Şimdi Ara

ŞENOL GÜNEŞ NEDEN KIZDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş yönetimi hocaya danışmadan futbolcu alıyor satıyor kafasına göre yapıyor.

    Örnek : Medel'i istemedi. İlk geldiğinde oynatmadı. Taraftar çok seviyor ama aslında takımı bozan isimdir. Hızlı oynayacak diye takımın başarıyla yaptığı tiki taka işinin içine etti. Atiba yokken boşluğu Tolgay'la dolduracak yada o tip bir oyuncu olacaktı ama yönetim gitti Medel'i kaptı geldi. Beşiktaş sonra dikiş tutmadı.

    Örnek : Burak Yılmaz'ı istedi. Gittiler Negredo'yu aldılar. Her sezon kiralıklarla kumar oynadılar sonunda tutmadı. Burak Yılmaz gelse yine gol kralı yapacaktı onu ama turp sıktılar planlarına.

    Örnek : Vida'yı istemedi. Pepe'nin yanına Roco gibi adamlar alınacağına Vida falan diye yönetim iş kurdu. Sonuçta takımın savunması patlak ama Pepe gol atıyor. Kime ne?

    Yönetim bugün Şenol Hoca gitse tamamen patlar, kıymeti bilinmelidir.

    NOKTA!







  • Tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • impact_24 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten katılıyor musun post mu kasıyorsun mobilden kanka
    Fikrini söyle tartışalım geliştirelim sonra dilekçeye çevirip kulübe atarız
  • 3 aydır aynı şeyler konuşuluyor zaten o yüzden artık tmm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok Bursaspor taraftarı tanıdım. Bir tanesiyle 3 yıl aynı evi paylaştım. Ve futboldan gerçekten anlayan bir Bursaspor taraftarı görmedim. Hepsi duygularıyla futbol yorumluyorlar. Sen de şu yazdıklarınla bu düşüncemi biraz daha perçinledin.
    Medel'i, Vida'yı istemediği doğru hatta Quaresma'yı Talisca'yı da istememişti. Burak Yılmaz'ı, Volkan Şen'i, Ozan Tufan'ı istedi Buraya kadar tamam ama Beşiktaş Şenol Güneş'in kıymetini bilmelidir demek için futbolu bilmemek, takip etmemek lazım. Geçen sezon ve bu sezon yanlışlarıyla takımı sabote ediyor.
  • Medel ve Vidayı İstemeyen Kişide Beyin Yoktur

    Medel Türkiyeye Gelmiş Geçmiş En Hızlı Şekilde Topu Ayağından Çıkaran Adam (Avrupada bile 5 tane sayamazsınız)
  • Medel tiki takayı bozandır cümlesinden sonra okumayı bıraktım kusura bakma. Tiki takayı bozanı görmek istiyorsan başta quaresma aşığı orta sevdalısı şenol güneş ve 2 sene önce Talisca&quaresma işbirliğinin tiki takanın nasıl ırzına geçtiği görebilirsin.

    Medel gibi her maç %90 pas yüzdesi ile oynayan, her açıkta ileri dikine top atan, uygun durumdaki adamı anında bulabilen bir pas istasyonuna tiki taka bozuyor demek değişik bir olay yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.