Şimdi Ara

Selamlar, 32 yaşındayım ve artık bu işe bir dur demeye karar verdim :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi, 32 yaşındayım ve şuan 62kg civarındayım. Kendimi bildim bileli de hep 56-60 arası gittim geldim, hiçbir zaman üzerine çıkmadım, yaklaşık 5.5 ay önce sigara ve şekeri de hayatımdan çıkardım ki günde 2 paket sigara içiyor küçük çay bardağına 2 - 3 kesme şeker atıyordum :))) sigarayı ve şekeri bıraktıktan sonra sanırım 4-5 kg kadar aldım. Evdeki basit tartıya göre şuanki güncel durumum bu şekilde, artık ne kadar doğru ne kadar yanlış onu da bilemiyorum ve bu tartı sonucu da tamamen aç karnına değil, yemekten sonra sayılabilir o yüzden -1.5 , -2 kg gibi düşünüyorum güncel kilomu.

Salı perşembe ve cumartesi olacak şekilde fullbody program hazırladım ve bugün başlıyorum(evimin altında spor salonu var) Kilom ve yağ oranım düşük olduğu için hayvan gibi kilo alıp yağlanmak istemiyorum, Clean bulk olsun istiyorum, gemini , ChatGPT gibi yapay zekalar günlük 3.000 gibi yüksek kalori hedefi koyuyor bunun beni çok aşırı yağlandırmasından korkuyorum. Bugün kahvaltıda 4 haşlanmış yumurta (sarısıyla beraber) 2 dilim beyaz peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği ve 11-12 adet zeytin yedim mesela, yapay zeka bunun ortalama 650 kalori civarında olduğunu söylüyor.

Daha öncesinde hiç spor geçmişim yok desem yeridir, hep 1-2 gün gittim ve bıraktım. Daha önce geçirmiş olduğum kazalardan dolayı sağ bacağımda parçalı femur kırığından sebep büyük bir platin var. Maalesef platin sonrası her iki kalçamda da iltihaplı romatizma oluşmuş :)) beslenememi desteklemek için kingsize all in one ürününü de aldım, 1 servisinde 54g protein 54g karbonhidrat ve 5g kreatin var ama şuan bu yapay zekanın hesaplamış olduğu 3.000 kalori hesabının çok fazla olduğunu ve benim ihtiyacım olan kalori ve karbonhidrat miktarini günlük rutin beslenmem ile karşılayabileceğimi düşündüğüm için ayr bir kreatin alıp off günlerde sadece kreatin kullanıp antrenman günlerinde ise spor sonrası 1 servis all in one içmeyi düşünüyorum. Dediğim gibi hedefim olabildiğince az yağlanarak kilo alıp hacim kazanmak. Bu işe gönül vermiş kardeşlerimin abilerimin değerli yorumlarına ve tavsiyelerine ihtiyacım var, şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• SİZİ TEBRİK EDERİM BENDE AYNI 52,5 - 56 ARASINDAYDIM 40 GİBİ BASLADIM BU İŞE 84 LERE KADAR GELDİM SİZİN GİBİ 32 DE BAŞLASAYDIM ÇOK DAHA FARKLI OLURDUM AMA ŞARTLAR İŞTE NE YAPARSIN ASLA PES ETME KREAİTİN DE İHMAL ETME YÜKSEK AĞIRLIK AZ TEKRAR KASLARI PARÇALAR SONRASINI BİLİYORSUN ZATEN DİNLENME BESLENME SABIR BİR DE YUMURTAYI SABAH YERSEN HİÇ ACIKMAZSIN GÜN İÇİ SENİ TOK TUTAR OYSA KİLO ALMAN LAZIM GECE SPORDAN SONRA TÜKET BU KDAR FAZLA YUMURTAYI VE YATMADAN KARIŞIM YAP MUHAKKAK KİLO DA ALIRSIN AHCİMDE YAPARSIN YÜRÜYÜŞ DE YAP AKŞAMLARI VE SPOR GÜNLERİNDE MUHAKAK SURWTTE ÇEKEBİLDİĞİN KDAR ŞINAV ÇEK

• Geç olsun güç olmasın hocam :) çok bir doygunluk yapmadı açıkçası gönderdiğim sabah kahvaltısı. 2 saat sonra ara öğün olarakta 3 tatlı kaşığı fıstık ezmesi , 1 küçük-orta boy muz , 1,5 avuç çiğ kuruyemiş gömdüm :) ve hiç su içmediğimi fark ettim, şuana kadar 800 ml su tükettim. ara öğünü geç yaptığım için öğle yemeğini saat 3 civarına çektim mecburen, bakalım sanırım ihtiyacım olan kalori miktarını deneme yanılma yönüyle öğreneceğim :)

• ZABALAYIN ERKEN KALKIP KAYFALTINI ERKEN YAPIP ÖĞLEDE KADAR ACIKMALISIN Kİ GÜNDE 4 ÖĞÜN YEMEYE VAKİT KALSIN SPORDAN SONRA MUTLAKA KARIŞIMINI YAP ÖYLE YAT

• Sabah kahvaltımı işyerinde yapıyorum 09:00 gibi başlayıp 09:30 civarı bitiriyorum, biraz ağır yiyorum :) ara öğün falan da koyunca ister istemez öğle yemeği geçe kalıyor, 15:30 a kaydı öğle yemeğim. Ama şuan öğle yemeği + akşam yemeği + spor sonrası 1 servis all in one ile 3.100 kalori civarına çıkıyorum ki benim için bence çok yüksek şuan. Yağlanma yaşayabilirim, o yüzden all in one’ı belki yarım servis tüketebilirim. 1 servisinde 54 g protein 54g karbonhidrat ve 5g kreatin var

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.