Şimdi Ara

Seneye üniler açılır diyenler seri like [ 30 nisan editi FAHRETTİN KOCA AÇIKLAMA] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
9.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açılabilir ama aşı yakın zamanda gelmeyecek seneye kasım gibi düşünüyorum vakalar kaça katlar onu bilemem 

  • Açılmazsa 8.kattan aşağı atlayacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşı önceliği verilmezse bizim yaş grubuna bu hızla aşı gelmesi çok geç olur. Bu sebeple acılamayabilir. Aşılamanın 5.ayındayız ve 23 milyon aşı kullanılmış. Sn Kocaya göre 120milyon olması gerekiyor bitiş için. biz en sondayız yaş grubu olarak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 2 Mayıs 2021; 1:6:43 >
  • Üniv. hayatı bitti artık bu ülkede boşa açılacak umudu ile yaşamayın gidip iş bulun çalışın.Uzaktan çok daha kolay okumak zaten :)

    Umarım hiçbir zaman açılmaz :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 2 Mayıs 2021; 5:0:55 >
  • Üniversiteler de bu dönem pek uzaktan eğitime devam edecek gibi görünüyor, aşılanma arttıkça belki bir sonraki dönem açılabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılsa ne olacak, 2020 ve 2021 mezunu kişileri salgından sonra tekrar üniversite okumadıkları sürece işe almayacağız zaten, işveren miyiz, eğitim kurumu mu? Eğitime komple 2 sene ara verip- üniversitelere yeni öğrenci alımını da durdurarak-bu zaman zarfında zorunlu teorik dersler tamamlansa, sonrasında da 2 yıl içinde pratik dersler ve stajlar yapılsa, 2023 ve 2024 mezunları tam tersine öncelikli tercihimiz olurdu. Fırsatınızı dezavantaja çeviriyorlar bu şekilde zorla diploma vererek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorunlu teorik dersler zaten veriliyor, derslerin pratik kısımları da okulun valilikten izin çıkarması durumunda okulda verilebiliyor ki zaten Tonla firma hala yeni mezun alırken sizin bakış açınızın niye böyle olduğunu anlayamadım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seneye kışın gene covid çıkacak bundan sonra sonsuza kadar olacak çünkü grip=covid

  • Çöp okuldaysan ampul görmeden ee mühendisi olursun o doğru.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım açılmaz. Üniversiteden son derece bıkmış birisi olarak böyle uzaktan uzaktan gayet iyiyiz en azından başka şeyler yapıp para kazanma şansımız oluyor böyle.

  • Aşı tedariği yapılırsa açılmama şansı yok.Anca aşı fabrikaları havaya uçmadıkça veya çok zor ihtimal ama aşıları tamamen etkisiz bırakacak bir şey çıkmadıkça.Aşılar çalışıyor,İsrail İngiltere ABDdeki sonuçları görüyoruz.onumuzde 5.5 ay var ve aşı tedariği daha kolaylaşacak gibi gözüküyor gelişmiş ülkeler aşılamayı hallettikçe.ABDde güz üniversiteler açılıyor sürpriz bir mutant çıkmadıkça da kesin karar.Kısaca sona yaklaşıyoruz tedarik iyi geldiği sürece açılmaması için engel yok o yüzden bence yüzde 52 açılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karman121

    Aşı tedariği yapılırsa açılmama şansı yok.Anca aşı fabrikaları havaya uçmadıkça veya çok zor ihtimal ama aşıları tamamen etkisiz bırakacak bir şey çıkmadıkça.Aşılar çalışıyor,İsrail İngiltere ABDdeki sonuçları görüyoruz.onumuzde 5.5 ay var ve aşı tedariği daha kolaylaşacak gibi gözüküyor gelişmiş ülkeler aşılamayı hallettikçe.ABDde güz üniversiteler açılıyor sürpriz bir mutant çıkmadıkça da kesin karar.Kısaca sona yaklaşıyoruz tedarik iyi geldiği sürece açılmaması için engel yok o yüzden bence yüzde 52 açılır.

