Şimdi Ara

SENNHEİSER HD 419 İNCELEME!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve bu kulaklığın incelemesini hiç bi yerde bulamadım benide bi katkım olun diye yaptım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

    şimdi ilk önce şunu söylemeyim bu kulaklık gerçekten müthiş bir ses veriyor basslar tam da olması gerektiği gibi tizleri ezmeden çıkıyor.ben bu kulaklığı walkman'ımla kullanıyorum bir süredir gerçekten müzik dinlemekten zevk alıyorsunuz.
    eğer puanlama verecek olursak

    konfor 10/10

    yalıtım 10/10

    ses 10/8

    olarak söyleyebilirim gerçekten çok güzel bi sesi var bazı şarkılarda puanlama yapacak olurasak

    pittbull don't stop the party 10/9
    thrift shop 10/10

    britney spears I wanna go 10/10

    Eminem sing for the movement 10/10


    arkadaşlar sorularınızı elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım yakında videoda çekmeyi düşünüyorum

    istediğiniz şarkıda deneme yapabilirim bu benim için bi zevk olur:D

    saygılar....
     SENNHEİSER HD 419 İNCELEME!!!!! SENNHEİSER HD 419 İNCELEME!!!!! SENNHEİSER HD 419 İNCELEME!!!!! SENNHEİSER HD 419 İNCELEME!!!!! SENNHEİSER HD 419 İNCELEME!!!!! SENNHEİSER HD 419 İNCELEME!!!!! SENNHEİSER HD 419 İNCELEME!!!!!







  • hocam ne kadar aldınız acaba bi de nereden bende beğendim de düşünebilirim yani
  • bu kulaklığı ben vatan bilgisyardan %30 indirmle aldım (babalar günü ya o hesap)bide vatan karttan indirm geldi ve peşin ödeceğimi söyleyince 95 tl ye aldım ama bu kulaklığı şuan almaya kalksan bi 160 lira bayılırsın gibi
  • kulaklığın bassları yüksek mi acaba hd 202 ile karşılaştırırsak veya bass ağırlıklı başka bir kulaklıkla...
  • http://www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4

    şu şarkıda deneme yapabilirmisiniz?
  • kardeş bu şarkıda tizleri süper veriyo ben buna 7/10 derim
  • bende hd 429 var hiç memnun değilim
  • Arkdaşlar bugün aldım genelde dubstep üzerinde denedim . Bass konusunda sesi bozmadan çok güzel dakikalar yaşatıyor evet ama desibeli biraz düşük . aslında sağlık için iyi ama şimdi bende birde samsungun galaxy note 10.1 ile verdeği kulaklık var ses şiddeti çok daha iyi ancak seste %70 geçince bozulmalar oluyor. Bu kulaklıkta ise aynı ses düzeyine %85 te ulaşıyorum aynı aletle aynı şarkıda . Ama dediğim gibi şarkıda istemsizce kafa sallatıyor size :) Tavsiye ediyorum bende ayrıca inceleme yapan arkadaşında bu konudaki yorumları beni iyice celallendirdi ondan dolayı aldım denebilir . Ben ses düzeyini daha iyi bir şey istiyorum dersen Urbanears Plattan diyebilirm veya Sennheiser HD 202-II . Plattan yalnız küçük duruyor hoşuna giden varsa alsın ben son anda vazgeçtim mesela . Kulaklık gayet iyi oyunda deneyeceğim birazdan performansına bakarım . Bana göre F/P ürünü değil ancak isteklerimi karşılıyor . Ses kulak içi kulaklıklara göre boğuk geliyor biraz ama net olduğu kesin içiniz rahat olsun . Benimde incelemem bu yönde genel olarak 7.8/10 puan verirdim ben galiba :) Drop Bass şarkılarda 9 veya 10 arası puan veririm şarkıdaki vokal duruma göre :) Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun :)




