Şimdi Ara

Selçuğu beğenmeyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben artık begenmiyorum itirazı olan ?
  • Ben gerçek taraftarım demedim bende haksız eleştirdiğim çok olmuştur illaki ama bu taraftarlık şekli yanlış 2 maç kötü oynayanı baltalıyoruz 2 maç takım kötü oynasın statlar boşalıyor. Hep aynı örneği veriyorum ama dortmunda bakıyosun adamlar kümeye oynarkende 70 80 bin kişi full çekiyor? Bu adamlar hakediyor final oynamayı dünyanın en iyi taraftarı bana göre.
  • Arkadaş bunu kötü oynadığı maçtan sonrada yapın , Selçuk ilk geldiği seneye nazaran bu sene formsuz bir kaç maçta etkili oldu onun dışında Selçuk beklenen Selçuk değil şuanda ...

    Kötü oynadığı maçtan sonra bu adamın ne işi var , iyi oynadığı zaman bu adamı beğenmeyen ölsün ...

    Bu kafa yapısı yüzünden yanlış şeyler oluyor zaten , her şeyi uçlarda yaşıyoruz ...

    Selçuk kötüyse eleştirirsin , iyi olduğu zaman övülür tebrik edilir ancak bizde hepsi son noktada yapılıyor ...
  • PATOS SENİ ÖLDÜRÜRÜM
  • Bu foruma selçuk kötü zihniyetini sokan kişi patos denen adamdır o yüzden herkes yargılıyor. Selçuk'un kötü olduğu felan yok o oynamadan bir maça cıkalım o zaman takım nasıl yerlerde sürünüyor görürsünüz.
  • Taraftar olarak en büyük haksızlığı bu adama yapıyoruz. Hamit'i harcadık gitsin dedik sakatlandı sevindik içten içe. Şimdi Hamit yok görüyoruz Hamit'in ne kadar yararlı olduğunu. Aynı şekilde Selçuk 2 3 hafta sakatlansa beraberliklere sevincek hale geliriz iddaa ediyorum. Her şey istatistik değildir kendimizi kandırmayalım. Akhisar maçında Selçuk yoktu gördük takımın halini. İlk 11 yazacak olsam ilk koyacağım adam Selçuk'tur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mizuhara

    quote:

    Orijinalden alıntı: lahm

    Selçuk'u beğenmeyen varsa futboldan anlamıyordur net.Adamı sadece gol atsın asssit yapsın diye severseniz olacağı bu.
    Dün takımın en çok koşan futbolcusuydu.Yaptığı pres ile defansın geriye yerleşmesini sağladı.Defansı ne kadar rahatlattığının farkında değilsiniz.

    Mancini'ye takımda en memnun olduğun futbolcularu say deseler Melo, Muslera, Sneijder bir de Selçuk der. Kendisine verilen görevi layığıyla yerine getiriyor. Gerçi kime laf anlatmaya çalışıyorsak bunlar geçen sene Burak gol atınca üzüntüden kendilerini odalarına kitleyen tiplerdi. Şimdi de Selçuk'a sardılar.

    +1. İnsan daralıyor artık bunları gördükçe




  • Selçuk baloncu adamı blokladım da rahatladım. Sanırım Selçuk hakkındaki fikrimi anlamışsındır.

    Bir taraftara bakarak tüm taraftarları öyle sanmak da garip. Sanki diğer takım taraftarları da yapmıyormuş gibi. Bir de Galatasaraylıymış, peh!

    Selçuk konusuna gelirsek ilk seneki performansını arasa da Selçuk'dan daha iyi yerli adam bulursanız buyurun alın da biz de izleyelim. Yabancı sınırsız olsa yine bir nebze bulunabilir derdim ama şu durumda Selçuk vazgeçilemez bir adamdır. Kötü mü oynuyor? Hayır. Eleştirdiğim birçok maç da oldu ama bu sene takım dengesiz bir grafik sergiliyor zaten sırf Selçuk değil.

    Şimdi de herkes Drogba'ya sarmaya başladı yavaş yavaş. Yakında Drogba balon konusu da görürüz. 2-3 hatalı gol yese Muslera için de başlarlar vs. vs.
  • Selcuk iyi topcu ama bir yildir formsuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Puskév

    PATOS SENİ ÖLDÜRÜRÜM

    gerçekte karşıma çıkra isterse izbandut gibi herif olsun ağız burun dalmazsam adam değilim
  • Bir topu alsın 1-2 kişi çalımlasın diyolar.Çalım atsa demek adam kral olucak.Selçuk'un oyun tarzı bu değil bir kere.O bölgede dediklerinizin hepsini yapan bir adam var o da Iniesta.Kendisi de zaten bölgesinde 1 numara.Selçuk'tan bunların hepsini beklemek hayalcilik olur.

    Sneijder'in gelmesiyle Selçuk'un saha içindeki görevi tamamen değişti.Eski 4-4-2 sisteminde lider olan Selçuk , Sneijder'in gelmesiyle arka planda oldu.Sneijder 4-2-3-1 ya da 4-3-1-2 gibi sistemlerde takımın beyni durumuna geldi.Selçuk'un görevi ise eskisi kadar aktif değil haliyle.Sneijder herkesin bildiği gibi pek savunma yapmayan bir oyuncu.Bunları bilerek aldık zaten.Ordan kalan boşluğu Selçuk doldurmak zorunda.Al ver yapıyor diyorsunuz ama bunları gördüğünüz zamanlar da hem Selçuk'un hem de takımın kötü olduğu zamanlardı.

    Duran top kullanamıyor diyorsunuz ama bu adam frikikleri penaltı gibi atıyordu neredeyse.Son zamanlarda frikikçiler çoğalınca adam atmaya atmaya soğudu haliyle.Kornerdeki ön toplar Selçuk'tan ziyade takımın saçma bir taktiği gibiydi.Sneijder de denedi bunu birçok kez.İşe yaramadığını görünce bıraktılar.

    Bu sezonki ligte kaybettiğimiz puan kayıplarına bakın.Yediğimiz gollere bakın , Selçuk'un savunmada top çıkarmak için , defansın boşluklarını doldurmak için ne kadar çabaladığına bakın.Birçok pozisyonda şahit oldum buna.Evet bu sezon formsuz ama bu adama balon demek ayıptır.Açın geçen seneki 4-2 lik Sivas maçında attığı gole bir bakın.Hep kötüleri görüyosunuz , biraz da yaptığı iyi şeylere bakın.Nankör olmayın.




  • selçuk çitayi çok yükseltmişti 10 gol 15 asist beklentimiz hala devam ediyor.

    biz selçuğun forma girince tek başina hangi maç olursa olsun alabileceğini biliyoruz.

    malesef bu sene 2 -3 maç hariç eski halinden eser yok.

    yani kaliteli ama formsuz .bence melo muslwra dişindada her maç iyi oynayan oyuncumuz olmadi zaten bu sene.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.