Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
61
Favori
168.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burbero

    Arkadaşlar bu oyun kaç saat sürüyor? Hic bir yerde bulamıyorum...

    https://howlongtobeat.com/game?id=57415


    horlongtobeat web sitesine bakın, tüm oyunlar var.

  • Daha önce 7 saat diye duymuştum. Baktım 25 saat yazıyor doğru mu acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burbero

    Daha önce 7 saat diye duymuştum. Baktım 25 saat yazıyor doğru mu acaba ?

    7 saat sürmez. Yanlış bilgi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miraclescape

    7 saat sürmez. Yanlış bilgi.



    Alıntıları Göster

    ashina castle daki genchirodan sonra daha çok yolum var mı hocam ?

    oyun sardı oynamak istiyorum ama çok zor aşırı vakit alıyor hiç bitmeyecek diye motivasyon kaybına uğruyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmtayd

    ashina castle daki genchirodan sonra daha çok yolum var mı hocam ?

    oyun sardı oynamak istiyorum ama çok zor aşırı vakit alıyor hiç bitmeyecek diye motivasyon kaybına uğruyorum



    Alıntıları Göster

    Merhaba ben oyunu oynamadım ama takip ediyorum, 200tl altına düşsün fiyatı alıp oynayacağım.

  • ahmtayd kullanıcısına yanıt

    Ortasına yaklaşmışsınız ve çoğu kişi için kırılma noktası olan yeri geçmişsiniz.

  • Oyuna yeni nesil güncelleme geldi mi? Bir güncelleme yaptı ama ne olduğunu anlayamadım.
    Şu an ps5’de 4k 60 fps çalışıyor mu?
  • Kirazoğlu komik bir video yapmış


  • Demon hatretin zorluğu sunni bir zorluk. Bu yaratık bloodborneda olsa zor gelmezdi. Ama sekiro size baştan beri kaçmayı değil deflect etmeyi öğrettiği ve zorladığı için eliniz ona alışıyor. Ama bu bossta kaçmanız gerekiyor.
    Oyunun kırılma noktası adeta. Çünkü bu bossta uzun vakit harcıyorsunuz ve eliniz deflecte gitmediği için (belli başlı hareketlerinde 1-2 kere yapıyorsunuz) eliniz deflecti unutuyor ve isshine geldiğiniz zaman oyuna yeni doğmuş bebek gibi başlıyorsunuz. Yoksa bir Lady butterfly ya da owl kadar zorlu değil aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • formw3 F kullanıcısına yanıt

    Oyuncuya göre farklılık göstersede kin iblisine karşı vur kaç oynamak işinizi daha da zorlaştırıyor. Yakın mesafe oynamak ve saptırmayı zamanında kullanmak bossu daha kolay yapıyor. Yakın mesafe dövüş içinse olmazsa olmazlardan suzaku şemsiye gerektir ve ayrıca kırmızı su kabağı,parmak ıslığı,sermoni tantosu gereklidir. Gereken herşeye sahipseniz zaten kaçarak dövüşmeye gerek kalmadan kimi yerde saptırma,kimi yerde kol proteziyle karşılık verip rahatça alabilirsiniz.


    Kelebek nene zor boss kategorisinde değil aslında...Onu zor yapan yeterince yetenek ve kaynak elde etmeden savaşmaktır. Kelebek neneyle kapışmadan önce ashina dövüş sanatı kitabından yükselen sazan ve alaçalan sazan becerilerini aldıktan sonra acayip kolay. Ako şekeri,şuriken,çıtırdayan tohumla beraber,animasyonları saymazsak en fazla iki dakika içinde nakavat edersiniz. Sadece saptırma becerisiyle oynayan kişiler için bazı bosslar gerçekten çok zorlayıcı olabiliyor ancak bazı kol protezleri ve bazı eşyalar bossu veya düşmanları çocuk oyuncağına çeviriyor. Mesela okami kadın savaşcılarının sabimaruya karşı zaafiyeti,lekelemiş keşişin çok güçlü atakları ve 3 canı olmasına rağmen kül ve fişekten etkilenmesi gibi





  • Beyler oyunun başlarındayım şu zincirli devi geçemiyorum var mı bi formül ilk canı alıyorum ama 2. De hertürlü ölüyoruz
  • Su videoyu izleyin hocam. Eğer Hirata Estate'e gitmediyseniz once oraya gidin.


  • Taktik olarak kendi yaptığım video ile cevap vermek istedim. Ek olarak devden sonra gelen mini bossla ilgili ufak bir ipucu da verdim...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,


    PS4 Kutulu (CD) almak istiyorum. Satabilecek arkadaşlar varsa özelden mesaj atınız.


    iyi günler,

  • Oyun o kadar bağladı ki, 1 haftadan az bir sürede gece gündüz oynayarak an itibariyle bitirmiş bulunuyorum. Yüzlerce oyun oynamışımdır ama bunun yarattığı hisler çok farklıydı. 3.souls oyunum olarak başlamıştım, gerek okuduğum yorumlara gerek de videolara göre serinin en zoru olmasından dolayı takılıp bırakırım diye düşünmüştüm. Anlamsız bir şekilde daha çok bağlayıcı buldum zorluğunu. Kesinlikle ciddi bir sabır ve biraz da yetenek ve refleks gerektiriyor.

