Şimdi Ara

Sekiz Suriyelinin bıçaklı saldırısına uğrayan 16 yaşındaki İsmail Bayar yaşam mücadelesini kaybetti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
24.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
361 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • böyle katilleri verelim esede soykırım yapsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sismancocuk

    gün gelecek gözü dönmüş suriyeliler ağızlarından salyalar akıtarak aktrollerin analarına bacılarına karılarına göz koyacaklar, o zaman nasıl savunacaklar çok merak ediyorum
    Bunlar kalin derili insanlar, "turkler de anamiza, bacimiza, karimiza goz koyuyor, tum suriyelileri yaftalamayin" der, yine savunurlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sonumuzu hayır etsin.
  • suriyeli solcuları neden suriyeli diye anlatıyrsunuz? solcu desenize? esedçi solcu suriyeli olduğunu gizleyerek, sadece suriyeli diyerek; esedin fırlamalarını karşı taraf gibi göstermiş olup, esede destek veriyorsunuz ve kazanması için öırpınıyorsunuz. abd de böyle istiyor rusya da. Çünkü ikisi için de savaşacak hammadde kaçmış oldu.
  • tüm suriyeliler suriye ve arap ülkelerine gönderilsin.halkımız istemiyor bunları.
  • Halkıımız solcuları da istemiyor, slcuları da ekle listeye...
    Malazgşrt'te savaşmayan Çanakkale'ye gelmeyen baş örtüsü için bayrağımıza saldıran hiçkimse bu memlekette varlık iddia etmesin!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karafetva

    Halkıımız solcuları da istemiyor, slcuları da ekle listeye...
    Malazgşrt'te savaşmayan Çanakkale'ye gelmeyen baş örtüsü için bayrağımıza saldıran hiçkimse bu memlekette varlık iddia etmesin!
    gecen gün anket düzenlendi yüzde 95 i istemiyor suriyelileri.ozaman halk oylamasına gidelim varmısın.bakalım sonuç ne cıkacak.aycıca bunlar türk değil neden kendi ırkından olan araplar bunları almıyor gitsinler oraya.ayrıca o dediklerinde yalan dolan inter milan.bu arada sen türkmüsün arapları bu kadar savunuyorsun merak ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 26 Ekim 2019; 12:0:56 >
  • Suriyelileri savunduğum sanılmasın. Yalnız bu sorunlar Suriyeli mülteciler gelmeden önce de vardı. Sorun Suriyelilerde değil, sorun ülkeyi yönetenlerde. Sorun eğitimi bitirenlerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergün s -- 26 Ekim 2019; 12:21:17 >
  • Adamlar medeniyet nedir bilmez hoşgörü yok saygı yok hiç birşey yok. İlk insanlar gibi görüyorum suriyelileri yeminle. Hayvandan bozma yamyam tipliler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sekiz Suriyelinin bıçaklı saldırısına uğrayan 16 yaşındaki İsmail Bayar yaşam mücadelesini kaybetti
  • Bu arada aldığım haberlere göre bu kişi Karagümrük'te çete babasının oğluymuş, suriyeliler tartışırken bu İsmail denilen kişi bunlara gülmüş. Suriyeliler neden gülüyorsun lan derken karşılıklı küfürlerle kavga çıkmış. En sonunda bıçaklı kavganın ardından kişi 1 haftadan uzun süre sonra ölmüş. Çete babası sinirlenip suriyeli dükkanların hepsini yakacağım lan demiş. Sonuçta Fatih karışmış, tomalar ve polisler Fatih'i kaplamış durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    delikanlı babaymış yaparsa böyle babalar yapar başka kimse yapamaz baş sağlığı diliyorum babaya allah rahmet eylesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba ne yapmış ta 8 kişi bıçaklamış. İşin içinde bilmediğiniz şeyler olabilir. Elbette doğru bir olay değil bu ama belli başlı seçilen örneklerden suriyelileri ötekileştirmek yeni bir azınlık problemi oluşturacaktır uzun vadede. Küçük beyinlerinizin anlayabileceği kadarıyla anlattım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onlinemovies

    Acaba ne yapmış ta 8 kişi bıçaklamış. İşin içinde bilmediğiniz şeyler olabilir. Elbette doğru bir olay değil bu ama belli başlı seçilen örneklerden suriyelileri ötekileştirmek yeni bir azınlık problemi oluşturacaktır uzun vadede. Küçük beyinlerinizin anlayabileceği kadarıyla anlattım.
    Yazdım buraya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olsun Suriyelilere bıktık artık kendi ülkemizde huzurla gezemez olduk.Nedir bu Arap seviciligi bunlar insanlıktan nasibini almamış yaratıklar kendi vatanlarını savunamazken bizim ulkemizde gencecik çocukların canını alip ailelerin evlerine ateş dusuruyolar.Madem onlar böyle bişey yapabiliyo her gördüğümuz Suriyelinin kafasına sıkalım bizde.Hicbir adalet bir canı geri getiremez.Busekilde bı adalet anlayışı olamaz ülkelerine kendi copluklerine defolup gitsinler.Bizlerden alınan vergilerle resmen katillerimizi besliyoruz !!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karafetva

    Bu mesaj silindi.
    sol dediklerin türk ayrıca sen ben diyerek milleti ayrıştırmayacaksın.bu senin alacağın bir karar değil.vatanı bölmek için cabalıyorsan boşa nafile cumhurbaşkanımızn dediği gibi onları oraya yollayacaz.cumhurbaşkanımıza karşısın galiba.ozamam tüm suriyelileri sana yollayabilriz bakmakla yükümlüsün.
    evinde suriyelilere bakabilirsin burada klavyeden sallamak kolay.evinde bak ozaman suriyeli aileye.tabiki bakmazsın.hey allahım müslüman yalan söylemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 26 Ekim 2019; 14:27:10 >




  • idam cezası isteriz.

    cinayet işlediği kesinleşmiş katiller idam edilmeli.

    misilleme hakkı her dini inanışta da caizdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EED991BF3 -- 26 Ekim 2019; 15:25:26 >
  • onlinemovies kullanıcısına yanıt
    Suriyeli misin?
  • Vebali bunları bu ülkeye alanların üzerine
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.