Şimdi Ara

Serdar Aktolga Pt vs Shredded Brothers Pt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizce hangi uzaktan pt daha yararlı olur? Baktığım zaman shreddedin internet sitesi baya iyi form kontrol takip falan baya oturmuş. Serdar hoca ise bu işin artık duayeni. Ama hangi tarafı seçmeliyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • c hiçbirisi

    Paranız mı fazla geliyor anlamıyorum ki
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    İnsan hayret ediyor hocam

    Para verince 10 numara vücut yapacaklar sanki

    1) Düzenli sporunu yap( Barfiks-Şınav çek, squat, düzenli yürüyüş-koşu)

    2) Sağlıklı beslen, abur-cubur dan uzak dur.

    3) Düzenli uyku

    Yani Para verince ne olacak , Hoca kapına gelip elleriye yemek yedirip, spor mu yaptıracak ?

    Not: PT ye bütün bütün gereksiz-faydasız demiyorum- demekte haddime de değil. Demek istediğim elinizin altında istifade edebileceğiniz bir çok kaynak varken para harcamanın lüzümsuz olduğu.
  • Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Dostum 31 yıllık tecrübesi ve Pro kartı var, adamın sana verdiği bilgilerle daha uzun yolları daha kısa zamanda ulaşmanı sağlar.Şöyle düşünün araba sürmeyi kendi kendinize mi öğrenmek daha zordur yoksa bir hocanın yardımıyla öğrenmek mi ? Bende 4-5 kişiye vermiştim herhangi bir ücret istemedim,ay sonunda nerdeyse zorla para vericeklerdi.Serdar Aktolga farkını düşünün bir de.
  • Arkadaşlar haklı hocam uzaktan pt'den uzak durun evet serdar aktolga türkiye'de bu işin üstadı olmuş bir sporcu ama ptlere para vermeden de bu işe başlayabilirsiniz.
  • Uzaktan eğitimin bende çok yararlı olduğunu düşünmüyorum ama özellikle sıfırdan başlarken yanınızda birisinin olması, istediğiniz zaman istediğiniz soruyu sorabilmeniz, minimum hata ile ilerlemek büyük avantaj. Uzun süredir foruma yazmıyorum yaklaşık 3 yıldır antrenörlük yapıyorum son 1 yıldır sadece birebir ders çalışıyorum. Çalıştırdığım herkesin söylediği şey daha önce spor yapmışsa çok yanlış çalışıp zaman kaybettiği yönünde. Ben iyiyim diye demiyorum yanlış anlaşılmasın sistemi değerlendiriyorum. Ki çok uzun süredir antrenörlük yapan ama yurt dışından koçluk alan tanıdıklarım da var. Bu insanlar bilgisiz olduğu için gidip koçluk almıyor kendine daha fazlasını katmak için alıyor. Yani diyeceğim şu bazı şeyleri tek yönlü, diğer şeyleri göz ardı ederek değerlendirmemek lazım bir çok faktör var. Maddi durumunuz iyiyse, vaktiniz yoksa pt gayet mantıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck* -- 20 Mayıs 2020; 19:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Serdar Aktolga Pt vs Shredded Brothers Pt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.