Şimdi Ara

SENNHEISER CX200 STREET II 59 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .
  • İyimidir ?

İstikbal
  • SENNHEISER CX 300-II PRECISION modeliyle ne farki var?
  • Sadece ve sadece bas isteyen,bu kulaklığı bu fiyata sorgulamadan almalı.Fakat Darty'nin Sennheiser kulaklıkları MeTan garantili değil,bunu da bilerek almak lazım.Bence bu fiyata elmasepeti.com'dan paket hasarlı almak daha mantıklı.Bunu garanti sorunu yaşamamanız için söylüyorum.Darty'nin garanti olayı nasıldır bilmiyorum.Ama MeTan bi' tane bu konuda. :) Bende,Teknosa'dan siyah olarak aldığım ama MeTan tarafından garanti yoluyla beyazıyla değiştirilen bir Cx 200 II var.Dışarıya çıkarken TF 10'la birlikte yanımda taşıyorum ve muhakkak kulağıma takıyorum.Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki bu kulaklığı bas yönünden CKS90'dan daha çok seviyorum.Hatta eğer ki son seri bir Cx 200 II ise tadından yenmeyebilir.Çünkü jak kısmı tırtıklı olan Cx 200 II'de tizler biraz daha belirginleştirilmiş gibi geldi bana.Eğitimli bir kulağa sahip değilim ama bana farklı geldi.Placebo da olabilir bu.Ama basları gerçekten hoşuma gidiyor.Karar sizin.

• vallahi şunu diyim ep630 u çok çok överlerdi, öyle ahım şahım bir kulaklık değil bunu anladım. benim de bilgim yok arastrırken denk geldi, alabilirim .
  • bende uzun süredir şöyle dişe dokunur bir indirim olsa da alsam diyordum, haber veren arkadaşa teşekkürler. Yalnız darty de satılanların METAN garantili olmadığı %100 kesin mi? eğer metan değilse, sahte olma durumu olasılıklı mıdır içime kurt düştü şimdi.

Orijinalden alıntı: dEs_

EP-630 ile kıyaslama şansı olan var mı?
    Bass seven biri için nasıl bir kulaklık bu arkadaşlar?

bende ikisi de var bu kulaklık daha üstün. baslar daha belirgin özellikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gece gece serverler arıza yaptı onlarla uğraşıyorum sıkıntı çoook
    Bendeki siyah olanın sağ tarafından ses az geliyordu.MeTan'a elektronik posta yoluyla ulaştım.Bana kulaklığı göndermeden evvel yapmam gereken birkaç şey olduğunu hatırlattılar.Olmuyorsa gönderin icabına bakarız dediler.Olmadı,gönderdim;yenisiyle değiştirdiler.Bu garanti anlayışı Darty'de de varsa eğer hiç düşünmeden alabilirsiniz.Bildiğim kadarıyla Cx 200 II'nin kronik bir sorunu belli bir zaman sonra bir taraftan sesin az gelmesi.
    Aslında ben de bu sıcak fırsatı görünce bir (3.)Cx 200 II sahibi olmama rağmen almayı düşündüm fakat aklıma ilk gelen şey elmasepeti.com'un paket hasarlı ürünlerinden almanın daha mantıklı olduğuydu.Baskafa birinin Cx 300 II'den önce bu kulaklığı düşünmesi gerek diye düşünüyor ve bas bakımından Ep630 ile kıyaslanmayacak derecede iyi olduğunu söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

darty'nin sattığı sennheiser kulaklıklar metan garantili değil bunu göz önünde bulundurun.

metan garantili olmamasının dezavantajı ne olabilir? daha önce bir çok farklı marka/model kulaklık kullandım ve -biraz titiz olduğumdan mıdır bilmem- hiç bir sorun yaşamadım. bu üründe teknik servise gitmesini gerektirecek kronik bir problem var mıdır? aksi takdirde, garantinin darty olmasından ziyade ben ürünün sahte olma ihtimalini düşünüyorum.

edit: Sizler şu garanti muhabbetinden bahsetmeden önce siparişi verdim ben, içime kurt düşürdünüz :)

Buarada kargo 3 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 30 Ağustos 2012; 0:37:26 >
  • Kulaklığın açıklaması nedense dikkatimi çekti.. :))

Orijinalden alıntı: radiko1

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Kulak-ci-Kulakl-k/SENNHEISER/1201387-CX200-STREET-II-S-YAH-p-52737-c-57.htm?ref=akakce&v=1.94.4

aynı kulaklık değişik fiyata satılıyor..

yalan etmişler indirimi :) benimkini de iptal ederlerse şaşırmam.

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

darty'nin sattığı sennheiser kulaklıklar metan garantili değil bunu göz önünde bulundurun.

metan garantili olmamasının dezavantajı ne olabilir? daha önce bir çok farklı marka/model kulaklık kullandım ve -biraz titiz olduğumdan mıdır bilmem- hiç bir sorun yaşamadım. bu üründe teknik servise gitmesini gerektirecek kronik bir problem var mıdır? aksi takdirde, garantinin darty olmasından ziyade ben ürünün sahte olma ihtimalini düşünüyorum.

edit: Sizler şu garanti muhabbetinden bahsetmeden önce siparişi verdim ben, içime kurt düşürdünüz :)

Buarada kargo 3 lira.

kulaklıklar bozulunca bazen kullanıcı hatası diyebiliyorlar ama metan müşteri memnuniyetine çok önem veriyor bu yüzden yazmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat değişti gitti bitti sıcaklık tüh
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.