Şimdi Ara

Şehit vermek yerine mühimmat harcanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samanlıkta iğne arar gibi, cımbızla terörist avlamaya çalışıyoruz. Her gün 2 3 şehit haber geliyor. Bunun yerine teröristlerin yoğun olduğu bölgeler belirlenip, varsa halka o bölgeyi terk etme çağrısı yapılıp, belirlenen bölgeyi uçaklarla dümdüz etmek lazım. Oluşacak olan harabenin şu anki oluşandan pek farkı olmayacaktır. Kandilde boş dağlar yerine buraları bombalamak daha mantıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu ucak ile bombalamanin ne derece propaganda isine donusecegini anlatsin.

Bir sehri ucak ile bombalamak uluslar arasi alanda seni itin totosuna sokup cikarmalari icin yeterki bir sebep.

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları
  • şehiri bombalamak la dağı bombalamak farklı şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 1 Nisan 2016; 10:01:33 >
    Şehirdeki sivilleri boşaltırsak jetlerde orayı dum düz yapsın.Gerekirse halk olarak bir fon oluşturup orada para biriktirelim.1 milyon kişi 1 Lira verse ki herkes gönlünden kopanı verir böylece siviller için otellerde felan kalmalari için kullanılır para.

Orijinalden alıntı: ktulgar

Şehirdeki sivilleri boşaltırsak jetlerde orayı dum düz yapsın.Gerekirse halk olarak bir fon oluşturup orada para biriktirelim.1 milyon kişi 1 Lira verse ki herkes gönlünden kopanı verir böylece siviller için otellerde felan kalmalari için kullanılır para.

Çok saçma, hangi sıfatla buny söylüyorsun?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ancak işler çok farklı yürüyor şehir içinde bir ülkenin ordusu kendi içindeki alanı uçaklarla bombalıyor zulüm var sivil halk masum felan olayı olacak, pkk ya oy verip orada hendeğide kadınların kızlarn bırlıkte kazmalarına rağmen o kazanlar o hendeklere gömüldüğünde masumcuk halk oluyor.

ya bu haburdan güllerle içeri sokmayacaktın kürt açılımı pkk açılımı vs diyerek dağdakini şehire indirmiyip güçlendirmiyicektin (silah-insan gücü) dağlarda işlerini bitiricektin meclistekileri atıp propagandasını yapanı cok agır cezalandırıcaktın, bunlar olmadıgına göre şimdi verilen şehitlerin önüne geçilmez,

düşünsene amerikanın ortasında 3-5 grup üsame binladin posterleri asıyor taşıyor yada propagandası yapıyor o polis o devlet onları napar neler eder bir gözünün önüne getir , sende 3-5 sene apo posteri açana müsade et mitingler düzennlettir toplu toplu örgütlenmelerine muhımmat toplamalarına ses cıkarma . şimdi olanda bunun aynı

• Halk a şehri boşaltın çağrısı yapınca bu etekli teröristler de şehri boşaltmaz mı? Yine boş yere gidecek bombalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar merkezlerde canlı bomba patlatıyor, bunu yapanı bombalamanın nesi halka zulüm? Halka bölgeyi terketmesi zaman vereceksin ha terketmiyorsa o da teröristtir. Uçakla halka zulüm diyorsunuz da su anda zaten tanklarla binalar bombalanıyor, yerle bir ediliyor. Uçak kullanmak mı yasak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Computerce -- 1 Nisan 2016; 10:58:07 >

Çok haklısın dostum hersey hep akp nin saçma sapan politikaları yüzünden oldu.Ama oraya sert bir şekilde müdahale edilmezse insanlar ölmeye devam edecek.Bırakalım ne derlerse desinler.Gerekirse şehir içinde değil apo resmi açmayı başkan apo diyeni bile infaz etmek gerekiyor.Yoksa bu terör 30 sene daha bitmez ki ben akp nim terörü bitirmek isteginden de kuşkuluyum.Bakalim kandile kara operasyonları olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 1 Nisan 2016; 11:24:52 >

Orijinalden alıntı: ktulgar

İlkokul seviyesindeki bu mantığa hayran oldum.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Su otelci arkadasa bayagi guldum eleman otelci galiba n

Orijinalden alıntı: pemaxs

Terör sıkıştı köşeye illahaki bitecek oralarda catismanin olması cok iyi oldu kime destek verdiklerini gorduler hdpye oy verenler evlerine pkk roketleri girince U dönüşü yaptilar

Terorun bitecegine cidden inaniyormusunuz? Bu ulkede teror bitmez kesinlikle bitmez orayi simdi temizleseler 6 ay sonra yine aynisi olur

Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • terörist kaçmayacak sanki sivillerle beraber

Orijinalden alıntı: Computerce

Samanlıkta iğne arar gibi, cımbızla terörist avlamaya çalışıyoruz. Her gün 2 3 şehit haber geliyor. Bunun yerine teröristlerin yoğun olduğu bölgeler belirlenip, varsa halka o bölgeyi terk etme çağrısı yapılıp, belirlenen bölgeyi uçaklarla dümdüz etmek lazım. Oluşacak olan harabenin şu anki oluşandan pek farkı olmayacaktır. Kandilde boş dağlar yerine buraları bombalamak daha mantıklı olur.

Mardin nusaybinde malum cözüm süreci valisinin ilk başta tank kullanmayı yasaklaması ve gelen onca şehitten sonra hulusi akar nusaybine gittikden sonra sınırlı olarak tank kullanımı izin vermesini sağladı .Akepe terör örgütü hükümeti pkk ile mücadele değil halkı başkanlık için istedigi kıvama getirmek için calışıyor
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''

• Bomba kaldı mı sanıyorsunuz? Konuşun bakalım o bölgelerden gelen bir askerle de ne olup bitiyor anlatsın. Selfie çubuğundan oyuncak ayıya kadar her şey kullanılıyor. Ama tutup binaları indiremiyorlar. İndirirse Suriye gibi olacağından korkuluyor. Halkı öldürüyorlar denecek diye yapamıyorlar. Bu kadar şehit bu kadar zor bir durum için büyük bir başarı ve sabrın sonucudur. Ama hepsinin sebebi ise samimiyetsiz çözüm süreci neden teröristlerin şehirlere girmesini ve güçlenmesini sağladılar. Ne uğruna? Oy uğruna.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.