    Shura ending hariç tüm sonları gördüm ve tüm bossları kestim. Kendimce bir zorluk sıralaması yaptım. (Demon of Hatred’ı glitch ile uçurumdan attığım için listeye eklemedim, yoksa o da zordu)

    1- Ishin The Sword Saint
    2- Owl Father
    3- Genichiro
    4- Owl The Great Shinobi
    5- Guardian Ape

    Sizin en zorlandığınız bosslar hangileri oldu ? Sanırım NG+’da bazı bosslar zorlaşırken bazıları kolaylaşıyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çatıya çıkıp kesmeyi denedim  





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 2 Şubat 2021; 0:26:50 >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Oyunda çok enteresan bir hata buldum. Son boss olan İsshin'i paramparça ettim. Dizlerinin üstüne çökmüş kırmızı ölümcül kılıcı ensesinin köküne vurmamı bekliyordu. Hemen öldürmek istemiyordum çünkü aşırı derecede kinlenmiştim elindeki mızrakla sekiroyu delik deşik etmişti lavuk. Yağ döküp yaktım, baltayla vurdum tık yok bende mızrakla delik açayım dedim. Mızrakla saldırdıktan sonra ne oldu dersiniz, sırtımdaki ölümcül kılıcı kullanmama gerek kalmadı adam öldü ama ne çıkış yerindeki sis kalktı nede Kuro'ya ulaşabildim. mecburen eve dönme mabutu ile en son gidilen tapınak figürüne gittim ama bir daha Genchiro ve İsshin'le savaştım.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Birşey daha buldum ama bu oyun hatası değil bilakis oyun içindeki dikkat gerektiren ve denk gelmeniz gereken bir durum. Heykeltıraş kin iblisine dönüşünce ek diyaloglar açılıyor ve sekiro, kin iblisinin heykel tıraş olduğunu anlıyor bu sayede. Bunun için elinize sake geçtikçe heykel tıraşa iki farklı sake ısmarlayın. İçecekleri kutsal diyara gitmek için lazım olan bütün malzemeleri(taş,çiçek,ölümcül kılıç) almadan önce ısmarlayın. Ashinaya metruk zindan girişinin açık olduğunu gördüğünüz zaman ashinaya geçiş yapmadan önce harap tapınağa gidin. Emma ile heykel tıraş sohbet ederken gizlice dinleyin. Daha sonra içeride emma ve heykel traşla konuşun, emma kaçamak cevaplar verecektir. Daha sonra dinlenin ve heykel tıraşla konuşun. Size ''beni sen öldür, Emma'nın bunu yapmasını istemiyorum'' diyecektir. Kutsal fiyardan dönüp kin iblisi(Demon hatre) ile karşılaşınca sekiro ilk gördüğünde ve her canını bitirdiğinde birşeyler konuşacaktır. Ek olarak kin iblisini öldürdükten sonra merdivenlerden yukarıya doğru giden yolda sağ tarafta bir tapınak var. Tapınağın içerisindeki teyze ile olan diyalogda da bir farklılık oluyor. Bu olayın videosunuda başka zaman paylaşmayı düşünüyorum. Tekrar oynayıp oraya gelmem lazım. Kutsal malzemeleri topladığınızda heykel tıraş ejder vebasına yakalanmamış olmalı eğer hasta olmuşsa tüm malzemeleri almadan Emma ile konuşup hastalığı kaldrın. Hasta iken hiçbir diyalog olmayacaktır. Tüm malzemeleri aldıysanız şayet Emma İsshi'nin yanında olacağı için hastalık tedavisi olmayacaktır eğer önceden nekahat tılsımını(ejder vebası yenilemesi) almadıysanız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrngns -- 9 Şubat 2021; 22:48:27 >




  • PlayerX kullanıcısına yanıt

    Ben daha önce bu tarz oyunlar oynamadığım için hemen hemen hepsinde zorlandım. Gerekli yetenekleri ve eşyaları elde etmedikçe beni çok zorluyor. Saptırma olayına tam hakim olamadım açıkçası. Bende kendimce taktikler geliştirdim. Sizinde dediğiniz gibi daha çok zorlayanlar oluyor. Benim için liste şöyle:

    1. Shuralı sonda gelen İsshin

    2. Güncelleme ile gelen inner İsshin

    3. Güncelleme ile gelen inner baykuş

    4. Kin iblisi

    5. Lekelenmiş keşiş (3 canı olan)

    Oyunun hikaye döngüsü içerisindeki bosslardan ziyade 1.05 güncellemesi ile gelen yansımanın gücü menüsü altında ölüm yolculuğu özelliğiyle gelen, sırasıyla en zor bosslarla savaşmak üzerine kurulu düellolar oyunun en çok zorlayan hali bence. Tüm ana bosslar ve baykuş,İsshin,genchiro gibi bossların inner versiyonları dahil tüm halleri ile sırasıyla dövüşüyoruz. Üç kere bitirdiyseniz aktif olmuştur. Bence denemelisiniz.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Spoiler mesajınızı gönderdiğinizde gizlenecektir:

    Her oyun zorluk artıyor ama bu ng+7' ye kadar devam ediyor. Oyun içinde kazandığımız yetenekler,protez aletleriyle karakterimiz geliştiği için bazı bosslar çok kolaylaşıyor ancak ana bosslar fazlasıyla güçleniyor. Duruşumuzu daha çabuk kırıyorlar,daha fazla vuruş hasarı veriyorlar kısacası daha da zorlaşıyor. Bende buna çare olarak yashikuru şekerini kullanıyorum. Özellikle mushin art kitabından alınan empowerd mortal drav dövüş sanatıyla yashikuru şekeri bir araya geldimi bütün bosslar yavaş ciğerim söküldü diyorlar.😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir arkadaşım oyunun çok zor geldiğini ve sinir krizi geçirip hemen sattığını söylemişti :)

    Buradaki yazılanlara bakıp haklı olduğunu düşünüyorum.
  • hayatımda tek bu oyunda çok zorlandım. hala da bitiremedim siliyorum tekrar yüklüyorum lanet bir oyunsun seko

  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.