|
-
-
"Beklenildiği gibi bir tık küçük duruyor " derken ironi mi yapıyorsunuz?
_____________________________ -
Aslında beklediğim gibi demem gerekirdi hocam, yanlış bir ifade kullanmışım. Saat 42mm, almadan evvel kafama takılan bir konuydu yine de dayanamayıp aldım. Fiyatı da saat bir aylık olmasına rağmen yarı fiyatıydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ?ᴀ? ᴍı? ?ᴇ? ᴋ?ᴍsᴇᴅᴇ? ?ᴀ?ᴀ ᴅᴇğ???ᴍ, ᴢ??ᴀ ᴋ?ᴍsᴇ ?ᴇ?ᴅᴇ? ?ᴀ?ᴀ ᴅᴇğ??.
Ağaçsakal -
hayırlı olsun hocam, kendisi benim de çok beğendiğim bir model. ben küçük diye vazgeçmişitim. ikinci el aldınız sanırım. fatura ve satın alındığı yere göre mi orijinallik konusunda emin olabiliyorsunuz?
_____________________________ ?ᴀ? ᴍı? ?ᴇ? ᴋ?ᴍsᴇᴅᴇ? ?ᴀ?ᴀ ᴅᴇğ???ᴍ, ᴢ??ᴀ ᴋ?ᴍsᴇ ?ᴇ?ᴅᴇ? ?ᴀ?ᴀ ᴅᴇğ??.
Ağaçsakal
-
Spinnakerın çeliği niye öyle hocam full kumlama gibi duruyor. Ben de dumas düşünüyorum genel olarak memnun musun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu rûzgâr-ı bî mededin inkılâbı var. -
Çok güzel bir saat hocam tavsiye ederim. Düz kısımları kumlama, keskin kısımlar parlak, güzel bir kontrast olmuş, kolda güzel duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ?ᴀ? ᴍı? ?ᴇ? ᴋ?ᴍsᴇᴅᴇ? ?ᴀ?ᴀ ᴅᴇğ???ᴍ, ᴢ??ᴀ ᴋ?ᴍsᴇ ?ᴇ?ᴅᴇ? ?ᴀ?ᴀ ᴅᴇğ??.
Ağaçsakal -
Arkadaşlar böyle bir konu bulduğum için çok şanslıyım. Bir husus hakkında bilgi almak istiyorum.
Seiko Ssk serisi bir saat bakıyorum. Distributor 19.000, N11 15000, Ptt avm 13.000. Bu kadar fark olması normal midir? Sahte vs durumları olabilir mi? Japonya'da bile bu kadar ucuz değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Öncelikle distribütör her zaman en pahalıdır. O fiyattan zaten almayınız. Seiko da kar marjı fena değil o yüzden daha uyguna bulmanız normal.
Bazı mağazalar kendi imkanları ile getiriyorlar saatleri. Yani saat orjinal ama Aydın saat garantili olmuyor. Onlar daha uygun fiyatlı oluyor.
n11 gibi yerlerden bakacaksınız; satıcının eski olması, yüzlerce yorumu olması, bu yorumların olumlu olmasına dikkat edin. Mağaza ismini bulun internette araştırın oradan da yorumları okuyun.
Ciddi mağazalar ve uyduruk firmaları ayırt etmek pek zor olmuyor.
_____________________________ Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat ) -
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: 1905sssÖncelikle distribütör her zaman en pahalıdır. O fiyattan zaten almayınız. Seiko da kar marjı fena değil o yüzden daha uyguna bulmanız normal.
Bazı mağazalar kendi imkanları ile getiriyorlar saatleri. Yani saat orjinal ama Aydın saat garantili olmuyor. Onlar daha uygun fiyatlı oluyor.
n11 gibi yerlerden bakacaksınız; satıcının eski olması, yüzlerce yorumu olması, bu yorumların olumlu olmasına dikkat edin. Mağaza ismini bulun internette araştırın oradan da yorumları okuyun.
Ciddi mağazalar ve uyduruk firmaları ayırt etmek pek zor olmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam selamlar ben 11bin tl'ye ssk005 almıştım sahibinden'den. Distribütör çıkışlıydı ve satan arkadaş bir kaç ay kullanmıştı sadece sıfırdan farksızdı. Sana tavsiyem sahibinden'e de bak hem aydın saat garantisi oluyor hem de uygun fiyatlı oluyor. Sıfır takıntın yoksa tabi.
Demem o ki saat alıcaksam 2.el temiz ya da sıfır kondisyonda almak daha mantıklı geliyor saatleri.
_____________________________ . -
bir süredir gözüme takılan çok hoş bir saat. tek eksiği safir cam, seiko bu konuda hala inat ediyor.. güle güle kullanın.
Ksk Saat, Armada Saat ve Kuzey Saat replika ürünler satıyor. şu ana kadar tecrübe ettiklerim bunlar :) Mağaza olarak da Tek Saat, Kumrular Saat ve İsviçre Saat'i öneririm. Üçünden de saat aldım.
Srpj93k1 için yorumunuz nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Seiko zaten Diver saat olayında çok popüler bir marka.
Bu model de 200 metre wr, safir kristal cam ve otomatik normal güzel bir diver. Seiko 4R35 mekanizma kullanıyor. 40-41 saat power reserve zamanı var. Bu mekanizmada +45 / -35 gibi bir sapma aralığı veriliyor. Ama genelde çok daha iyi oluyorlar.
Benim kullandığım en basit 7s26 lar bile 15 saniye içerisinde kalıyorlar.
Ayrıca kolunuzda deneyin mutlaka. 44 mm ye yakın bir çapı var. Herkesin kolunda güzel durmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 15 Aralık 2024; 21:19:57 >_____________________________ Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat ) -
Beğendim saati. Aslında dive ile ilgisi çok ilgilendirmiyor beni ancak tasarımı rengi hoşuma gitti. Bendeki seiko ve miyota mekanizmalı saatlerin dakikliğinden memnunum. Yeni sport serilerinin çapları çok küçüktü, bu saat ise çok hoş olmuş.
Merhaba Seiko 5 S5-SSK001K ile Seiko 5 S5-SRPD55K arasında kaldım açıkcası biraz fiyat farkı var. Ne önerirsiniz teşekkürler.
GMT önemli değilse ucuz olanı alın. Çapları küçük bu saatlerin ama, deneyin.
İkiside aynı aileden, aynı mekanizmadan geliyor ( 4r )
Materyal, cam, boyut, kordon vs. çok benzeyen saatler.
Eğer işiniz, yurt dışı seyahatleriniz vs. ikinci bir saate ihtiyaç duymuyorsanız gmt ye hiç gerek yok.
gmt nin tarihinde büyüteç olması, Jubilee bileziği falan var. Ama benim için pek anlamlı değil.
Bu ara sanırım bilek ölçünüz geniş. 42,5 mm çap saatleri seçmişsiniz.
_____________________________ Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat ) -
idefix'ten 18.400 tl'ye presage ssa377j modeli aldım stok sıkıntısı yüzünden gönderilmesini bekliyorum hala. görüntüsü çok hoşuma gitti sizce bu paraya değer mi arkadaşlar

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı