Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
61
Favori
168.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyuna sağlam bir geliştirme yapacaktı firma, tarih hakkında bilgi var mı?

  • alic3lik kullanıcısına yanıt

    Güncelleme sonbaharda geldi. Baska bir güncelleme yok duyurulan.

  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Ne geldi güncelleme ile ben en son platinleyip bırakmıştım, yeni bir deneyim sunacak bir içerik var mı? Eğer yok ise satayım diyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alic3lik

    Ne geldi güncelleme ile ben en son platinleyip bırakmıştım, yeni bir deneyim sunacak bir içerik var mı? Eğer yok ise satayım diyorum...

    Direkt olarak boss savaşları yapabiliyorsunuz istediğiniz boss ile. Bir de, Gauntlet of Strength geldi, üst üste birkaç boss ile dövüşüyorsunuz ve hepsini öldürmeden bitirmeniz gerekiyor. Bu boss savaşları ana oyundaki savaslarla birebir ayni degil, dusmanlarin birkaç farklı hareketi var.

  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Deamon Hatre bossuna vardığınız zaman ek diyaloglar oluyor. Bunun için öncesinde yapmanız gerekenler var. Bu videoda yapılması gerekenler mevcut. Oyun gidişatına veya sonuna bir etkisi yok... Ek diyalogların açılması için düşünülmüş küçük bir ayrıntı. Hem boss hemde npc ek diyaloğu veriyor. Özellikle npc diyaloğu oyunun hikayesini öğrenmek isteyenlere küçük bir katkı sağlıyor.

    Video daha önce oynamayanlar için spoiler içerebilir...





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrngns -- 15 Şubat 2021; 20:28:38 >




  • Beyler oyundaki tum prayer beadleri topladim birtane kalmisti o da mini boss (lone shadow masanaga) guardian ape bossunu kesip cicegi alinca aktif oluyor, kestim onu new game+da fakat prayer bead vermedi altin verdi nedeni ne olabilir ?


    Bu sekilde kaldim ortada :(


    EDİT: Buldum, onu ne hikmetse kesmisim baska yerden buldum isshin ashina castle tepesindeki sandikta oh be :)


    Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 12 Mart 2021; 23:57:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayerX

    Oyun o kadar bağladı ki, 1 haftadan az bir sürede gece gündüz oynayarak an itibariyle bitirmiş bulunuyorum. Yüzlerce oyun oynamışımdır ama bunun yarattığı hisler çok farklıydı. 3.souls oyunum olarak başlamıştım, gerek okuduğum yorumlara gerek de videolara göre serinin en zoru olmasından dolayı takılıp bırakırım diye düşünmüştüm. Anlamsız bir şekilde daha çok bağlayıcı buldum zorluğunu. Kesinlikle ciddi bir sabır ve biraz da yetenek ve refleks gerektiriyor.

    Shura ending hariç tüm sonları gördüm ve tüm bossları kestim. Kendimce bir zorluk sıralaması yaptım. (Demon of Hatred’ı glitch ile uçurumdan attığım için listeye eklemedim, yoksa o da zordu)

    1- Ishin The Sword Saint
    2- Owl Father
    3- Genichiro
    4- Owl The Great Shinobi
    5- Guardian Ape

    Sizin en zorlandığınız bosslar hangileri oldu ? Sanırım NG+’da bazı bosslar zorlaşırken bazıları kolaylaşıyormuş.

    Merhaba. Hocam ben bu oyunu almak istiyorum PS4 için fakat birkaç sorum var. Ps4 te oyun ingilizce olduğu için benim ingilizcem o kadar iyi değil ve sence hikayede sıkıntı yaşar mıyım? Fromsoftware oyunlarının hikaye kısmı hep arka planda oluyor fakat bu oyun biraz daha hikaye anlatıyor gibi geldi. Oynamadan önce videolardan türkçe olarak hikayesine bakıp oyuna öyle başlasam olur mu? Birde Ps store da fiyatı 234.50 game of the year edition. Bu fiyata değer mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA9F5229 -- 31 Mayıs 2021; 19:17:29 >




  • Oyunu oynamadan hikayesini izlerseniz verdiği haz azalabilir. Hikayeyi sadece görselde değil, bazen kitaplardan, bazen notlardan, dört tesbih boncuğu birleştirince çıkan metinlerden, savaş anılarından çıkan metinlerden, hatta dövüş sanatı metinlerinden öğreniyorusunuz. Merakınız ne kadar ise hikayede o kadarını anlatıyor. Gördüğünüz her yazıyı okumalısınız, her npc yi dikkatle dinlemelisiniz. Kısacası her ayrıntıyı araştırmalısınız, bu nedenle zayıf ingilizceyle çok zor anlarsınız. Fiyat ucuzlamış ilk çıktığında yanlış hatırlamıyorsam 450 tl idi. Orta seviye bilgisayarınız varsa ps4 koluyla türkçe altyazıyla oynayabilirsiniz.