    Bende öyle düşünüyorum daha fazla kapalı tutarak iktidar kendi topuğuna sıkmaz. Hatta daha da ileri gidiyorum vaka sayıları ne kadar yükselirse yükselsin bundan sonra tam kapanma kararı da almazlar. İnsanlar aşırı tepkili hocam. Üniversiteler seneye açılır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Üniversiteyi ne yapacaksınız karı kız kesmekten okul mu okuyacaksınız? Seneye de evlere tıkılacaksınız sokağa bile zaman aralıklı çıkabileceksiniz, zibilyon tane varyant var vaka sayıları trilyonları bulmuş ölümcül virüsten galaksi inim inim inliyor beyim okul derdinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

    Çok fazla işe yaramaz üniversite doldu ortalık, adam daha adını yazamayor, üniversite diploması var, eğitip öğretelim diyoruz anlamıyor-kapasite yok, hem bi iş yapamadığı gibi iş yapacak adamın da çalışmasına engel oluyorlar. Böyle giderse Hacettepe vs haricinde kimseyi işe almayacağız zaten, maaş ödüyoruzu geçtim artık, bari işini düzgün yapan adamın vaktini çalmasınlar, normalde bile bu şekile gelmişken uzaktan eğitimle mezun olan adamın eli iş de tutamaz ki işçi gibi çalıştıralım 25 yaşından sonra adamı, hal böyle olunca 18 yaşında işçi olarak direk işe başlayan adam bizim için daha değerli oluyor.


    Merak ediyorum 2021 mezunu uzaktan diploma alan doktorun elindeki neşterin altına nasıl yatacaksınız. Teorik kadar pratik de önemli.


    O firmalar sadece diploması için asgari ücret verelim de imzalar tam gözüksün diye yeni mezun almaya devam edecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açılacağını sanmıyorum. bu gidişle hepimiz uzaktan sistemle mezun olacağız

  • perSNN kullanıcısına yanıt

    Hocam 2021 ve 2022de mezun olacak olan doktorlar zaten online eğitim almadılar ki. Pratik için hastaneye gidiyorlar, hepsi de aşılandı.


    Çok fazla üniversite var doğrudur ama bu iyi okullardan mezun insanları pek etkilemiyor. Çevremde iş sıkıntısı yaşayan hiç olmadı. Savunma sanayi, telekom firmaları, bankalar vs. hala aynı sayılarda alım yapmaya devam ediyorlar. Bilişim firmaları, e-ticaret, dijital pazarlama vs. gibi alanlarda ise alım arttı:) Bu firmaların hiçbiri ne diploma için mezun alıyor ne de asgari ücret veriyorlar.


    Bilgisizlikten kaynaklı saçma bir yorum olmuş sizinkisi.

  • Bu yazdıklarınız teorikler için de mi geçerli hocam, ayrıca güz dönemi açılacagini sanmıyorum ama öyle mi iddia ediyorsunuz, hem de teorikler dahil olmak üzere?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • perSNN kullanıcısına yanıt

    O universiteler icin dediginizde haklisiniz, ancak bu universiteler yuzyuzeyken de adam akilli egitim vermiyordu ki. Beter olan bir sey daha beter oldu ama bastaki beter de kabul edilebilir degildi zaten. O yuzden tum sucu online a atmak bence haksizlik olur.

    Tip icin alanim olmadığı icin doğrudan bir sey diyemiyorum, ancak cerrahi egitimi sonucta 6.sinifta baslayip biten bir sey degil, asil olay uzmanliginda, o yuzden 2021 mezunuymus degilmis gocunmam.

    Ki yine 2021 mezunu kismina gelirsem bizim bolumde en azindan son sinifta neredeyse proje harici lab yok gibi bir sey (milletin genel secmeli egilimine bakıyorum, genelde 2 donemde en fazla 1 labli ders seciyorlar gibi). Bu yuzden sirf bir sene pandemi girdi diye diger her kismi atmak bence cok sacma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asosyal inekler seviniyo tabi kapalı kalmasına jdsjdsjdk

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.