Şimdi Ara

SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.417
Cevap
110
Favori
321.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Prospex SRPG57K modelini alarak ben de koleksiyonuma bir Seiko ekledim. Daha evvelden biraz ufak mı durur diye sormuştum burada. Beklenildiği gibi bir tık küçük duruyor ama tasarımına bayıldığım için dert etmeden kullanacağım.

SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 3 Aralık 2024; 23:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Beklenildiği gibi bir tık küçük duruyor " derken ironi mi yapıyorsunuz?

Aslında beklediğim gibi demem gerekirdi hocam, yanlış bir ifade kullanmışım. Saat 42mm, almadan evvel kafama takılan bir konuydu yine de dayanamayıp aldım. Fiyatı da saat bir aylık olmasına rağmen yarı fiyatıydı

• hayırlı olsun hocam, kendisi benim de çok beğendiğim bir model. ben küçük diye vazgeçmişitim. ikinci el aldınız sanırım. fatura ve satın alındığı yere göre mi orijinallik konusunda emin olabiliyorsunuz?

Teşekkürler , Evet hocam ikinci el aldım, garanti belgesi ve faturası sayesinde saatin orijinal olduğunu teyit ettim. Başta sadece alayım gitsin diye almıştım ama bayıldım. Normalde eve girer girmez çıkartır kutuya koyarım saatleri ama iki gündür yatağa geçene kadar çıkartmadım, nedense çok beğendim bu saati.

Birkaçı replika olan 3 5 saatim var ama sanırım tasarımını en beğendiğim bu şimdilik

SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 5 Aralık 2024; 0:16:25 >

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt

Spinnakerın çeliği niye öyle hocam full kumlama gibi duruyor. Ben de dumas düşünüyorum genel olarak memnun musun?

Çok güzel bir saat hocam tavsiye ederim. Düz kısımları kumlama, keskin kısımlar parlak, güzel bir kontrast olmuş, kolda güzel duruyor

Seiko Ssk serisi bir saat bakıyorum. Distributor 19.000, N11 15000, Ptt avm 13.000. Bu kadar fark olması normal midir? Sahte vs durumları olabilir mi? Japonya'da bile bu kadar ucuz değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Öncelikle distribütör her zaman en pahalıdır. O fiyattan zaten almayınız. Seiko da kar marjı fena değil o yüzden daha uyguna bulmanız normal.

Bazı mağazalar kendi imkanları ile getiriyorlar saatleri. Yani saat orjinal ama Aydın saat garantili olmuyor. Onlar daha uygun fiyatlı oluyor.

n11 gibi yerlerden bakacaksınız; satıcının eski olması, yüzlerce yorumu olması, bu yorumların olumlu olmasına dikkat edin. Mağaza ismini bulun internette araştırın oradan da yorumları okuyun.

Ciddi mağazalar ve uyduruk firmaları ayırt etmek pek zor olmuyor.

Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat )
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905sss

Öncelikle distribütör her zaman en pahalıdır. O fiyattan zaten almayınız. Seiko da kar marjı fena değil o yüzden daha uyguna bulmanız normal.

Bazı mağazalar kendi imkanları ile getiriyorlar saatleri. Yani saat orjinal ama Aydın saat garantili olmuyor. Onlar daha uygun fiyatlı oluyor.

n11 gibi yerlerden bakacaksınız; satıcının eski olması, yüzlerce yorumu olması, bu yorumların olumlu olmasına dikkat edin. Mağaza ismini bulun internette araştırın oradan da yorumları okuyun.

Ciddi mağazalar ve uyduruk firmaları ayırt etmek pek zor olmuyor.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam selamlar ben 11bin tl'ye ssk005 almıştım sahibinden'den. Distribütör çıkışlıydı ve satan arkadaş bir kaç ay kullanmıştı sadece sıfırdan farksızdı. Sana tavsiyem sahibinden'e de bak hem aydın saat garantisi oluyor hem de uygun fiyatlı oluyor. Sıfır takıntın yoksa tabi.

Demem o ki saat alıcaksam 2.el temiz ya da sıfır kondisyonda almak daha mantıklı geliyor saatleri.

bir süredir gözüme takılan çok hoş bir saat. tek eksiği safir cam, seiko bu konuda hala inat ediyor.. güle güle kullanın.

Ksk Saat, Armada Saat ve Kuzey Saat replika ürünler satıyor. şu ana kadar tecrübe ettiklerim bunlar :) Mağaza olarak da Tek Saat, Kumrular Saat ve İsviçre Saat'i öneririm. Üçünden de saat aldım.

Seiko zaten Diver saat olayında çok popüler bir marka.

Bu model de 200 metre wr, safir kristal cam ve otomatik normal güzel bir diver. Seiko 4R35 mekanizma kullanıyor. 40-41 saat power reserve zamanı var. Bu mekanizmada +45 / -35 gibi bir sapma aralığı veriliyor. Ama genelde çok daha iyi oluyorlar.

Benim kullandığım en basit 7s26 lar bile 15 saniye içerisinde kalıyorlar.

Ayrıca kolunuzda deneyin mutlaka. 44 mm ye yakın bir çapı var. Herkesin kolunda güzel durmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 15 Aralık 2024; 21:19:57 >
    Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat )
  • 1905sss 1 kullanıcısına yanıt

Beğendim saati. Aslında dive ile ilgisi çok ilgilendirmiyor beni ancak tasarımı rengi hoşuma gitti. Bendeki seiko ve miyota mekanizmalı saatlerin dakikliğinden memnunum. Yeni sport serilerinin çapları çok küçüktü, bu saat ise çok hoş olmuş.

GMT önemli değilse ucuz olanı alın. Çapları küçük bu saatlerin ama, deneyin.

İkiside aynı aileden, aynı mekanizmadan geliyor ( 4r )

Materyal, cam, boyut, kordon vs. çok benzeyen saatler.

Eğer işiniz, yurt dışı seyahatleriniz vs. ikinci bir saate ihtiyaç duymuyorsanız gmt ye hiç gerek yok.

gmt nin tarihinde büyüteç olması, Jubilee bileziği falan var. Ama benim için pek anlamlı değil.

Bu ara sanırım bilek ölçünüz geniş. 42,5 mm çap saatleri seçmişsiniz.

• idefix'ten 18.400 tl'ye presage ssa377j modeli aldım stok sıkıntısı yüzünden gönderilmesini bekliyorum hala. görüntüsü çok hoşuma gitti sizce bu paraya değer mi arkadaşlar

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.