Şimdi Ara

SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
82
Favori
286.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben de bir süredir şu modeli takip ediyorum. Görünüş olarak çok spor ve tam benim stilim.

     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA

    Özellikleri de epey iyi. Anlatıldığına göre 1 kere ayarlıyorsunuz bir daha ayar gerektirmiyor.

    Var mı kullanan eden. Normalde fiyat çok aşırı yüksek.

    https://www.hepsiburada.com/seiko-ssf007j-erkek-kol-saati-p-HBV00000D1Z1G?magaza=Abt%20Saat&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=0.67

    Güvenilir midir bu şekilde almak bilemiyorum. Biri 13bin diğeri 3.5 bin




  • Seiko Chronograph SKS419P modelini dün ani bir karar ile indirimdeyken aldım (438TL) sizce nasıl bir saattir ? Letgoda baktığımda 2. eli 400 civarıydı. İyi mi yaptım bilemedim.

     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Ben de almayı düşünüyorum memnun musun?
  • edgespear101 E kullanıcısına yanıt
    hocam saati kargodan yarım saat önce teslim aldım kordonunu felan kısalttırmam lazım. ilk izlenimlerim güzel kaliteli saat hoş görüntüsü var.
  • Merhabalar,
    Öncelikle , bu konuyu bu bölüme açmak ile açmamak arasında baya tereddütte kaldım, umarım doğru forumdur.

    2 farklı konu için mesaj yazmak istedim. Aciliyet sırasına göre yazmak isterim.

    1) Seiko solar marka saatim var, fakat geçtiğimiz gün farkettim ki pili bitmiş. Sonra saatçiye götürdüm, florasan ışığında bir süre tutunca kendine gelmez ise yenisini almamız lazım dedi.
    Sonra haliyle , işe yaramadı ve Seiko TS920e model numaralı bir şarjlı pili değiştireyim mi yoksa internetten bakar mısın diye bana verdi.
    Başladım araştırmaya , ebay'de buldum 11 dolara. Öncelikle bu ürünü alayım mı ?Bir diğer sorum , bu pil gerçekte nbitmiş olabilir mi? Yoksa tekrar takıp, güneş enerjisi ile bir süre dolmasını mı bekleyim ?

    2)Yine seiko marka saatimin kahverengi deri kayışı çok yıprandı değiştirmek istiyorum. Haliyle aynı saatçi o kadar para verme , tokasını değiştirelim altında da seiko yazmayıversin dedi ve birkaç farklı benzer kayış gösterdi. Biraz araştırayım dedim almadım.Bugün internetten gördüğüm kadarıyla , o da sadece ebay de mevcut 50 dolar civarında bana çok astronomik geldi.
    Orjinal kayışı nerede bulabilirim ?




  • daha önce soruldu mu bilmiyorum ama SEISC521P ile Ssc521P arasındaki fark nedir? tek ''eı'' harfi farkı olup 1000 tl fark mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_serhan -- 1 Ekim 2018; 22:27:33 >
  • Merhaba 3 sene önce aldığım Seiko 5 Sports saatim şu almaya başladı ve 1 hafta önce de çalışmayı kesti, saniye hiç akmıyor. Eskişehirde yaşıyorum, bildiğim saatimi güvenerek tamir ettirebileceğim bir saat tamircisi arıyorum. Bilginiz varsa paylaşır misiniz? 3 aşağı 5 yukarı kaça patlar tamiri?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.com/Seiko-SNAE87-Sportura-Classic-Stainless/dp/B008K6HHMK





    Merhabalar linkteki saati ikinci elini 600 e buldum faturalı, orijinal kutusu mevcut, kozmetik olarak iyi durumda .ne dersiniz eder mi o fiyatlar.



    Saatten hiç anlamam tipi hoşuma gitti sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seiko 5 sports snzf17 model bu saati alacağım ama ikinci el olanakları mevcut mudur acaba bilgisi olan var mı? Ayrıca ömürlük diyebileceğimiz sağlamlıkta bir model midir? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim, teşekkürler.



     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Bu saat bende var.3 yıl önce almıştım.O zaman 500 lira idi.Şu anda en az 1500 lira civarında olduğunu geçenlerde bi sitede görmüştüm.Saat hakkında bilgi istersen arka kapak şeffaf.100 metre water rest.41mm çap ayar kolu hariç.
  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Sahibinden.com da 750 liraya saat şu an satışta.Haberin olsun.
  • Merhaba,

    Seiko pilot saatim var (SND253P1 ). Yıllardır hiçbir sorunu yoktu. Şimdi kronometre saniyesi kaymış. Normalde bunu yapmak için saati ayarlar gibi pimi 2 tane çekip saniyeye basılı tutuyordum ama şimdi olmuyor :( Neden olabilir acaba? Saatte başka hiçbir sorun yok. Saatçiye götürdüğümde "içini açmak lazım abiiii" diyor. Onlardan da bir yardım alamayacağım belli. Varmıdır bir önerisi olan ?
  • AjanHaKaN kullanıcısına yanıt
    Kronoyu çalıştır durdur başlangıca gelsin.Kurma kolunu tek çek yani takvim.Alt tuş ile büyük saniyeyi 12 ye manuel getir bırak.Üst tuş ile sağdaki minik ibreyi 12 ye getir bırak.Kurma kolunu ikinciye çek.Solküçük ibreyi alt tuş ile 12 ye getir.Kurma kolunu kapat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsayar

    Kronoyu çalıştır durdur başlangıca gelsin.Kurma kolunu tek çek yani takvim.Alt tuş ile büyük saniyeyi 12 ye manuel getir bırak.Üst tuş ile sağdaki minik ibreyi 12 ye getir bırak.Kurma kolunu ikinciye çek.Solküçük ibreyi alt tuş ile 12 ye getir.Kurma kolunu kapat.
    Merhaba,

    Kronometreyi çalıştırıp durdurdum. Alt taraftaki tuş ile sıfırladım. Kurma kolunu tek çekip takvim moduna aldım. Ama alttakş tuş ile büyük saniniyi 12'ye getiremiyorum. Basılı da tutsam, bassam da aynı.

    Benim saatim resimdeki gibi

     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA

    https://www.skywatches.com.sg/reviews/media/catalog/product/cache/1/image/1100x1100/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/n/snd253p1-20a76h01a.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AjanHaKaN -- 23 Kasım 2018; 22:55:39 >




  • AjanHaKaN kullanıcısına yanıt
    Hiç hareket etmiyor mu
  • hsayar H kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. SNZH55 modeli ile birlikte çok güzel iki model de gerçekten. Ancak ülkemiz şartlarında çok yüksek meblalar istenmekte bu nedenle biraz erteleyeceğim. Tabi alınacaklar listemde ilk sıralarda iki model de.
  • Selamlar herkese

    ssb089p modelini aldım.Sorusu olan varsa cevaplayabilir. 850ye falan aldım n11den



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 28 Kasım 2018; 8:37:17 >
  • arkadaşlar soru belki saçma gelebilir :) kusura bakmayın, astron serisini çok beğeniyorum ancak malum fiyatlardan dolayı alma şansım yok acaba bu model için replika üretimi yapılıyor mu bilginiz var mıdır.
  • Replikası olmaz, benzeri veya çakması olsa bile o Astron olmaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.