Şimdi Ara

Şeker hastalığı ve kemoterapi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar annem kemoterapi görüyor. 15 günde bir kez. Geçen hafta pazartesi 3. dozu aldı. Cuma günü bana bir şey oldu dedi ve güçsüz bir şekilde yatmaya başladı. Bilinci açık sorulara cevap veriyor ama sanki baygın gibi. Şekeri ölçtük 515 çıktı ambulans geldi acile götürdüler orada insülin yapılıp eve gönderdiler diyetisyene yönlendirdiler.


    3 gündür şekeri 300 (aç karna) seviyesinden aşağı inmiyor. Şuan sabah tok olarak yarım tablet glifor kullanıyoruz sadece. Bu ilacı kullanmış haliyle 350 civarı. Akşamları 450 civarına çıkıyor yine.


    Durum bundan ibaret. Cuma gününden beri araştırıyorum işime yarayacak bilgiye ulaşamadım. Yüzlerce doktor binlerce şey anlatmış ama elde var sıfır. Şuanda gelecek hafta kemoterapi var oradaki doktorla konuşup ona göre hareket edeceğiz. ( dahiliye - diyetisyen ).


    Şu aşamada bana yardım edebilir misiniz? Bir fikir edinmek açısından. Youtubeden videolara bakabilirsiniz nitelikli bilgiye ulaşmak çok zor. Bu hastalığın insülinden kaynaklandığını anlamanız için bile 60 dakikalık video izlemek zorunda kalıyoruz.


    Konu önemli. Forumda bilgisi olduğunu düşğndüğünüz kişileride yönlendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.


    (Kemoterapi beyindeki lezyondan dolayı)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bilgisi olan arkadaşımız yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışına açın isterseniz orada doktor biriisinin görme ihtimali artar.bu arada tam olarak neyi öğrenmek istiyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk once gecmis olsun. Hastaliklarla ilgili sorularinizi yazin bir kagida kemoterapiyi ayarlayan doktora sorun. İnternet uzerinden bilgi almayin cunku fikri olan yaziyor yani internet bilgi coplugu.bunun yani sira kanserin evresi ve ne zaman teshis edildi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.