Şimdi Ara

Sennheiser CX 200-II vs CX275S?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, efsane cuma indirimlerinde bu iki kulaklığın fiyatlarında makul indirimler olduğunu gördüm. Mikrofon olup olmaması önemli değil, aralarında 50 TL gibi bir fiyat farkı var. Kullanan arkadaşlar, ses kalitesi açısından hangisini tavsiye ederler? (Laptopta kullanılacak, daha çok Rock ve Club tarzı müzikler dinlenecek, düşük seste bile bassı hissettirebilmesi önemli) Bir de, daha önceden Sennheiser Cx 300-II Precision kullanmıştım ve gayet memnundum. Bununla da kıyaslayacak olursanız sevinirim.



  • O modelleri bilmem ama cx300s almak gibi bir hata yaptım hayatımda denediğim en düz kulaklık oldu. Bass yok kulaklıkta o frekansları unutmuşlar resmen bass olmamasını kabullenebilirim de tizleride rezalet durumdaydı sibilans sorunundan 2 şarkıyı dinleyemedim. Farklı farklı kaynaklarda denedim sonuç hüsran. Yalıtım, malzeme kalitesi ve yanında verdikleri minik çanta ortalama üstüydü. Bu fiyatları verip 50 liralık kulaklıklardan daha kötü sonuç alınca üzülüyor insan. Direkt geri iadeye yolladım bakalım ne olacak. İphone kulaklığı bile daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cx 275s kullandım hala çantamda durur zaman içerisinde kablolarda deformasyon oldu yer yer çatlama ve ayrılmalar var fakat çalışır durumda ve güzel ses veriyor. Bu arada çok uzun bir zamanda o hale geldi 6-7 sene vardır sanırım. Bende indirimle 99 tl ye almıştık hiç aklımda yokken fikrim yokken o zamanın parasıyla f/p ürünü olmuştu benim için ses seviyesi olarak tatmin eder cep telefonundan beslenmesi kolay bass konusunda iyidir. Fazla detay vermez tizlerde fena değiller iyi bir indirim varsa alınabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skaninei

    O modelleri bilmem ama cx300s almak gibi bir hata yaptım hayatımda denediğim en düz kulaklık oldu. Bass yok kulaklıkta o frekansları unutmuşlar resmen bass olmamasını kabullenebilirim de tizleride rezalet durumdaydı sibilans sorunundan 2 şarkıyı dinleyemedim. Farklı farklı kaynaklarda denedim sonuç hüsran. Yalıtım, malzeme kalitesi ve yanında verdikleri minik çanta ortalama üstüydü. Bu fiyatları verip 50 liralık kulaklıklardan daha kötü sonuç alınca üzülüyor insan. Direkt geri iadeye yolladım bakalım ne olacak. İphone kulaklığı bile daha iyi.
    vay be

    tam cx300s almak üzereyken bunu okumak iyi oldu. iptal ettim siparişi.

    bas olmayan bir kulaklık, hem de Sennheiser marka. kabul edilemez.




  • Timurlénk kullanıcısına yanıt
    Şuan geçici olarak anker marka kulak içi kablolu kulaklık aldım 100 liraya o bile cx300s den iyi çıktı. Arkadaşımda jbl endurance modeli var sesi ortalamanın üstündeydi test ettim ona geçeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skaninei

    Şuan geçici olarak anker marka kulak içi kablolu kulaklık aldım 100 liraya o bile cx300s den iyi çıktı. Arkadaşımda jbl endurance modeli var sesi ortalamanın üstündeydi test ettim ona geçeceğim.
    ben de arayıştayım. hala içime sinen bir model bulamadım.
  • cx300s i iphone da dinleyen varmı bu arada? Iphone lighting girişi ile nasıl bağlayıp dinleyebiliriz? bunun deneyen varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.