Arkadaşlar çalışıyoruz sınava ediyoruz ama sizce seneye üniler açılıcakmı :D |
seneye üniversiteler açılıcakmı
-
-
Geçen ben bi konu açmıştım, ondan sonra bir iki tane daha gördüm de pek bi manası yok gibi şuan konuşmanın her şey olabilir. -
İnşallah açılır. Hazırlık dönemi evde mi geçirilir :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inş açılır ama bu gidişle karrak acılır bunun altında birçok sebep varda yazılmaz burada
-
Bizim bazı hocalarımız seneye açılma ihtimalini düşük buluyor.Daha bu sabah ki derste söyledi hatta biri,açılmasını ümit ediyorum ama şartlar pek elverişli durmuyor diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukenmezun -- 20 Nisan 2021; 20:43:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kessssssinlikle açılacak yazıyorum buraya yaz geldigi gibi vakalar düşecek ve üni liseler vs açılacak ama sonradan kapanır mı bilemem ama eğitim öğretim başlama tarihinde açılacak.
Geçen bir haber gördüm aşının tamamlandığı İsrail'de maske zorunluluğu kalktı ve hayat tamamen normale döndü diye. Onların nüfusu 10 milyon. Türkiye ise 80 milyon. Daha 9 milyon aşılandı ve baya yavaş gidiyor. En kötü ihtimal biz aşıları tamamlayana kadar virüs Türkiye'de aşının önüne geçecek şekilde mutasyon geçirir ve aşılar etkisiz hale gelir ve asla üniversiteye gidemeyiz. En iyi ihtimal ise aşılama biraz daha hız kazanır ve 1 yıl sonra bugün +50 milyon kişi aşılanmış olur ve sıra öğretmenlere hatta gençlere gelir ve üniler açılar. Yani en iyi ihtimalle hazırlığı uzaktan okuruz diye bir öngörüm var :/
-
Bilkent acik 1.60 oran veriyorum
yaz gibi vakaların düşüceğini sanmıyorum millet daha çok güneş kum görüp tatillere koşucak ve bum vaka sayılarını o zaman gör
-
no
-
açılır
-
Açılmaz, geçen seneyi düşünün, yaza doğru vakalar azalmaya başlıyordu fakat turizm ve para dönmesi için her yeri açtılar, ardından sonbaharında gelmesiyle virüs patlak verdi. Bu sene de aynısı olacak, boşuna ümitlenmeyin.
-
Ermiş falan mısın hocam?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
inş açılır ama bu gidişle karrak acılır bunun altında birçok sebep varda yazılmaz burada |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X