Şimdi Ara

selçuk ve avcı arasında sorun yok diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben böyle bir şeye ihtimal vermiyorum açıkçası , şuan Türk oyuncular arasında orta sahamızdaki en etkili silah hiç bir şey yapmasa adamın ölü toplardaki tehlikesi yeter ama sen buna rağmen Hollanda gibi bir rakip karşısında yenik durumda bile sokmuyorsun bu silahı , Estonya kaşısın da ise maçı garantilemişken sokuyorsun o dakikadan sonra adam girip hata yapsa rahatça harcarsın zaten

bir sorun var ama ne olduğu belli değil yakında çıkacaktır kokusu

• Sorun yok diyen zaten ya kördür yada formalı taraftardır. Mantıklı düşündüğün zaman ulan insan soruyor; Hollanda maçında ki 11 de Selçuk'a yer yokmuydu?! Selçuk'a ne zaman ihtiyaç duyacaksın be adam? zaten 1-0 mağlupsun ne kaybedeceksin, belki bir durap toptan gol bulursun. Hayır bunu tartışmak bile saçmalığın özdaniskası. 2 maçda Milli takımı ne hale soktu 2 tane şaşırmış. Selçuk + Hamit günah keçisi ilan edildi, Emre provokatörünün yaptıkları, kaptan takımın birlikte olmasını istedi, toplu hareket toplu sevinç. Onu geçiceksin bi kere. Emre çok aleni bir şekilde yaptı provokasyonunu, oyuncuları FB medyasının önüne attı ve kaçtı.

Böyle mi yapılıyor kaptanlık? Oyuncuları böyle basit bir şekilde medyaya yem edilebiliyorsun, Teknik direktör kendisinin bile açıklayamadığı; Selçuk neden oynatılmıyor sorularına salak saçma cevaplar veriyorsun. Vay efendim sen nasıl sevinmezsin diye bütün taraftarın önünde babanın oğluymuş gibi bağır çağır sonra bunu aramızda halledeceğiz diye saçmasapan bir demeç ver. + olarak zaten maç bitmiş, kazanmışsın 10 kişi kalmış bir Estonya takımı karşısında. Yok efendim Burak pas vermiyor, adam sürekli şut çekti. Toplu halde küfür, ıslık vs. Vay efendim sizin 10 seneniz garanti dediğiniz Semih bu mu? Hep bel altı yorumları görüyoruz medyada. FB medyası çalışıyor. Bu ise milli takım taraftarlığı mentalitesi, kusura bakmayın alın o takımı başınıza çalın. Azimli misyon adamlarını dolduruyorlar şu takıma yemin ediyorum, insanı nefret ettiriyorsunuz.

son anektot; bir gün eğer Aykut, FB'den ayrılırsa takımın başına gelecek tek türk TD'dir A. Avcı.
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge

• Abdullah Avcı açıkça gösterdiki bizlere, milli takımın başına geçecek kapasitede değilmiş. Bizim bile gördüğümüz bazı şeyleri adam göremiyor. En basitinden, Estonya kale vuruşunda falan hep Semih'in eşleştiği adama doğru şişiriyordu topu. Ömer ile Semih'in yerlerini değiştirirsin, Ömer hava toplarında daha iyi. Semih faul yaptı bir kaç pozisyonda. Hiç gereği yoktu bu tip faullerin. Ayrıca adam yönetimi konusunda da başarısızlığını gösterdi Abdullah Hoca.

Belki elemeleri geçeriz ama şampiyonlarda bir şey yapabileceğimizi zannetmiyorum.

Abdullah Avcı nın bu tercihini sorun haline getiren, sorun çıkmasını isteyen spor yazarlarıdır.

Çok biliyorsanız ilmini bilmini okuyup siz Milli Takım hocası olsaydınız.

Orijinalden alıntı: Bar10ist

Evet ben sorun yok diyorum.
    Tamam Abdullah Avcı tercih hatası yapmış olabilir, " burada patron benim, istediğim oyuncuyu oynatırım" demiş olabilir ama bu kadar abartmamak lazım.

Abdullah Avcı nın bu tercihini sorun haline getiren, sorun çıkmasını isteyen spor yazarlarıdır.

yılmaz vural da mı ilmini bilimini okudu yani
  • Selçuk' u bilmem de Hamit' in yerinde olsam anında istifa basar giderdim. Şu saatten sonra da Selçuk' tan milli takım adına birşey b eklemek yanlış olur adamın psikolojisi bozuldu resmen. İkisininde milli takımdan ayrılmasını istiyorum.

• Mustafa Denizli;
    Türk futbolunun son yıllarda saha içindeki en büyük lideri Emre’dir. Ama bu büyük futbolculuğunun yanına hiçbir gün büyük kişilik katamadı, katmamaya da devam ediyor.

Emre'nin yaptığıda ayıptı. Şuan Selçuk'la beraber Hamit ve Nuri'de eleştiriliyorsa bunun en büyük sebebi Emre ve onu kaptan yapıp sahaya süren Avcı'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: Bar10ist

Evet ben sorun yok diyorum.
    Tamam Abdullah Avcı tercih hatası yapmış olabilir, " burada patron benim, istediğim oyuncuyu oynatırım" demiş olabilir ama bu kadar abartmamak lazım.

yılmaz vural da mı ilmini bilimini okudu yani

Her insan hata yapabilir, Yılmaz Vural hiç tercih hatası yapmamış mı acaba?
    Maçtan önce Rıdvan Dilmen de yerden yere vurdu A.AVcı`yı ama maç esnasında tükürdüğünü yalar hale geldi, getirttiler.Tamam rakip zayıf, hakem bizden yana güç belada olsa kazandık ama bu konunun bu kadar dallanıp budaklandırılması hoş değil.Hiç kimse, hiç bir futbolcu, hiç bir Teknik Direktör Milli Takımdan önde olamaz.Sonuçta galip geldik ve bunun keyfini süreceğimize neden Selçuk oynamadı muhabbeti yapıyoruz.

Bi ülkede 70 milyon Teknik Direktörün olması ne zor işmiş arkadaş ya!!

• bence sorun yaratilmaya calisiliyor.

selcuk inan turk olarak en iyi ortasaha olabilir ama oynatip oynatmamak hocanin kararidir, saygi duymak lazim. selcuk inan oynatilmadim diye kusecek, trip yapacak biri degil ama medya ve taraftar boyle baski yaptikca o da "nasil oynatmaz beni lan?" moduna giriyor. yanlis bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.