Şimdi Ara

Seneyemi kalirim? lutfen degerlendirin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cok kararsiz kaldim ne yapayim sizce sinav sonucu ortada sizce sonucum cok mu kotu ?

http://i.hizliresim.com/LAD8nZ.png

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git lys sözel kas yardır gir bi yerlere. Mezuna sakın kalma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baby Blue

Benimde ayni hocam, mezunum ayrıca ben, hedefin ne senin, ortalama bir yer mi??

Endustri muhendisligi istiyorum cukurova gecen sene 70 k ile kapatmis

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

quote:

Orijinalden alıntı: Baby Blue

Benimde ayni hocam, mezunum ayrıca ben, hedefin ne senin, ortalama bir yer mi??

Endustri muhendisligi istiyorum cukurova gecen sene 70 k ile kapatmis

Bende çukurova İşletme felan istiyorum hocam, yapılır ya yaparsın bu sene çok basit çekilecek sonuçta ki bunu yapanlar var yani görüyoruz, inanmamız lazım sadece

Gordugum ruya lutfen yardim edin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaslar cok kararsiz kaldim ne yapayim sizce sinav sonucu ortada sizce sonucum cok mu kotu ?

mezuna kalırsın veya kalmazsın bunun çok bir önemi yok sen kalmamak için elinde geleni yapacaksın. Ben mezuna kaldım ilk yıl 148k idi ygs 2.cı yıl 118 idim ve 118 den 21k çektim. 148k daykende 57k ya çekebilmiştim. azim meselesi ha büyük ihtimalle mezuna kalmak durumunda kalacaksın ama çok büyük bir fark bekleme. Bu yıl 500 küsür bin yaptıysan diğer yıl ne kadar düşer bilmiyorum. Çünkü bu yıl kolaydı ve bu sınava 250 puan çok az. Anladığım kadarıyla çok çalışmamışsın. bu çalışmayla gidersen kesin kalırsın mezuna. Mezuna kalıncada ne kadar iyi yaparsın bilemem. Onun için aklını başına al günlük min 7-10 saat çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: ishakkocatepe

quote:

Arkadaslar cok kararsiz kaldim ne yapayim sizce sinav sonucu ortada sizce sonucum cok mu kotu ?

mezuna kalırsın veya kalmazsın bunun çok bir önemi yok sen kalmamak için elinde geleni yapacaksın. Ben mezuna kaldım ilk yıl 148k idi ygs 2.cı yıl 118 idim ve 118 den 21k çektim. 148k daykende 57k ya çekebilmiştim. azim meselesi ha büyük ihtimalle mezuna kalmak durumunda kalacaksın ama çok büyük bir fark bekleme. Bu yıl 500 küsür bin yaptıysan diğer yıl ne kadar düşer bilmiyorum. Çünkü bu yıl kolaydı ve bu sınava 250 puan çok az. Anladığım kadarıyla çok çalışmamışsın. bu çalışmayla gidersen kesin kalırsın mezuna. Mezuna kalıncada ne kadar iyi yaparsın bilemem. Onun için aklını başına al günlük min 7-10 saat çalış

Evet talihsiz bir etüt merkezi seçtim düşünün bu puanla 10 kisiyiz hepsini geciyorum ama ayrilicam ordan sizce bu puani ne kadar daha çekebilirim.

• fıstık gibi puan gelmiş kardeşim hayırlı olsun . itü mü odtü mü
  • Hocam seneye kalırım diye bırakma her şeyi elinden geleni yap bundan sonra şurda 3 ay mezuna kalmayı düşünme. Lys de beklediğin çıkmazsa ondan sonra düşün seneye kalmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazarus10 -- 25 Mart 2016; 15:03:56 >

Orijinalden alıntı: Opricnik

fıstık gibi puan gelmiş kardeşim hayırlı olsun . itü mü odtü mü

Çok iyi moral oldu

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.