Şimdi Ara

sen bilemezsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sen varya kızım sen sevmesini bilmeyen aşk için hiç değmiyen bi kızsın aynı zamanda zır delinin birisin.
    adını kalbime aşkla yazmıştım guzel bir hayali gerçek sanmıştım senin sevgine nasıl da kanmıştım seni sevdiğim için özür dileirm
    aşkından karşılık beklemek suçmuş şu vefasız dünyada neler yokmus snn beni sevmeye niyetin yokmus seni sevdigim için özr dileirm
    intikamım çok acıdır yapmayan yalancıdır söyle bu kaçıncıdır snn bana yaptıgın herşeyin bi sırası vardır sıra banada gelicek unutmaki şunu zalim son gülen iyi gülecek yaptığın yanına kalmıyacak bir kıyamet kopacak kulağını aç iyi dinle zalim kulağını aç iyi dinle seninle hesabım var zalim intikamım alınacak
    sen her zil çaldıgında o mudur die kapıyı açtın mı sen her telefon çaldığında omudur diye telefonu kaldırdın mı sen sokakta gezerken hiç gözlerinle birini aradın mı
    bunları sen yasamadın sen bilemezsin
    bunları ben yasadım ben bilirim allahsız ben bilirim kitapsız
    senin sevgin hiç yaşamadan bitti mi
    snn güllerin hiç açılmadan koparıldı mı
    snn aciz bedenin hiç bu dünyada yandı mı bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız
    sen hiç ardardına sigara yaktın mı sen hıç sabaha kadar ağladın mı
    bunları sen yasamadın ben yasadım sen bilemezsin allahsız sen bilemezsin kitapsız
    sen her gördüğünü bana benzettin mi peki sen bana degil bir başkasına seni seviyorum dedin mi sen bilemezsin gülüm sen diyemezsin sen sevemezsin bunları sen yaşamadın bilemezsin ben yşsadım ben bilirim allahsız
    sen hiç doğduguna pişman oldun mu sen içki sarhoşu degilde sevgi sarhoşu oldunmu sen hiç bir kula kul oldun mu bunları sen yasamadın ben yasadım sen bilemezsin ben bilriim allahsız
    sen meyhaneleri kendine ev yaptın mı sen allah var bir başkasına taptın mı sen içipte bir sokak köşesinde yattın mı ?
    bunları sen yaşamadın sen bilemezsin bunları ben yaşadım ben bilriim allahsız ben bilirim kitapsız
    sen hiç insanlığını bir insana sattın mı sen hiç kendini bilerek ateşe attın mı sen yıllardır bir sevgi uğruna yıpratıldın mı
    bunları sen yasmadın sen bilemezsin bunları ben yaşadım ben bilirim
    sen hiç feleğin ağır tokadıyka karsılaştın mı snn gözyaşların yağmur olup sellere karıştı mı snn zavallı gönlün ve taş kalbin acı cekmeye alısştı mı
    bunları sen yasamadın sen bilemezsin bunları ben yasadım ben bilirim allahsız
    sen hiç çıkılmaz kuyuya atıldın mı sen hiç ıssız ve karanlık bi odada yalnız kaldın mı sen hiç bitmeyen bir sevgiyle yandın mı
    bunları sen yasamadın sen bilemezsin bunları ben yasadım ben bilirim allahsız ben bilirim
    snn umutların ve hayallerin hiç başlamadan bittimi sn unutmak için doğduğun we yasadıgın yerden gittin mi
    bunları sen yaşamadın sen bilemezsin bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız
    sen hiç duvarlara seni seviyorum diye yazdın mı sen hiç kendine söz verdin mi bu sevda bitmeyecek die sen hic allahına dua ettin mi sevdigimi bana kavustur diye
    bunları sen yasamadın ulan sen bilemezsinbunları ben yasadım ulan bunları ben bilirim
    sen hiç isyan ettin mi allaha neden yarattın neden yaşatmıyosun diye
    sen hiç azraile meydan okudun mu sen benim canımı alamazsın diye sen hiç kaderinle küstün mü ben kaybettim sen kazanıyosun diye
    bunları sen yaşamadın sen bilemezsin bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız ben bilirim kitapsız ben bilirim

copy paste değildir
    dinleyipte yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 14 Eylül 2007; 2:04:23 >

• Bazen vurur ayrılığın acısı, duvarlar üstüne gelir. Tam aklından çıktığı anda ona benzeyen birisi geçer yanından, onun sesine benzetirsin.

Kahvede çay isterim ondan alır gibi alırım, şansım iyi giderse onun beni düşündüğünü düşünür dururum.

belli bir süre onsuz yapamayacağım aklıma gelir, kurtulmak isterim hayattan başaramam...

ancak sadece kendimi avuturum, bir maddeye o olarak düşünürüm, çoğu şeyi somutlaştırırım. ruh hastasımıyım.

ama bunları bilen sadece benim, eğer o bilseydi ne mutluydu bana...

zordur ayrılık unutulmak, Allaha şükür babamın arabası varda alıp stres atıyoruz ara sıra, yakında kendi arabamı alacağım inşallah ona bakar gibi, onunla yürür gibi... ruh hastası olabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: E.A.K.K

Bazen vurur ayrılığın acısı, duvarlar üstüne gelir. Tam aklından çıktığı anda ona benzeyen birisi geçer yanından, onun sesine benzetirsin.

Kahvede çay isterim ondan alır gibi alırım, şansım iyi giderse onun beni düşündüğünü düşünür dururum.

belli bir süre onsuz yapamayacağım aklıma gelir, kurtulmak isterim hayattan başaramam...

ancak sadece kendimi avuturum, bir maddeye o olarak düşünürüm, çoğu şeyi somutlaştırırım. ruh hastasımıyım.

ama bunları bilen sadece benim, eğer o bilseydi ne mutluydu bana...

zordur ayrılık unutulmak, Allaha şükür babamın arabası varda alıp stres atıyoruz ara sıra, yakında kendi arabamı alacağım inşallah ona bakar gibi, onunla yürür gibi... ruh hastası olabilirmiyim

olabilirsin

• KARŞILIK ALAMIYOSANIZ BIRAKIN GITSIN..
    aynısı başıma geldi gitsin daha iyi oluyo,kızın gelecegı yoksa gelmez..Boşuna kendinizi paralamayın.. unutun keyfinize bakın denendi
  • biz aşık olmuşuz bilader. bizim derdimiz kızın elini tutim öpim veya cinsel ilişkiye gireyim değil...
    biz aşık olmuşuz ona kalbimize söz nasıl geçircez ?
    unuttum deriz unutmamışızdır oysa... kalbimiz seviyo çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.