Şimdi Ara

Sen o 1.5 maçlık hatrı çoktan tükettin hesap bey!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "HİÇ Mİ KREDİMİZ YOK"

    "A Milli Takım için gel derer geliriz, git derler gideriz. Polemik yapmam söz konusu değil. Hocamızın tercihi. Türk halkına bir şey soruyorum: Benim 1,5 maçlık hatrım yok muydu? 10 sene kaptanlık yaptım. Hiç mi kredim yoktu?"

    Sen bütün sezon oynamayıp oynamayıp buraya gelip hocam ben hazır değilim oynatma ikinci yarı al vb şeyleri diyemeyecek bir kişiliksin.

    Sen seni eleştirenleri tehdit eden.Küfür eden bir tipsin

    Sen barçada süt dökmüş kediyken burda arkadaşlarına krallık taslayan adamsın(Adam kaptan gibi garip bir bahane kullanmayın kendi oynadığım düzeyde bende kaptanlık yaptım.Alex gibi efsane kaptanlarıda futbolda izledik)

    Sen medyanın önünde halkı hesap sorucam diye tehdit eden bir tipsin.

    Sen prim pazarlığı yapan bir tipsin

    Beni ıslıkladılar ben orada üzüldüm. Benim üzüntüm Avrupa'ya kötü gözükmekti. Ülkesine 10 sene hizmet etmiş bu çocuğa güvenin. Yarın bir daha çağıracaklar, geleceğiz hizmet edeceğiz. 3 ay insanlar bize 'primci' dedi. Sonra ne oldu? Herkes beni tanır bilir. İnandığım doğrular üzerine yaşar ve öyle de giderim."
    Cümlende üç ay sonra yine çağıracaklar diyerek ne kadar egoist ve kelleci bir adam olduğunu gösterdin.

    Ki cümlelerinin arasında hep tehditkar ifadeler vardı halada var.

    Fatih terimi zerre sevmem ama sorun ne biliyor musun?Senden daha çok nefret ediyorum.

    Kimse bu halka hakaret edemez sen o gün bittin.Üstüne yaptığın tüm şeyler tuz biber oldu.







  • Fatih ve arda birilerinin yalakası ikisi de adam değil.
  • Messi veya Ronaldo kendi milli takımlarıyla ilgili problem olduğunda böyle program program dolaşıp böyle yorumlar yaparlar mıydı? Yine çok saçma konuşmuş.
    Peki bizim beyefendiyi kötü oynuyor diye 1 maç ıslıklamaya hakkımız yok muydu?
    Arda kötü oynayınca değil taraftar ıslıklayınca olay oluyor. Real Madrid'de James ıslıklandı adam çıkıp taraftardan özür diledi bizim beyefendi bizden hesap sormaya kalktı.

    Gönül isterdi ki Fatih Terim ile arası açıldığından değilde taraftara karşı böyle konuştuğu için alınmasaydı milli takıma.
  • Arda Medya gücünü iyi kullanıyor,
  • Terim'den ayrı Arda'dan ayrı nefret ederim. Hani denize düşseler denizi kurtarırım hesabı. Ama sırf şu megaloman Arda'nın iyiden iyiye kudurması için dünya kupası elemelerinde önümüzdeki tüm maçların kazanılmasını istiyorum. Öyle bir algı yaratıyor ki ben oldum delisi Arda ben yoksam milli takım yok hesabı.

    Arda'nın, ne bir Hagi, ne bir Taffarel ne de Hakan Şükür kadar Galatasaray'a katkı verdiği yoktur. Galatasaray iyi olunca Arda pohpohlandı, Galatasaray kötü olunca sorumluluk almadı, sakatım ayağına maçlara çıkmadı. Aynı durum milli takım içinde geçerli. Ne bir Rüştür, ne bir Tuncay, ne bir Nihat, ne de Emre Belözoğlu kadar milli takıma bir katkı sağlamışlığı yoktur. Aksine maçın olacağı günün gecesinde troll bir futbol programına çıkarak alttan alttan herkese giydirmiştir.

    1.5 maçlık hatırmış. Sen daha 2 sene önce avrupa kupası elemelerinde grubun en önemli maçı öncesi hakem düdüğünden sonra 90+ da topa vurup, sarı kart görüp takımı Holanda maçında yalnız bırakmış bir adamsın. O maçtan beraberlik kopararak en iyi 3. olma şansı yakaladık diğer maçlarda yenilgi görmeden. O maç Hollanda'ya yenilsek veda ediyorduk daha elemelerin başında. Daha 3 ay önce Hırvatistan ve İspanya maçlarında sahada yürüdün. Peki neden? Kıçı kırık primi alamadınız diye. Kardeşim sen önce futbol namına bir şey kazan ondan sonra hakkını maddi ve manevi açıdan verirler.

    Televizyon dünyasının adamları olan Şahenk, Acun vs vs gibiler oldukça bu ekranlardan ve sosyal medyadan uzak kalmaz. Dün Ertem, Sinan Engin filan alttan alttan Terim'e giydirirken gülüyordu. Neymiş Bayrampaşa çocuğuymuş. Bizler hur çocuğu muyuz olum. Milliyetçiymiş. He kardeşim aynen öylesin.

    Barcelona'da isterse yılda 30 gol 30 asist yapsın. Bu adamın artık milli formayı giymesi hakarettir. Dediğim gibi Terim'den nefret etsem bile sırf şu megalomanın yüzünün morarması için milli takımı delicesine destekleyeceğim önümüzdeki maçlarda.




  • maşıkdan ardaya cevap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.