Şimdi Ara

Sennheiser Momentum True Wireless kablosuz kulaklık ülkemizde satışa sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boraoleg

    Selam, ben de düşünüyorum bu sıralar yeni Sennheiser True Wireless almayı. Yenisinin çıkacak olması kafamı karıştırdı. Aşapıdaki linkte yeni ile eskisinin kıyaslamasını buldum. Bluetoothkulaklik.com Ben sanki aradaki fark sadece daha iyi pil süresi diye anladım. Yenisi kaça gelecek kim bilir. Hazır ortalık karışık ve fiyatlar düşükken eskisini alacam sanırım.@soundguy
    İkinci versiyondaki en önemli fark pil süresi ve gürültü engelleme. Önceki modele sahip birinin bu modele geçmesi belki biraz manasız olabilir. Arada çok büyük bir fiyat farkı yok diye biliyorum. Ancak 2'nin Türkiye'ye tam olarak ne zaman geleceği belli değilmiş, bu korona muhabbetinden dolayı gecikecekmiş. Eğer hemen kulaklık ihtiyacım olsaydı düşünmeden ilk versiyonu alırdım, o da zaten gayet iyi bir model. 2'yi bekleyeceğiz de fiyatı inecek de biraz uzun iş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Mart 2020; 21:15:13 >




  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    yeni versiyonu bulabilirsen al tabi İkisi aynı anda yakın fiyatlara olsa gözüm kapalı yenisini alırım. Benim kafamı karıştıran konu, şu sıralar dolar/euro artıyorken bu fiyatlar yerinde kalmayacak. Yeni kulaklık da kimbilir ne zaman gelir. Çin heryer üretim durdu. Her neyse bugün yarın alacağım birşey.
  • boraoleg B kullanıcısına yanıt
    Yani o konuda haklısın. Ne zaman geleceği belli değil. Ürün gelecek de fiyatı inecek de kampanya çıkacak da falan derken biraz uzun iş. Hemen ihtiyacı olan birisinin 2'yi beklemesine çok da gerek yok gibi. İlk versiyon zaten kampanyalarla güzel fiyatlara geliyor.
    https://hifilife.com/products/sennheiser-momentum-true-wireless-kablosuz-kulak-i·ci-kulaklik?_pos=2&_sid=bcb96e81a&_ss=r
  • Sevgili Arkadaşlar,

    Sennheiser Türkiye Distribütörü Bircom / HiFiLife ekibinden yazıyorum.

    Sennheiser Momentum True Wireless 2 sevkiyatı ne yazık ki planlandığı tarihte olamayacak.

    Uluslararası karayolu taşıma hizmetlerinde ve gümrüklerimizde yaşanan sıkıntılardan dolayı yaşadığımız bu gecikmeden dolayı çok üzgünüz.

    Ürünler stoklarımıza girer girmez haber veriyor olacağız.

    Saygılarımızla,
  • boraoleg B kullanıcısına yanıt
    sennheiser almamamın en büyük sebebi, sıvı dayanaklılığının olmaması, ANC olmaması ve telefonda görüşmede sesin pek de iyi olmamasıydı. TW 2'de hem ANC hem de sıvıyla temas dayanıklılığı eklemişler. Geriye sadece telefon görüşme kısmı kalıyor. Şayet o da iyiyse, alırım sanırım bunu da. :) 2.099 TL şu anki liste fiyatı. Henüz stokta yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kngstar

    Hala almayı düşünen varsa beklesin. Ben aldım 1 hafta sonra iade ettim çünkü yeni modelinin Nisan'da Türkiye'de olacağı ile ilgili haber gördüm.
    Yeni modelde şarj 4 saatten 7, kutu şarjı 8 saatten 21 saate çıkıyor buda çok muhteşem. Aktif gürültü engelleme özelliği geliyor ve bilimum degisikliklerle çok daha iyi bir kulaklık geliyor. Fiyatı da aynı olacağını düşünüyorum belki ilk ciktiğında biraz daha pahalı olur sonra fiyatları dengelenir.
    nerden aldınız acaba? ambalajını açıp denemiş miydiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsnr

    nerden aldınız acaba? ambalajını açıp denemiş miydiniz?

    Alıntıları Göster
    Evet denedim kullandım 2,3 gün sonra iadeye yolladım ama iade yapamadım. Sanırım hijyen dolayısı ile bu tip ürünlerin iadesi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar müjdeyi veriyorum. Sennheiser True Wireless 2 satışa çıktı. Sadece hifilife.com'da Sennheiser True Wireless 2 siparişimi verdim. Umarım hemen sevkedilir ve elime geçer. Size ilk deneyimimi yazacağım. Çok ama çok mutluyum. Evdeki 15. günümdeyim ve eve gelen her yeni şey beni mutlu ediyor.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Dostum sennheiser true wireless 1 de de sıvı dayanıklılığı vardı. inceleme linkini tıklarsan IPX4 destekliyor ve bu da spor yapmaya, yağmurda kullanmaya uygun olduğunu anlatıyor. Ancak True wireless 2 de buna ilave olarak daha ufak tasarım, aktif gürültü engelleme, çok çok daha uzun pil süresi var. Ben o yüzden bekledim TW2 yi ve bugün sipariş verdim. Ama bütçe olarak %20 daha pahalı şu anda.
  • arkadaşlar herkese merhaba.bu kulaklığı apple watch 3 ile kullanabilir miyiz?
    birde bilgisayar harici nasıl şarj edebilirim herhangi bir şarj cihazı vb. kullanarak?
    saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.