Şimdi Ara

Self servis soytarılıktır…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu uygulama nasıl bir uygulamadır, adamlara para veriyoruz bir de hizmet ediyoruz… bir daha girişte soracağım böyle bir soytarılık varsa teşekkür edip dışarı çıkarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Türkiye gibi bir ülkede bahşiş sistemi mi var. İstemezsen kimse vermez.

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • Fiyatı daha uygun oluyor. Gereksiz insan muhabbetine maruz kalmıyorsun ben bir zararını göremedim tüketici açısından.

Türkiye'de zorla değil ama ben vermeyince utanıyorum.

Daha Fazla Göster
  • İnfaz kurumunda mıyız KYK yurdunda mı be kardeşim. Self servis amelelikten başka bir şey değil. Hizmet almaya gittiğim bir yerde yemeğimi/içeceğimi kendi elimle alacaksam ben tam olarak neye para ödüyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Fiyatı daha uygun oluyor. Gereksiz insan muhabbetine maruz kalmıyorsun ben bir zararını göremedim tüketici açısından.

Yok hocam fiyat olarak bir fark göremedim aslında kızgınlığım birazda ondan madem 2-3 kişiye para vermeyim insanlar kasaya gelsin sipariş versin bir de sipariş hazır olunca gelsin alsın diyor eyvallah o zaman bana o personel ücretini yansıtma…. ama daha dikkat edeceğim bu fiyat durumuna

Orijinalden alıntı: zero fear

İnfaz kurumunda mıyız KYK yurdunda mı be kardeşim. Self servis amelelikten başka bir şey değil. Hizmet almaya gittiğim bir yerde yemeğimi/içeceğimi kendi elimle alacaksam ben tam olarak neye para ödüyorum?
    Gardiyan gibi bağırıyor birde hocam gidip tıpış tıpış alıp yerime dönüyorum… bir paspas versinler birde oturduğum yerin çevresini paspaslayım

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Ben kişisel olarak söylüyorum. Birsi gelip de bana hizmet ettiğinde ufak da olsa bir karşılık vermezsem vicdan olarak rahat edemiyorum. Tabi sadece öğle yemeğinde böyle hissetmiyorum çünkü kendim de çalıştığım için herkes kendi işini yapıyor mantığı işliyor o durumda.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.