Şimdi Ara

Serdar KESİMAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maç izlerken dayanamadım geçtim bilgisayarıma.. Serdar KESİMAL'ı izlemeyen varsa anlatmaya.. Newcastle' ı aşağı yukarı Bursaspor ve biraz daha üstü bir seviyede olarak gördüğüm için açmaya karar verdim bu konuyu.

Egemen geldi , Rolando dedikoduları ve formda bir Bekir ile başa çıkmanın zor olacağını anlamış herhalde. O kadar hırslı ve beni şaşırtan derecede seri ve teknik oynuyor ki Allah nazardan saklasın. Bezdirdi rakip hücümcuları. Yanlış hatırlamıyorsam 38. dakikada rakip hücumcu Serdar'ı görünce birden durdu top gitti taca çıktı.

Geçen sezonun ortasındaki o cam adam gitmiş. Sırtını ve omzunu rakibe dayamaktan korkmayan bir Serdar gelmiş. Boyunu ve kalıbını cok iyi kullanıyor.

Şu yazıyı yazarken 54. dakikada kendini çok güzel bir yerde siper etti ve topu engelledi.

Demem o ki İnşallah yükselen bir grafik ile devam eder. Böle devam etsede olur gerçi. Neyse son olarak takımda pek çok kişi sevmez ama en sevdiğim futbolcuların başında gelen SERDAR KESİMAL'a başarılar diliyorum. Defansın vazgeçilmezi ve takımda bir sembol olmasını umuyorum.

• bi maçla göklere çıkartıp bi maçla yerin dibine sokan taraftar örneği. okumayınız
  • Adam geldiğinden beri söylemekten dilimde tüy bitti bu adam Türkiye'nin Pique'si diye. Sadece birazcık sabır.
  • geçen sezon beklentilerin çok altında kaldı serdar. bekirin de açıkçası kazmanın teki oldugunu düşünüyorum bir ara çok formdaydı fakat hep öyle oynayacagını zannetmiyorum. egemen-yabancı stoper fenerbahçenin defans bloğu olur her türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıramisu

bi maçla göklere çıkartıp bi maçla yerin dibine sokan taraftar örneği. okumayınız

Senin sonraki yaşın 11 galiba arkadaşım. Geçen seneden bahsettim yazıda.

Konuşmuş olmak için konuşmayin şurda
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Adam geldiğinden beri söylemekten dilimde tüy bitti bu adam Türkiye'nin Pique'si diye. Sadece birazcık sabır.

İnaniyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineering failure

Maç izlerken dayanamadım geçtim bilgisayarıma.. Serdar KESİMAL'ı izlemeyen varsa anlatmaya.. Newcastle' ı aşağı yukarı Bursaspor ve biraz daha üstü bir seviyede olarak gördüğüm için açmaya karar verdim bu konuyu.

Egemen geldi , Rolando dedikoduları ve formda bir Bekir ile başa çıkmanın zor olacağını anlamış herhalde. O kadar hırslı ve beni şaşırtan derecede seri ve teknik oynuyor ki Allah nazardan saklasın. Bezdirdi rakip hücümcuları. Yanlış hatırlamıyorsam 38. dakikada rakip hücumcu Serdar'ı görünce birden durdu top gitti taca çıktı.

Geçen sezonun ortasındaki o cam adam gitmiş. Sırtını ve omzunu rakibe dayamaktan korkmayan bir Serdar gelmiş. Boyunu ve kalıbını cok iyi kullanıyor.

Şu yazıyı yazarken 54. dakikada kendini çok güzel bir yerde siper etti ve topu engelledi.

Demem o ki İnşallah yükselen bir grafik ile devam eder. Böle devam etsede olur gerçi. Neyse son olarak takımda pek çok kişi sevmez ama en sevdiğim futbolcuların başında gelen SERDAR KESİMAL'a başarılar diliyorum. Defansın vazgeçilmezi ve takımda bir sembol olmasını umuyorum.
    Neyse son oralak takımda pek çok kişi sevmez ama en sevdiğim futbolcuların başında gelen SERDAR KESİMAL'a başarılar diliyorum. Defansın vazgeçilmezi ve takımda bir sembol olmasını umuyorum.

aynen bende bu adamı geldiğinden beri seviyorum hep bir umut vardı içimde, arkadaşlarında dediği gibi Türkiye'nin Pique'si. evet belki ilk geldiği zamanlar kalıbını kullanamıyordu bu maçta aşmış kendini, başarılar diliyorum inşallah daha da geliştirir kendini.

• alıntı yapmak istemiştim yapamamışım kusura bakmayın
  • Serdar zaten Pique'yi örnek alıyor rol modeli olarak. Neyse, Bekir'de biraz gelişim görsem de Serdar'ın oyun görüşü bir defans oyuncusuna göre muazzam. Bazı arkadaşlar ne ayak diyeceklerdir ama Serdar'ın hatalarının kaynağı tamamenvücudunun zayif olması, onun dışında ön libero da oynamış bu adam. Serdar Kesimal-Egemen ikillisi bence gayet iş görür savunmada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siempré

Serdar zaten Pique'yi örnek alıyor rol modeli olarak. Neyse, Bekir'de biraz gelişim görsem de Serdar'ın oyun görüşü bir defans oyuncusuna göre muazzam. Bazı arkadaşlar ne ayak diyeceklerdir ama Serdar'ın hatalarının kaynağı tamamenvücudunun zayif olması, onun dışında ön libero da oynamış bu adam. Serdar Kesimal-Egemen ikillisi bence gayet iş görür savunmada.

Bu adam bizim orta sahalardan daha Iyi pas atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksenhops

Neyse son oralak takımda pek çok kişi sevmez ama en sevdiğim futbolcuların başında gelen SERDAR KESİMAL'a başarılar diliyorum. Defansın vazgeçilmezi ve takımda bir sembol olmasını umuyorum.

aynen bende bu adamı geldiğinden beri seviyorum hep bir umut vardı içimde, arkadaşlarında dediği gibi Türkiye'nin Pique'si. evet belki ilk geldiği zamanlar kalıbını kullanamıyordu bu maçta aşmış kendini, başarılar diliyorum inşallah daha da geliştirir kendini.

Çok umutluyum. Bu sezon şeytanın bacağını kıracağız İnşallah.

Ayrıca alıntı konusunu takma kafana takıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

quote:

Çok umutluyum. Bu sezon şeytanın bacağını kıracağız İnşallah.

Ayrıca alıntı konusunu takma kafana takıl

mazur görün yeni sayılırık

• Adam önce Newcastle'a Bursa kalibresinde demiş sonra bize çemkirmiş.

Gündemden biraz uzaksın anlıyorum ama bu kadar uzak olman şaşırtıcı.

Cabaye, Papiss, Demba, Ben Arfa, Tiote, Krul bunların kalitesinde bir adamı bile yok Bursa'nın hatta GS ve FB'den daha iyi kadroları var ve daha güzel futbol oynuyolar diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

Adam önce Newcastle'a Bursa kalibresinde demiş sonra bize çemkirmiş.

Cabaye, Papiss, Demba, Ben Arfa, Tiote, Krul bunların kalitesinde bir adamı bile yok Bursa'nın hatta GS ve FB'den daha iyi kadroları var ve daha güzel futbol oynuyolar diyebilirim.

Bak arkadaşım. Çirkinleşmek istemiyorum sana ve size karşı. bu forumda olmanızdan rahatsızım.

BU MESAJDANDA BURSASPOR KONUSUNDA HEPİNİZE CEVAP OLARAK ŞUNU SÖYLEYECEĞİM. EĞER PREMIER LEAGUE' yi SÜPER LİG OLARAK DÜŞÜNÜRSEN BURSASPOR'U NEWCASTLE OLUR ANLAMINDA SÖLEMİŞTİM.

Lütfen artık susun ve lanet olsun çekin gidin şu bölümden. En azından benim konularımdan uzak durun. Bakın sonra uzaklaştırmayı ben alıyorum. Lütfen kaybolun.

• quote:

quote:

Bak arkadaşım. Çirkinleşmek istemiyorum sana ve size karşı. bu forumda olmanızdan rahatsızım.

BU MESAJDANDA BURSASPOR KONUSUNDA HEPİNİZE CEVAP OLARAK ŞUNU SÖYLEYECEĞİM. EĞER PREMIER LEAGUE' yi SÜPER LİG OLARAK DÜŞÜNÜRSEN BURSASPOR'U NEWCASTLE OLUR ANLAMINDA SÖLEMİŞTİM.

Lütfen artık susun ve lanet olsun çekin gidin şu bölümden. En azından benim konularımdan uzak durun. Bakın sonra uzaklaştırmayı ben alıyorum. Lütfen kaybolun.

Benim nereye mesaj atacağıma sen karar veremezsin ayrıca

quote:

Newcastle' ı aşağı yukarı Bursaspor ve biraz daha üstü bir sEviyede olarak gördüğüm için açmaya karar Verdim bu konuyu.

Bu mesajdan o dediğini anlamamızı beklemekte saçmalık ki o dediğine bile denk gelmez Newcastle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Newcastle' ı aşağı yukarı Bursaspor ve biraz daha üstü bir sEviyede olarak gördüğüm için açmaya karar Verdim bu konuyu.

Bu mesajdan o dediğini anlamamızı beklemekte saçmalık ki o dediğine bile denk gelmez Newcastle.

Evet orda yanlış yazmışım,anlatmak istediğimi tam ifade edememişim. Yanlış anlaşılma için ve sebep oldugum tartışma için burdan özür dilerim.

Evet karar veremem. Sadece bir güzel sayar söylerim ve cezayı alırım. Yapmayın şunu. Gidin.

• ben de konuya girdikten sonra okumadım

boşun kralını yaptım
  • abi harbiden bunu bende fark ettim, neredeyse her konuda illa bir tane gs li arkadaş oluyor. kendi bölümünüze gidin beyler yav
  • quote:

abi harbiden bunu bende fark ettim, neredeyse her konuda illa bir tane gs li arkadaş oluyor. kendi bölümünüze gidin beyler yav

Faydasızlar kardeşim. Pirinç pilavi işine kaynamiş bulgur tanesi gibiler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet orda yanlış yazmışım,anlatmak istediğimi tam ifade edememişim. Yanlış anlaşılma için ve sebep oldugum tartışma için burdan özür dilerim.

Evet karar veremem. Sadece bir güzel sayar söylerim ve cezayı alırım. Yapmayın şunu. Gidin.

Galatasaraylı görmek istemiyorsan antuya gideceksin,öyle ben karar veremem deyip emir kipi kullanırsan kendinle çelişirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.