Self servis soytarılıktır…
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Garsonluk veya Komi mesleği boş işde ondan.Bu işleri kimse yapmak istemiyor.Self servis hizmeti normal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
self servis hizmetinde bir sorun yok da, yemekler garsonlu servise göre belirgin bariz bir şekilde ucuz değilse o sıkıntı.
_____________________________ . -
Self serviste bahşiş vermene gerek kalmıyor. İyi tarafı o.
_____________________________ -
-
Fiyatı daha uygun oluyor. Gereksiz insan muhabbetine maruz kalmıyorsun ben bir zararını göremedim tüketici açısından.
_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi -
Türkiye'de zorla değil ama ben vermeyince utanıyorum.
İnfaz kurumunda mıyız KYK yurdunda mı be kardeşim. Self servis amelelikten başka bir şey değil. Hizmet almaya gittiğim bir yerde yemeğimi/içeceğimi kendi elimle alacaksam ben tam olarak neye para ödüyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' -
Yok hocam fiyat olarak bir fark göremedim aslında kızgınlığım birazda ondan madem 2-3 kişiye para vermeyim insanlar kasaya gelsin sipariş versin bir de sipariş hazır olunca gelsin alsın diyor eyvallah o zaman bana o personel ücretini yansıtma…. ama daha dikkat edeceğim bu fiyat durumunaquote:
Orijinalden alıntı: KassadyFiyatı daha uygun oluyor. Gereksiz insan muhabbetine maruz kalmıyorsun ben bir zararını göremedim tüketici açısından.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Gardiyan gibi bağırıyor birde hocam gidip tıpış tıpış alıp yerime dönüyorum… bir paspas versinler birde oturduğum yerin çevresini paspaslayımquote:
Orijinalden alıntı: zero fear
İnfaz kurumunda mıyız KYK yurdunda mı be kardeşim. Self servis amelelikten başka bir şey değil. Hizmet almaya gittiğim bir yerde yemeğimi/içeceğimi kendi elimle alacaksam ben tam olarak neye para ödüyorum?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Serbest rekabet piyasası geçerli. Dükkan iş yapıp bol kazanıyorsa, itiraz edecek bir şey yok.
-
Ben kişisel olarak söylüyorum. Birsi gelip de bana hizmet ettiğinde ufak da olsa bir karşılık vermezsem vicdan olarak rahat edemiyorum. Tabi sadece öğle yemeğinde böyle hissetmiyorum çünkü kendim de çalıştığım için herkes kendi işini yapıyor mantığı işliyor o durumda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kooperatif hisseli tapu alınır mı
- eczanede satılan müshil ilacı
- en iyi çamaşır makinesi
- çocuğun boğaza çekirdek kabuğu takılması nasıl çikarilir
- evde koşan komşu çocuğu
- p**** video
- prompt mühendisliği nedir
- deprem ağı izleniyor ne demek
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt