Bildirim
Selam gençler yeğenimle nasılız seviyonuz mu bizi.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok tatlı duruyosunuz lan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederiz. :)
-
Evet gençler gelen giden yokmu.
-
Elmacik kemiklerin mi cok belirgin fotoda efekt mi var cozemedim hocam, ama cok tatlisiniz ikiniz de ^_^
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çene kemiği gelişmedi. Nazik yorumunuz için teşekkür ederim.
-
Hmm anladim hocam, gunluk hayatta sikinti oluyor mu? Yemegi sadece sivi mi aliyorsun?quote:
Orijinalden alıntı: 22yykadirÇene kemiği gelişmedi. Nazik yorumunuz için teşekkür ederim.
Normal rutin bir şekilde besleniyorum elbette ama dişçiye gidince çeneyi fazla açamadığım için işlemler cok uzun sürüyor. Kanal dolgu vb.
-
Anladim hocamquote:
Orijinalden alıntı: 22yykadirNormal rutin bir şekilde besleniyorum elbette ama dişçiye gidince çeneyi fazla açamadığım için işlemler cok uzun sürüyor. Kanal dolgu vb.
Hocam yeğeninin çenesi seninkinden daha gelişkin duruyor
Benimki gelişmedi hocam yeğen daha ileride oynuyor.
-
Brom çene implantları var neden yaptirmiyorsun. Çünkü biraz büyüdükten sonra yegenin de senden soguyacak takilmak istemeyecek maalesef :( hayatin gercekleri bunlar :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trbzn9102 -- 31 Temmuz 2022; 10:25:41 >
Neden soğusun benden ? Elinde bunun doğru olduğuna dair mutlak bir bilgi mi var? Hayatın gerçeklerini suratına vursam 2 hafta kendine gelemezsin. O leş bilgi birikiminle konularıma yorum yapma.
-
Abinin oğlu mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Çok tatlı duruyosunuz lan
![]() |
Benzer içerikler
- mouse pad yerine ne kullanılır
- bacakta kısmi kıl dökülmesi
- tommy hilfiger gözlük kaliteli mi
- evde kene buldum
- elektrik direğinden kıvılcım çıkması
- elektrikli bebek arabası
- prompt ne demek
- 6.8 inç telefonlar
- exxen film ve dizileri
- beyond vr nedir ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X