Şimdi Ara

Sen, Sen ol !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...Erkek güvercinin dişiye yaptığı kur gibi kasılmalara bak hele. Bir konu hakkında öğrendiğin 2 cümle ile kendini alim mi oldun sandın. Kulaktan kulağa oyun halkasının son zincirisin belki de ! Nasıl emin olabiliyorsun kulağına gelen 2 cümlenin doğru olduğuna ? Bu kadar mı basitsin ? Etrafında seni cebinden çıkarıp dilenciye sadaka olarak bile vermeyecek birçok insan varken neyine güvenerek 10 kuruşluk halinin gösterisini yapıyorsun ? Hayvani iç güdülerinin esiri olup dikkat çekmeye çalıştıkça iğrençleştiğinin farkında olmamanın yarattığı bir iğrençlik daha kaplıyor ortalığı. O zavallı basit hallerin, hiç kimsenin umurunda olmayan sahip olduğun düşüncelerinin dünyanın gizemleriymiş sanan tavırların öylesine itici ki...

• teşekkürler üstüme aldım ve anlayan herkesinde üstüne alınması gerekir sanırım
    gafil kafaya bir tokmak
  • Güzel bi paylaşım olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyar0011

teşekkürler üstüme aldım ve anlayan herkesinde üstüne alınması gerekir sanırım
    gafil kafaya bir tokmak

Kesinlikle.
  • Söylemek istediğim ama söyleyemediğim duygularım etrafımdaki insanlar için... Zamanımın büyük çoğunluğunu kenya düzlüklerinde hayvanları doğal yaşamında gözlemleyen belgeselci gibiyim: Ortak bir dili konuşmuyoruz sadece susuyorum anlamaya çalışıyorum.
  • anlaşılamayan insan gariptir yalnızdır
  • Bir lafa bakarım laf mı diye...
    Bir de adama bakarım adam mı diye..

Sonra bir daha lafa bakarım laf mı diye ve karşıya geçerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Bir lafa bakarım laf mı diye...
    Bir de adama bakarım adam mı diye..

Sonra bir daha lafa bakarım laf mı diye ve karşıya geçerim...

• uzun zamandır kültür bilimde bu kadar güzel bir mesaj görmedim
    uyarın için teşekkürler
  • Şuan okulda bir gruptayım,az kişiyi aldılar.Herhalde bu yüzden grup başkanı aynen yazıda belirtildiği gibi birisi hatta daha da ötesi.Kendisini nasada çalışan bir mühendis zannediyor.Ne olursa olsun yarın ilk işim gruptan ayrılmak olacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.