sakatlık yaşayan, formayı kaybeden oyuncu için geçerli bi durum sanırım

Serdar yeterince şans bulmasına rağmen geldiği günden beri kötü, geldiği günden beri isteksiz, göze batan hiçbir maçını oyununu hatırlamıyorum.... onun gibi kendini gösterme fırsatı arayan biçok oyuncunun forma bulduğu Pendik maçında yine tam bi hayal kırıklığıydı....

• Hocam gurbetçimisiniz?
  • Stoper ne kadar göze batabilir ki zaten? Serdar'ın çok bariz bir hata yapıp gol yedirdiği bir maç hatırlamıyorum ben, varsa da maksimum 1-2 tanedir.
  • serdar da bekir de tekniği iyi olan defanslar bunların defansif yönü zayıf olsada (ki serdar daha genç sayılır bir defans oyuncusu için bazı şeyleri zamanla daha iyi öğrenir ) birisinin sahada olması bizim gibi kazanmak zorunda olan takımlar için avantaj olur her zaman ikiside fırsatını bulduğunda topu alıp ileri çıkabiliyor bu artık defanslar için çok büyük bir artı

ikisi bir arada olmaz ama yobo-bekir dengeli oldu bence egemen-serdar da dengeli olacaktır egemen gibi çok set bir adam onu dengeler sahada
  • Bekir yerine 40 kere tercih ederim. Bekirden gelisim beklemek ne kadar dogru? Serdar gibi genclere sabretmek cok daha mantikli ki benim dusuncem stoper mevkinde kaliteli yabancilardan yana..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

serdar da bekir de tekniği iyi olan defanslar bunların defansif yönü zayıf olsada (ki serdar daha genç sayılır bir defans oyuncusu için bazı şeyleri zamanla daha iyi öğrenir ) birisinin sahada olması bizim gibi kazanmak zorunda olan takımlar için avantaj olur her zaman ikiside fırsatını bulduğunda topu alıp ileri çıkabiliyor bu artık defanslar için çok büyük bir artı

ikisi bir arada olmaz ama yobo-bekir dengeli oldu bence egemen-serdar da dengeli olacaktır egemen gibi çok set bir adam onu dengeler sahada

bekirin teknigi ne zamandan beri iyi oldu acep ? marsilya maçında bi rövasata golüylemi iyi oldu ? bekir eger teknik ise yobo, messi olur . bekirde teknik namına hiç bir şey yok , adam her maç defansta paslaşırken hata yapıyor ve çok basit hatalar 5 metre ilersindeki adama pasın şiddetini ayarlayıpta atamıyor bile ne tekniginden bahsediyorsun hocam.
    serdar dersen evet serdar bizim en teknik stoperimizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

serdar da bekir de tekniği iyi olan defanslar bunların defansif yönü zayıf olsada (ki serdar daha genç sayılır bir defans oyuncusu için bazı şeyleri zamanla daha iyi öğrenir ) birisinin sahada olması bizim gibi kazanmak zorunda olan takımlar için avantaj olur her zaman ikiside fırsatını bulduğunda topu alıp ileri çıkabiliyor bu artık defanslar için çok büyük bir artı

bekirin teknigi ne zamandan beri iyi oldu acep ? marsilya maçında bi rövasata golüylemi iyi oldu ? bekir eger teknik ise yobo, messi olur . bekirde teknik namına hiç bir şey yok , adam her maç defansta paslaşırken hata yapıyor ve çok basit hatalar 5 metre ilersindeki adama pasın şiddetini ayarlayıpta atamıyor bile ne tekniginden bahsediyorsun hocam.

bence ikisininde tekniği diğerlerinden iyidir en azından top sürebiliyorlar ki buna muhalefet etmek yoboyla kıysalamak saçmalıktır ben daha yobonun serbest vuruş organizasyonları dışında ileri çıktığını görmedim çok iyi defans yapar doğrudur ama hücümla ilgisi yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

bence ikisininde tekniği diğerlerinden iyidir en azından top sürebiliyorlar ki buna muhalefet etmek yoboyla kıysalamak saçmalıktır ben daha yobonun serbest vuruş organizasyonları dışında ileri çıktığını görmedim çok iyi defans yapar doğrudur ama hücümla ilgisi yok

yobo görevini biliyor ona göre davranıyor. ayrıca teknik olarak iyi oldugunu göstermek için ileri çıkması vs gerekmiyor. pas şiddeti ara pası düşünceleri topu oyuna sokmadaki becerisi bekirden daha iyi ama serdar kadar değil

• Şu Bekir ve Şu Egemeni kesemeyen Serdarın Fenerbahçede miyadı doldu artık, devre arasında Aykut Demir yada Serdar Aziz takasında kullanılması yerinde olur
  • serdarı yakan mac samsun macıdır.

bakınız:gekas'ın attığı goller.
  • Türkiyenin Gördüğü En iyi Yerli stoper ve Devamlılığı olan Tek Futbolcu Bülent Korkmazdı onun dışında Devamlılığı olan çıkmadı . O yüzden Serdar Yada Bekir Ara dönemde Satılsın . Bekir Son demlerini yaşıyor artık . Yabancı Stoper şart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.