  • bu elemanın gazına geldim ve aldım.

    görüntü güzel konforluk olarak kepçe kulaklı biriyim ve benim bile kulağımı içine aldı ve hiçbir sıkma acı hissetmiyorum.
    ses olarak hafif bir boğukluk var gibi ama asıl randımanı gerçek bir ses kartın varsa alabilirsin.beni tatmin etti açıkçası.basslar vs güzel beğendim.bu fiyata daha güzel birşey ne olabilri bilmiyorum ama iyiki almışım.kulaklık kısmı bezden yapılma yani sünger .diğerleri gibi plastik değil buda daha uzun süre kullanma sağlıyor.


    eksi olarak=ses ayarlama yok ve kablosu biraz ince gibi geldi bana.hor kullanmamak gerek dikkat etmek gerek.olası bir durumda çöpe gider uyarısı verdi bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_224 -- 29 Ekim 2013; 19:01:56 >
  • Bu kulaklığı bende bugün aldım. Vatan bilgisayarda. Kulaklık hafif. Arkadaşın dediği gibi kulak kısmı sünger olunca ne acıtma yapıyor ne de rahatsız ediyor. Sanki kafanızda takılı değilmiş gibi rahat. Sesi gerçekten güzel ve net ama biraz az çıkıyor. Bilgisayardan dinlerken az gibi geliyo ama telefonda ses artıyor. Telefon htc one s. Beats audio olunca gayet yereli oluyor ama son seslere doğru açınca basslarda biraz bozulma oluyor. O da belki kullandıkca açılır. Kablosu ince ama bi şey olacağını sanmam.
    Ayrıca kulakiçi kulaklık olarakta ep630 kullanıyorum. Bence ses ep630 da daha iyi. Belki karşılaştırmak biraz saçma olur.
  • Konuyu hortlatmak istiyorum.

    Bu kulaklığı pc'de kullanan var mı, ortalama bir ses kartıyla nasıl bir ses veriyor.

    Ağırlıklı olarak film izlediğim için tizlerini sormak istiyorum, sırf bass var diye boğuk sesli bir kulaklık almak istemiyorum. Başka kulaklık önerisine de açığım. Amazon'da 33 dolar makul geldi fiyatı?? Aslında 202 ya da 203'ü Türkiye'den alacaktım ama vazgeçtim.
  • Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bas ağırlıklı olduğu için sesi gönül rahatlığıyla sonlayabilirsiniz tizleri haliyle biraz sönük güzel bir orta seviye kulaklık bana göre
  • Film izlemek için kulaklık arıyorum.
    Bu kulaklık ile Smart TV'de gece aksiyon- gerilim filmi deneyimi nasıl olur? Filmlerdeki ses efekti - kalitesi nasıl? Bilgi verecek biri varsa çok sevinirim.
  • Sennheiser HD 419 ve Sony MDR-XB600 arasında kaldım acıkcası.
    Bırde telefon ıle dınleyecegım, acaba ses konusunda sıkıntı olurmu? Telefon Lenovo Vibe Z2 Pro
  • Ben de circumaural bir kulaklık aradığım için bunu düşünüyorum, önerir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluru -- 29 Ocak 2016; 20:18:34 >
  • 3 yıldır filan pek uğramadım donanımhabere, hesabımın şifresini de unutmuştum. Geçenlerde hatırladım. Bu kulaklık incelemesi benim ilk incelememdi ve 10. Sınıfa gidiyordum dostlar. Şimdi üni hazırlıktayım ve sony xb450 kafaüstü kulaklık kullanıyorum. Sennheiser ın verdiği keyfi vermiyor hayla ama gayet güzel bir kulaklık tavsiye ederim. Bu arada incelediğim kulaklık iki kere garantiye gitti ve ikisindede değişim yaptılar en son ise kırdım gene :)

    Sennheiser ın garantisini tek geçerim.



    Yeniden forumda olmak güzel :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.