Şimdi Ara

Sennheiser CX 300-II mi BEATS URBEATS KULAKLIK MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/kulaklik__mikrofon/890/110261559/beats_urbeats_siyah_kulaklik#TeknosaStoreInMap

    http://www.vatanbilgisayar.com/sennheiser-828-sennheiser-cx-300-ii-precision-kulakici-kulaklik-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=50431

    cx 300 siparişini yeni verdim ama sonra teknosa daki beats kulaklıkları gördüm.Siparişi iptal edeyim mi? Hangi kulaklık daha iyidir? 70 TL fark ödemek mantıklımı?
    Yardımcı olursanız sevinirim.







  • bende BEATS URBEATS i beğendim ama kullanan varsa memnun mu ? Samsung un kulaklığından sıkıldım
  • az önce vatandaki cx300 siparişimi iptal edip teknosa dan urbeats siparişi verdim. inşallah pişman olmam.
  • Urbeast izlenimlerinizi aktarırmısınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci501

    az önce vatandaki cx300 siparişimi iptal edip teknosa dan urbeats siparişi verdim. inşallah pişman olmam.

    Urbeats'in ses kalitesinden memnun kaldınız mı ?
  • cx kullandım yıllarca bukadar kaliteli kulaklık olamaz ve kabloda sıkıntı olursa eğer garanti süresi içerisinde 1 kere 0 ı ile değiştirme hakkın var.
  • urbeats ses kalitesi güzel basları da iyi fakat metal oldukları için yürürken veya koşarken kulaktan çıkabiliyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci501

    urbeats ses kalitesi güzel basları da iyi fakat metal oldukları için yürürken veya koşarken kulaktan çıkabiliyorlar.

    Hocam sormak istediğim bir soru var.

    Mid tonları yeterince tatmin edici mi ? Bas gitar ve benzeri sesler bass yüzünden boğuluyor diye okudum yabancı forumlarda . Ve tiz kalitesi nasıl ?

    Eğer bassları dolgun ve tatmin edici ise bu ay sonu alıyorum
  • 100-500hz arası gerektiği gibi çalışan nerdeyse tüm kulaklıklar yüksek seste yapar o bas boğulması dediğin sorunu. equalizer ayarından 125-250hz civarları komple indirilecek bu kadar basit bir olay. eq'suz gezenlerin yazdıklarını okumayın. ben cx300-II hakkında bilgi ararken karşıma böyle saçma sapan bir yorum çıkmıştı, adam tutturmuştu "cx 300-II şöyle güzel böyle güzel ama metal dinlenmez" diye. altına da biri yazmıştı "nasıl hocam ya ben dinliyorum gayet güzel", eleman da cevap olarak "yalandan kim ölmüş :D" gibi bir cevap vermişti. şahıs o kadar ayrıntılı ve kesin konuşur gibi görünüyordu ki söylediğini doğru zannedip uzun süre dokunmadım ürüne (2 sene kadar önce, çeşit acemisiydim ve okuduklarıma inanıyordum). sonra baktım alakası yok. bu arada cx 300-II'nin akustiği daracıktır, enstrümanlar falan mafiş... o kadar ki mid berbatlığında sektör lideridir. sürekli yerin dibine soktuğum piston 2 bile daha iyi olabilir yani daha ne diyeyim. sadece tizleri biraz para ediyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaziyetu

    100-500hz arası gerektiği gibi çalışan nerdeyse tüm kulaklıklar yüksek seste yapar o bas boğulması dediğin sorunu. equalizer ayarından 125-250hz civarları komple indirilecek bu kadar basit bir olay. eq'suz gezenlerin yazdıklarını okumayın. ben cx300-II hakkında bilgi ararken karşıma böyle saçma sapan bir yorum çıkmıştı, adam tutturmuştu "cx 300-II şöyle güzel böyle güzel ama metal dinlenmez" diye. altına da biri yazmıştı "nasıl hocam ya ben dinliyorum gayet güzel", eleman da cevap olarak "yalandan kim ölmüş :D" gibi bir cevap vermişti. şahıs o kadar ayrıntılı ve kesin konuşur gibi görünüyordu ki söylediğini doğru zannedip uzun süre dokunmadım ürüne (2 sene kadar önce, çeşit acemisiydim ve okuduklarıma inanıyordum). sonra baktım alakası yok. bu arada cx 300-II'nin akustiği daracıktır, enstrümanlar falan mafiş... o kadar ki mid berbatlığında sektör lideridir. sürekli yerin dibine soktuğum piston 2 bile daha iyi olabilir yani daha ne diyeyim. sadece tizleri biraz para ediyor.

    Müzikten anlamayan bir insan değilim ve ayrıca öyle yorumlar yapan insanlar müzik ten ne anlıyor diye düşünmüyor değilim .

    Ama benim aradığım tek denge bass ve tizin tatmin edici olmasının yanında midlerinde berrak ve duyulur ses vermesi .

    Sennheiser sadece tizlerde ve baslarda iyi (tabi bu ufak bir burn-in sürecinden sonra gerçekleşiyor) , bu sefer sennheiser yerine beats alıcam .

    Beats umarım beklentilerimi yeterince karşılar , öyle çok üst düzey bir ses beklemiyorum zaten . Ama sennheiser ve beats çok kafa karıştırıyor , almışken en iyisini alayım kafasındayım biraz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Finkster

    Sennheiser sadece tizlerde ve baslarda iyi

    bu yorumun için tebrik ederim. piyasada çok ilginç arkadaşlar var, ellerinde binlerce liralık ürünler falan ve hep beyefendi, objektif, sorunsuz insan görünümü verip içten içe her dediklerinin doğru ve tartışılmaz olduğuna inanıyorlar. öyle ki f/p kralı diye sundukları piston'un belediye çöpü olduğunu söylediğimde kan beyinlerine sıçrıyor. alt tarafı bir kulaklık tartışması olmasına bakmayıp apaçık yalanları sallıyorlar da sallıyorlar, tabii günün sonunda üslubu bozuk olan da hep ben çıkıyorum :D

    cx300-II yorumları da bir tuhaf her zamanki gibi. hiçkimsenin ağzından şuana kadar midlerine laf edildiğini duyamadım. inanılmaz birşey, sanki böyle birşey yokmuş gibi oturup sibilans, kötü tiz muhabbeti yapıyorlar. kardeşim sen eğer cx 300-II'yi kulağına koyduğunda enstrüman ve vokal üretiminin tuhaflığını, bütün seslerin birbirine yakın ve detaysız olduğunu, daracık akustiği farkedemiyorsan boşuna binlerce liralık kulaklık elinde yok frekans ayrımıydı, yok sahneydi bunları konuşup ortalığı bulandırma ki zaten bulandırıyorsun.

    kulaklığın fark yaratabildiği tek alan tizleri zaten, bakıyorsun adam yerin dibine sokuyor eee neyi eleştirecek diye merakla bekliyoruz haydaa tizler diyor :D bas gücü fena değil evet ama sonuçta o dar akustik içinde pek katlanamadım ben. zaten sonuçta bas üretebilen çok cihaz var ama o tiz detay seviyesine sık rastlamıyoruz o yüzden ben sadece tizlerine atıf yaparım genelde.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.