Şimdi Ara

Semih Kaya niye gelmişti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Semih Kaya'dan Galatasaray'a veda! Sparta Prag'a döndü
    Galatasaray'la kiralık sözleşmesi sona eren Semih Kaya, Sparta Prag'a geri döndü .


    Semih Kaya için 2018-2019 futbol sezonu için net 3.760.000 TL sabit transfer ücreti ödenmişti.



  • Takımında yedek stoper yoktu farkında mısın? Transfer ücreti derken Maaş olmasın o?
  • evlat besleme kontenjanını doldurmak için
  • evlat olduğu için yakında emre çolak gelirse şaşırma
  • Hem yerli oyuncu kısıtlaması var hem klüpten yetişmiş oyuncu. Semih ikisinide sağladığı için özellikle avrupada kadroya yazabilmek için alındı benzer bir senaryo Emre Çolak içinde olursa şaşırmam lakin cüzi bir ücretle gelmesi şartı ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

    evlat olduğu için yakında emre çolak gelirse şaşırma
    +
  • Arkadaşlar bende hastası değilim Semih, Ahmet, Muğdat vb. transferlerin. Fakat anlamanız gereken bir konu var. 14 yabancı hakkımız var. Maç kadrosuna da 12 yabancı sokma ihtimalimiz var. Bunun sorununu çok net bir şekilde ligin son 2 haftası gördük. İlk 11'imiz full yabancı olduğunda Ndiaye ve Mitroglou'yu maç kadrosuna alamadık. İkisinin toplam maaş yükü 5 milyon euro civarı. Kendilerinden faydalanamadık bile. Ligde değil 6, 14 yabancı sınırı olsa bile Türk oyunculara mecburuz.

    Semih üzerinden gidersek devre arası en maliyetsiz yapabileceğimiz transferdi. Beleşe kiraladık sadece maaşını ödedik. Kabul ediyorum maaşı çok yüksek. Ama onun yerine Kaan Ayhan, Ertuğrul Ersoy yada Sadık'a milyon euro bonservisler mi saçsaydık? Özellikle sattığın kadar al uygulaması varken bonservis hakkımızı kabiliyetsiz Türklere harcamak Semih'e 1.5 milyon euro maaş vermekten çok daha mantıksız. Semih kesinlikle Galatasaray seviyesinde bir oyuncu değil, aldığı maaş da çok yüksek. Fakat devre arasında bonservis hakkımızı doldurmadan yapabileceğimiz en mantıklı hamleydi.

    Aynı durum şuan konuşulan Adem Büyük ve Yusuf Erdoğan gibi transferlerde de geçerli. İkisini beleşe almak varken gidip Cenk Tosun'a yada Sivasspor'dan Emre Kılınç'a milyon eurolar mı saçalım? Tabii ki boştaki Türkleri bonservis ödemeden ve sattığın kadar al uygulamasına takılmadan takımımıza katıp bonservis hakkımızı ilk 11 oyuncularımıza kullanmalıyız. Gomis faciasını çabuk unuttuk herhalde. Emre Akbaba'ya verilen 4 milyon euro yüzünden FFP sınırına takıldık ve Gomis'in yerini dolduramadık.

    Sonuç olarak bu oyuncular kesinlikle Galatasaray kalitesinde değil ama sattığın kadar al varken yedek Türklere bonservis harcamak çok saçma. Ortalığı karıştırmadan mantıklı düşünmemiz lazım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.