< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şeker kullanmak

-
-
o zaman msüde niye vermiyolar kral
-
Asker olacak adamın şeker arayacak kadar yumuşak olmaması için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç net yapıyon
-
40 sorudan sonra bi tane at, 80. Sorudan sonra da ikinciyi at
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
stresi azalttığı için veriliyor. ağızda şekerli su çalkalamak da aynı etkiyi görüyor.
-
la stem geri dönmüşsün harran’a mı gitmiştin sen nereye girmiştin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
he valla kanka, selçuk yazdıydım da gelmediydi ya üzülüyom ama olsun çok bişi kaybetmemişim senin nasıl gidiyor 85 almışsın duygum sevindim
-
siz orada nasıl yaşıyorsunuz çok sıcak lan. ağustosta gitmiştim anam ağladı. dediğin kadar kötü yermiş. hijyen sıfır. bir de toplum hint sistemi gibi bazıları hint fakirliği yaşarken bazıları sultanlar gibi. eve geldiğimde vucudum sivrisinek yaralarından delik deşikti.
-
Oğlum Selçuk çok mu istiyordun sanki? Arada kalmıştın diye hatırlıyorum
parti sırasında verilen şekerler sebepsiz değil. Beynin besin kaynağı serotonindir beynin beslenmesi için veriliyor ama içme zamanlaması nasıl olmalı bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ktü tıptayım işte knk hayat bitti bende 2. kurulun sınavı 12 ocakta ona kasıyorum şu an
hocam valla ktü geliyodu bana ama nobadinaw hocam sağ olsun çokça uyardı beni gelme diye iyi ki dinlemişim hayatımı kurtardı vala umarım sen de muvaffak olabilirsin sınavından
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X