Şimdi Ara

senle aynı okuldan mezun olan herkesin senior olması ve senin bime başvurman :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahhahaha

• Bime basvurduysan iyi yaptin hocam temiz kurum ben de bimde çalışırım cok zorda kalırsam operler egitimi eğitim artık tuvalet kagidindan daha degersiz wc kagidinin kalitelisi kac para olmus

Gider mis gibi bimde çalışırım ayda 20 22 neyse alir yatarim assa napim kader bu kahretsin sansimiz yooooğhhhhmuuuuuaaaaşş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

bim yaptigim basvuruyu okumayacak bile

• Zurnalog kullanıcısına yanıt
    Gidip ayaküstü konussana hocam

Olmazsa a101e git onlar da cok eleman ariyor ben bi kere is gorusmesini gordum magaza muduru kadin 20 yasinda genc bi cocuga yarin gel basla istersen maas 20k vs anlatiyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam magazaya gidip sorma işi bana biraz ters

Bana da ters asosyal adamlariz el bebek gül bebek okumayla falan bosa vakit kaybetmiş insanlariz sonucta

hocam el bebek gül bebek olayını da geçtim herkesin yapabilceği şeyler var

mesela sen 7 24 sosyal takılan bi insana pcden en basit bi işi yaptiramazsin. cok kolay olmasına ragmen ve her sey yaziyla belli olmasına ragmen yapamazlar kullanamazlar keza akıllı telefonu kullanamayan insanlar var mesela

işte aynı şekil benim tarzda büyüyen olgunlasan insanlara da git iş bul diyemezsin o altyapı yok bende millete çok basit gelen şey bana çok zor geliyor tabiatimda olmadıgı için ama gel de bunu normal insanlara anlat anlayamazlar hocam onlara gore biz iş ayağımıza gelsin istiyoruz falan filan halbuki oyle bişey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Aynen öyle hocam

Hepimiz eğitim denen SCAM tarafından dolandirildik hayata atilsak simdiye neler olduyduk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.