  • bu mini boss lar kestikten sonra diriliyor 2 kere öldürmeden ölmüyorlar bunun sebebi nedir?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ngyn

    bu mini boss lar kestikten sonra diriliyor 2 kere öldürmeden ölmüyorlar bunun sebebi nedir?

    Oyunun mekaniği o. Bossların sol üstteki kırmızı nokta sayısı kadar canı oluyor.

  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim


  • 1 haftalık Sekiro maceram an itibarıyla bitti, oyun bana göre en zor From Software oyunu olmuş, uzaktan bakınca hızlı, uçan kaçan bir adam görülünce diğer Souls türünde oyunlara göre biraz daha kolay olduğu sanılmasın.

    Oyunda, farm kasayımda yetenek gücümü ve can barımı istediğim gibi arttırayım olayı yok, eşyaları yanınızda sınırlı taşıyabiliyorsunuz, mini boss'lar bile bazen çok zorlayıcı olabiliyor, öldüğünüzde tecrübe puanınızı geri alma şansınız yok, her öldüğünüzde NPC'ler hastalanıyor ve paranızda sıfırlanıyor.

    Oyunda en ufak hatanın bedeli dahi çok ağır, bug, glitch hataları ile oynayamadım oyunu, aradan kaç yıl geçti doğal olarak her hatayı güncellemişler, bu sebeple de YouTube'ta yayınlanan rehber tarzında videolar çok işime yaramadı, bazı boss'lar da biraz daha agresifleştirilmiş gibi hissettim.

    Oyunda atmosferi, müzikleri, özellikle combat mekaniklerini çok beğendim, her yerde birçok farklı tasarımda boss'lar olması da çeşitlilik açısından iyiydi, sadece bu mini boss'ların bazıları bir kaç sefer daha karşınıza çıkıyor, o olayı sevmedim, özellikleri kayboluyor gibi oluyor, kopyasını alıp farklı bir yere daha yapıştırmışlar, sırf boş durmasın, dolu dolu olsun diye. Yine de önemli bir sorun değil, sadece biraz göze batıyor.

    Bu da olur mu be dediğim anlar, Headless Ape ile mağarada kapışırken yanına bir tane de Guardian Ape çağırması ve Genichiro'nun 2 faz gibi gösterilip aslında 3 faz oluşu oldu, daha vardır belki ama aklıma gelenler bunlar.

    En çok, sırasıyla Genichiro, Owl Father ve Isshin the Sword Saint ile dövüşürken zorlandım. Hepsinde de geçtikten sonra garip bir şekilde, "aslında bu çok kolaymış" dedim :)

    Oyun sinirlerimi çok fazla gerdi, özellikle Son boss'ta tamam dedim geçemezsin artık bu kadarı da fazla, günün sonunda da 24 saat dolmadan geçtim.


    Genel olarak güzel bir deneyimdi, çok iyi bir macera sundu, oyun aslında imkansız gibi görülen şeylerinde yapılabileceğini, başarılabileceğini öğrenmek isteyene öğretiyor.

    Ne zaman oynarım bilinmez ama sıradaki From Software oyunum muhtemelen Demon's Souls Remake olacak, ve eminim Sekiro'dan daha kolaydır.

    Son olarak forumdan dostlarım, @Max_Kolesne'ye, @Bonobo643 ve @Onvious'a oyun hakkındaki yardımları için teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 24 Haziran 2021; 1:23:9 >




  • Press a Key kullanıcısına yanıt
    bende kovalıyorum hocam ama bi düşündüğüm fiyatlara kutulu veya dijital olarak düşmedi bakalım ne zaman oynuycam :) tebrikler bu arada 👍🏻
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum, dediğin gibi hiç güzel bir indirim göremedi şu oyun, bende bundan yola çıkarak "idare eder" indirimi görünce aldım, normalde 350₺ civarında oluyordu, baktım 230₺ küsür, daha fazla inmez, inse de aylar alır düşüncesiyle aldım.

    Sana da şimdiden bol sabırlar ve şans dilerim :)
  • Press a Key kullanıcısına yanıt
    aslında benim düşündüğüm fiyatlarda 200 tl bandındaydı ama o ara elimde çok fazla bitirilcek oyun vardı assassins valhalla,watch dogs legion,ratchet derken manyak gibi almadım,hepsini çabuk bitirince kaldık ortada 😁 demon souls kovalıyorum ama oda aynı inatla düşmüyor fiyatlar bakalım nasip yakın zamanda oynarız inşallah ☺️
  • Bo uyunun yaması vardı.Artık göremiyorum donanımhaberde yamayı.TOM'da var.Acaba yama güncel mi?

  • Hay Lady Butterfly gibi ya
  • BurnCooLz kullanıcısına yanıt
    Bunlar daha iyi gunlerin😀ben Dun gece bir bosta takildim sabaha kadar gecemedim😀



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 3 Temmuz 2021; 22:35:55 >
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    3 saattir geçemedim saldım maç izliyorum sinir stres küpü oldum yemin ederim bu nedir ya 😂
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.