Şimdi Ara

ŞEHİT OĞLUNUN HABERİNDEN SONRA HACİZ ŞOKUYLA SARSILDILAR !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ŞEHİT OĞLUNUN HABERİNDEN SONRA HACİZ ŞOKUYLA SARSILDILAR !!!!

Foça’da 20 gün önce askeri aracın geçişi sırasında bombanın patlatılması sonucu şehit düşen er Özkan Ateşli’nin baba ocağı, önceki gün de icra müdürlüğünden gelen evrakla sarsıldı.

Türkiye’yi yasa boğan terör saldırısında şehit düşen 2 çocuk babası Özkan Ateşli, Esenyurt’ta Şehitler ve Gaziler Parkı’nın hemen yanındaki, devasa ve lüks sitelerin gölgesinde kalan, yağmurda çatısı akan, derme çatma barakada yaşıyordu.

Cenazeye AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış olmak üzere İstanbul’un ileri gelenleri katıldı. Türkiye'nin bir çok yerinden aileye sözler verildi, destek olunacaktı.

Sabah erkenden kalkıyor, mahalle mahalle, sokak sokak geziyor hurda kağıt, plastik topluyordu. Derme çatma barakanın mutfağında yere attığı yer yatağında eşi ve iki çocuğuyla beraber yatıyordu. Askere gidene kadar hep çalıştı. Hurdacılıktan artan zamanlarında Esenyurt Belediyesi’nin bahçıvanlık işlerine gitti. Askere giderken bile yol parasını Esenyurt Belediyesi’nden aldı.

Yarın son

BEDAŞ’ın avukatları ile görüştüğünü ancak Cuma gününe kadar ödemesi gerektiğini söyleyen Hamdi Ateşli şöyle konuştu:
    “Bin 250 liralık borç, avukatlık ücreti ve faiziyle beraber olmuş bin 560 lira. Gaziosmanpaşa 5’inci İcra Müdürlüğü’nden gelen kağıtla şok oldum. Aradım konuştum. Mal beyanında bulunmamı istediler. Neyim var ki? Cuma günü son dediler. Ödeyemeyeceğimi söyledim. Dinlemediler. Ben oğlumu bu vatana şehit verdim. Gencecikti. Arkasında gözü yaşlı eş ve biri beşikte iki çocuk bıraktı. Günlük yevmiyemizi çıkartırsak şükrediyorum. Daha oğlumun bedeni mezarında soğumadı. Sokaktaki bayraklar hala dururken bana icra takibi başlatırlar. Kıymetimiz yokmuş onu anladım. Oğlum öldükten sonra İzmir’den belediye başkanları kalktı geldi. Ama ne başbakan ne cumhurbaşkanı ne de bakan, kimse evime dahi gelmedi. Çok sözler verildi. Hepsi havada kaldı. Anlatmama gerek yok. Evimin hali zaten ortada. Yağmurda evin her yeri akıyor. Özkan’ımın 6 aylık oğlu Alper hastalandı. Her gece ateşleniyor. Evde mikrop kapmasın diye onu akrabalarıma gönderiyorum akşamları. Eşi Dilara’nın zaten psikolojisi bozuldu. Komşuya gidiyorum diye evden çıkıyor. Akşam oldu mu dönmüyor. Onu eşinin mezarının başında buluyoruz. Sabahtan akşama kadar gidip başında oturuyor. Ben buradan yetkililere sesleniyorum. Hurdacılık yaparak, çöpten kağıt toplayarak geçimimizi sağlıyoruz. Oğluma askerde bile en fazla 50 lira para gönderdim. Onu da harcayamadan şehit düştü. Ben oğlumu şehit verdim ama icralık oldum. Borcu ödeyemeyeceğim. Evime de haciz gelecek. Şehit ailesinin düştüğü durumu herkes görsün.”

kaynak;
    milliyet
    hürriyet
    sondakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaköy_soğancısı -- 30 Ağustos 2012; 11:10:38 >

...intel ivy bridge i5 3570k...Asrock z77 Extreme4...HD7850 1GB...G.Skill RipJawx F3 4X2 8GB...COSMOS 1100 S...
    "Özgürlüğü alınan ahmaklara özel olarak dizayn edilmiş hapishane tadında karizmatik bilgisayarların mucidi(steve jobs) öldü"
    Richard Stallman
  • Allah'ım aklıma mukayet ol, nasıl bir ülke lan burası nasıl nasıl nasıl!!!!
    Düşünürsün ki varsın, Oysa bu varsayımın... Zat-ı Hak'tır varlığın, "NEFS"ini görebilsen!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER64

