Şimdi Ara

Selikal Müzik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzde müzikseverlerin artmasıyla birlikte müzik hayatımızda çok büyük bir yer edindi. Öyle ki internet üzerinde müzik dinleyebileceğimiz birçok platform bulunmaktadır. Ancak bu platformların çoğu belli başlı özellikleri kullanabilmemiz için bizden ücret talep etmektedir. Peki kendinize ait parçaları ücretsiz bir şekilde paylaşabileceğiniz ve şarkılarınızı satışa çıkarabilme imkanı sunan bir platform var mı? Elbette bu gibi platformlar mevcut. Selikal ise bu platformlardan biri. Peki Selikal platformunun kullanım amacı nedir ve size ne gibi özellikler sunuyor?
    Selikal platformu müzikseverleri ve müzisyenleri bir araya getiren, müzik dinlemek ve keşfetmek için kullanabileceğiniz birçok özelliğe sahip çok kullanışlı bir platformdur. Selikal platformu sayesinde müzikseverler ile bir arada toplanabilirsiniz ve kendinize ait parçaları satışa çıkarabilirsiniz. Üstelik sanatçı başvurusu yaparak platformda belli bir statüye dahil olabilirsiniz. Ayrıca bu platformda müzisyen olma kariyeriniz için çok önemli adımlar atabilirsiniz.
    Üstelik Selikal platformu sadece müzik dinleyebileceğiniz bir platform değildir. Muhteşem ve kullanımı basit ara yüzü ve sayısız özellikleriyle arkadaş ekleme ve mesajlaşabilme özelliği ile size sosyal bir platform imkanı da sunuyor. Keyifli bir şekilde müzik dinlerken platformun ara yüzünde arkadaşlarınızla sohbet etmeniz sizce de fena değil mi? Peki Selikal platformunda neler yapabilirsiniz?
    Selikal Platformunda İle Neler Yapabilirsiniz?
    • Selikal platformunda kendinize ait bir hesap oluşturarak size ait parçaları paylaşabilirsiniz ve ücretsiz bir şekilde müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.
    • Beğendiğiniz şarkıları favorilerinize ekleyebilir ya da kendinize ait çalma listesi oluşturabilirsiniz.
    • Beğendiğiniz şarkılara favoriler kısmından göz atabilirsiniz.
    • Dinlediğiniz şarkıları beğenebilir ve yorumlayabilirsiniz.
    • Kendinize ait bir profil oluşturarak arkadaş edinebilir ve mesajlaşma özelliği ile bir yandan müzik dinlerken diğer yandan da sohbet edebilirsiniz.
    • Kendinize ait şarkıları paylaşabilir ve satışa çıkarabilirsiniz.
    • Keşfet bölümünden en yeni parçaları dinleyebilirsiniz.
    • Albümler kısmından sevdiğiniz sanatçıların tüm şarkılarının bir arada olduğu albümleri sınırsız bir şekilde dinleyebilirsiniz.
    • Dilediğiniz şarkıyı sevdiklerinizle ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.
    • Hoşunuza giden parçaları ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.
    • En iyi müzik bölümü ile en popüler müzikleri dinleyebilirsiniz.
    • Spot kısmından anlık gelişmeleri takip edebilirsiniz.
    • Yaptığınız beğeni, yorumlar, şarkı paylaşımları, müzik indirme, oluşturduğunuz oynatma listeleri gibi etkinliklerinizden belirli miktarda puan toplayabilirsiniz ve bu puanları cüzdanınıza aktararak dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz.
    • Gösterge panel ile yaptığınız aylık, günlük ya da toplam satışlarınızı kolay ve rahat bir şekilde inceleyebilirsiniz. Dilerseniz satışlardan kazandığınız ücreti talep edebilirsiniz.


    Selikal Sitesi Kayıt Ücreti Talep Ediyor mu ?
    Selikal sitesi sizden kayıt olurken hiçbir şekilde ücret talep etmemektedir. Ücretsiz bir şekilde kayıt olabilirsiniz.
    Selikal Sitesine Nasıl Üye Olurum ?
    www.selikal.store adresine girerek sağ üstte bulunan kayıt ol butonuna bastıktan sonra gerekli bilgileri doldurarak, mail adresinizi onayladıktan sonra ücretsiz bir şekilde kayıt işleminiz gerçekleşmektedir.
    Selikal Sitesinde Kendi Müziğinizi Nasıl Paylaşabilirsiniz?
    Kendinize ait müziklerinizi platformda paylaşabilmeniz için sanatçı hesabı başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Sanatçı başvurusu yapmak için sağ üstte bulunan profil butonuna bastıktan sonra ‘Bir sanatçı ol’ seçeneğini seçip sanatçı olma başvurusu için gereken bilgileri doldurarak onaylamanız gerekmektedir. Sizden sadece kimlik belgenizde yer alan isminiz, sizin hakkınızda detaylar, size ait resminiz ve pasaport ya da kimlik kartı resminiz (Adınız ve resminiz dışında diğer bilgilerinizi sansürleyebilirsiniz) istenmektedir. Gizlilik Ve Güvenlik Politikası adı altında üyeler ile yapılan ‘Kullanıcı Sözleşmesi’ ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanmış olduğunuz kişiler bilgileriniz asla üçüncü kişilere açıklanmamaktadır.
    Hemen Ziyaret Et ! Selikal Müzik

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.