Şimdi Ara

SELAM SOS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevınırım
    Şimdi benim bilgisayarım asus p4p800se anakartlı p4 2.4ghz işlemcili 1500ram ddr 400mhz li ramli agp slotlu bir makine ve ben buna yaklaşık 2 hafta önce sapphire x1950 gt marka bir ekran kartı aldım agp slotlu tabiki
    şimdi niye bunları anlatıyorum size

ben şimdi ekran kartımı harcamadan anakartımı ve işlemcimi değitirmek istiyorum
    işlemcim çift çekirdekli olmalı intel amd farketmez ama çift çekirdekli olmalı

Bana önerileriniz ne olur valla 2 gündür araştırıyorum öyle bir anakart bulamadım agp slotlu çift işlemciyi destekliyecek bir anakarta ihtiyacım var sistemimi seviyorum ve değiştirmekte istemiyorum
    yardım edersenız sevınırım tesekkurler artı değiştireceğim parçalarıda satmak istiyorum ankarada bunları iyi değerlendirecek bir yer varsa söylerseniz sevinirim
    teşekkürler

• aradıgın anakart ASROCK

kartta hem agp hemde PCI Express var

aşagıdaki linki tıkla

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-VSTA&s=775

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalhirca -- 30 Ekim 2007; 21:15:10 >

ŞAMPİYON GALATASARAY
  • SoS benim de diyorum ne oluyor? [nickin baş harfleri]..

@kemalhirca gayet doğru bi tespit yapmış.. Bencede aradığın o.. İlerde PCI-E ile değiştirme imkanın da var kartını..
  • EĞER UYGUN FİYATLI ARIYOSAN AGP AMA DDR2 Lİ BİOSTAR IN Bİ ÖODELİ VAR ADINI TAM HATIRLAYAMICAM BİRAZ ARAŞTIR İSTERSEN FİYATIDA ÇOK UYGUN ELİNDEKİ RAMLARIDA ELDEN ÇIKARSAN DDR2 OLAYINA GİRERSİN HEM O ANAKART LGA775 İDİ

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.