Şimdi Ara

şemdinli'de 1 şehit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölü sayısı fazla olmadığı için dikkat çekmez ama biz yinede haberi verelim.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi yakınlarında yol güvenliğini sağlayan askeri time, bir grup terörist tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit oldu.
    Saldırı dün gece geç saatlerde meydana geldi. İlçeye 35 kilometre uzaklıktaki Beyyurdu Köyü yakınlarında yol güvenliğini sağlamakla görevli askerlere açılan ilk ateşle, Kayserili er 22 yaşındaki Mustafa Bulut şehit düştü. Güvenlik güçlerinin karşı ateşi üzerine teröristler kaçtı. Bölgede operasyonlara devam ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 30 Temmuz 2011; 9:50:20 >

• Allah'tan rahmet yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyorum. Zaten hep bölgede geniş çaplı operasyon başlatılır. Sanki terörist 500 metre kaçıp bekleyecekmiş gibi. Sonuç olarak haberlerde 15 saniye gösterilecek sonra tekrar Aziz Yıldırım'ın haberlerine geçilecek. Burası Türkiye
  • Son birkaç yıldaki olaylardan sonra olay artık vatan hizmeti değil pisipisine ölmeye dönüştü. Allah ölen şehidimizin mekanını cennet etsin, ailesine sabır versin.

Bu durumu yaratan sivil yöneticilerin ve komutanların ayrıca pkk denen it sürüsünün topunun Allah belasını versin.
  • ayrıca ilk mesajda da yazdığı gibi, 1 şehit olduğu için dikkat çekmiyor, yazıklar olsun.
  • Allah rahmet eylesin şehitler ölmez.
  • Firesiz gün yok..
  • Allah rahmet eylesin..
  • yukarı
  •  şemdinli'de 1 şehit
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

şemdinli'de 1 şehit

Yazıklar olsun.. Daha ne denebilir ki bu manşete..
  • ülkemi kadın memesine satarım diyip,kızı ile ilişkiye girmeyi düşleyenlerin ve bunun fantezilerini açıkça belirtenlerin gazetesini ciddiye almayın.
  • şehidin sayısı dikkat çekmeyebilir fln demişin şehit 1 de olsa şehittir 1000 de olsa şehittir daha başımıza neler geleceke bakalım bu hükümet başımızdayken
  • Başımız sağolsun, Ne zaman biticek yada biticekmi bilmiyorum ama kaç aile'nin daha canı bu kadar yanmaya devam edicek.
  • Şehitliğin eskiden bir anlamı vardı şimdi 3 kişiye sor 1 tane şehit akrabası vardır. Eğer her iki kişiden bir bunu okuyor duyuyorsa yapılmış hatalar düzeltilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanDirmaLee

şehidin sayısı dikkat çekmeyebilir fln demişin şehit 1 de olsa şehittir 1000 de olsa şehittir daha başımıza neler geleceke bakalım bu hükümet başımızdayken

13 şehit verildi toplantılar keşifler cart curt derken üstü kapatıldı, hiçbir şey yapılmadı. şehit sayısı 1 olunca haber değeri bile olmuyor ne yazık ki
  • Taraf'ı dikkate almayın... Onların sahiplerine sadık köpekler vatanseverlere havlarlar ancak... Ama vahim olan bu milletin yaptığı ardı ardına gelen şehit haberleri var. İran PJAK kamplarını yerle bir ediyor. Bizim ordumuz mu yok, askerimiz mi yok, silahımız mı yok? Neyi bekliyoruz? Biri bana söylesin. 30 bin şehit verdik şimdiye kadar teröre. Kurtuluş savaşında 10 bin 500 şehit vermiştik. Ben artık şehit haberi görmek istemiyorum. Haber dahi izlemek istemiyorum. Memlekette olan güzel bir şey yok adeta... Bizi bu hale getirenlere lanet olsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

şehidin sayısı dikkat çekmeyebilir fln demişin şehit 1 de olsa şehittir 1000 de olsa şehittir daha başımıza neler geleceke bakalım bu hükümet başımızdayken

13 şehit verildi toplantılar keşifler cart curt derken üstü kapatıldı, hiçbir şey yapılmadı. şehit sayısı 1 olunca haber değeri bile olmuyor ne yazık ki

Nereden biliyorsun birşey yapılmadığını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

Nereden biliyorsun birşey yapılmadığını?

Yapılan bir şey gösterir misin ?

• Yahu bak hak verin;buradan atıp tutuyorsunuz çok çocukça şeyler yazıyorsunuz,olmuyor.Ateşli ergen hesabı gaza gelip gelip yorum yazmayın şuraya.Bir bildiğimiz var ki söylüyoruz,kalkıp yapılan operasyonları halka ilan edecek halleri yok.Bu tür şeyler gizli tutulur.Anladınız mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.