Şimdi Ara

Seks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birgün doya doya yapabilme hayaliyle mi yaşarsınız, yoksa zaten düzenli yaşayabiliyor musunuz veya umrunuzda değil midir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adına da derler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk şık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan çok gerek görmüyorum arada istiyor canım mast ile hallediyorum. Zamanı gelince yaparim

• Seks yapınca her şey yoluna girecek olsa ya da ne bileyim hayatım düzene girecek olsa yapardım da... Yapsam bana hiç bir faydası olmayacak bir şeyi neden yapmak için can atayım ki? Zamanı gelince o da olur tabi ama kasmıyorum ben kendimi "hadi seksss" diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: şereflikoçhisar

Seks yapınca her şey yoluna girecek olsa ya da ne bileyim hayatım düzene girecek olsa yapardım da... Yapsam bana hiç bir faydası olmayacak bir şeyi neden yapmak için can atayım ki? Zamanı gelince o da olur tabi ama kasmıyorum ben kendimi "hadi seksss" diye.

Farklı bir noktaya parnak bastınız.

Size şöyle söyliyim, tek bi kaç seks yaparak hayat düzene girmez ya da birşeyler düzelmez belki kısa süreli bir motivasyon sağlar. Sonra yine herşey aynı olur.

Fakat bir de şöyle bir yönü var, düzenli cinsel hayatı elde edebilecek bir erkek, kızlarla konuşabiliyordur özgüvenlidir öyle biri de her konuda on adım önde olabiliyor veya bir şekilde evlenmiştir hayatı daha fazla düzene girmiş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukans13524

İlk şık

• O ne ya dudaktan öpüşmek gibi bişey mi

• grup seks olayında dikkatli olun. risklidir.
    ava giderken avlanmayın, kaosda bir yanma hissettiğiniz an iş işten geçmiş olabilir (tecrübe konuşmuyor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.