Eğer haber doğru ise söyleyecek söz bulamıyorum.

yalan olsa bence bedaş basın açıklaması yapardı delilleri göstererek ama onlarında sessiz kalması haberi doğruluyor bence

...intel ivy bridge i5 3570k...Asrock z77 Extreme4...HD7850 1GB...G.Skill RipJawx F3 4X2 8GB...COSMOS 1100 S...
    "Özgürlüğü alınan ahmaklara özel olarak dizayn edilmiş hapishane tadında karizmatik bilgisayarların mucidi(steve jobs) öldü"
    Richard Stallman
  • Hem oğlu bu ülke için şehit olacak hem de evine haciz gelecez. Yazık...
    'Iskalasın beni insanlar, bunun ne önemi var!Ben alkışlarım kendimi,övünürüm Çekmecemdeki başarılarımla
  • tam olarak ne borcu olduğunu anlayamadım. elektrik mi, su mu ne borcu bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Hem oğlu bu ülke için şehit olacak hem de evine haciz gelecez. Yazık...

Rezillik yahu nereye gidiyor bu ülke anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Hem oğlu bu ülke için şehit olacak hem de evine haciz gelecez. Yazık...

Rezillik yahu nereye gidiyor bu ülke anlamıyorum

Hocam, evlerinin çatıları akıyor, çöp, hurda toplayarak hayatlarını geçindirmeye çalışıyorlar. Destek olacaklarına köstek oluyorlar. Bunlara denilecek söz bulamıyorum.

Orijinalden alıntı: JAMESx

tam olarak ne borcu olduğunu anlayamadım. elektrik mi, su mu ne borcu bu?

google da arattırsaydın ya kardeş elektrik istanbulun anadolu yakasını ayedaş avrupa yakasınıda bedaş parselledi devletcüğümüzün yardımlarıyla

Richard Stallman
  • şimdi bişey derdim ama
  • bu ülkede herşey yalan arkadaşlar.gidip şehit olan insanla bir hiç uğruna öldüler.ne askerliğini yaparken insan gibi muamele gördüler,ne de devlet sosyal bir devlet olmanın gereklerini yerine getirdi.ülkede paran varsa insansın yoksa değilsin.
  • 700-750 tl arası şehit maaşı var diye biliyorum niçin valilige basvurup almıyorlar.Eğer haber dogruysa bilgisizlik söz konusu emin olun sosyal devlet olma yolunda ciddi adımlar atılıyor sadece biraz araştırmak haklarınızı ögrenmeniz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 30 Ağustos 2012; 12:27:18 >
  • şehit maaşı diye bir şey var ama bu tarz aileler için fon hesabı açmak para biriktirmek ve bu tarz insanlara ekstradan yardım etmek TSK kuvvetleri için o kadar kolay bir şey ki neden yapmadıklarını anlayabilmek hiç ama hiç mümkün değil.

Orijinalden alıntı: barcelona

şehit maaşı diye bir şey var ama bu tarz aileler için fon hesabı açmak para biriktirmek ve bu tarz insanlara ekstradan yardım etmek TSK kuvvetleri için o kadar kolay bir şey ki neden yapmadıklarını anlayabilmek hiç ama hiç mümkün değil.

Zaten emin olun yapılıyor ayrıcan kan parasıda var açıkcası 750 tl sehitlik maaşı alan elektirigi ödemek zorunda eğer elektrik ödenmesin derseniz sehit ailelerine durumu istismar eden cok olur.Ancak aile valilige gitse durumunu anlatsa toki evlerinden uygun bir ev verirlerdi.Medyamız çok kötü madem haber yapıyorsun şehit ailelerine yardımcı olmak adına şehit ailesinin haklarını anlatsana

Orijinalden alıntı: oranj001

quote:

Orijinalden alıntı: barcelona

şehit maaşı diye bir şey var ama bu tarz aileler için fon hesabı açmak para biriktirmek ve bu tarz insanlara ekstradan yardım etmek TSK kuvvetleri için o kadar kolay bir şey ki neden yapmadıklarını anlayabilmek hiç ama hiç mümkün değil.

Zaten emin olun yapılıyor ayrıcan kan parasıda var açıkcası 750 tl sehitlik maaşı alan elektirigi ödemek zorunda eğer elektrik ödenmesin derseniz sehit ailelerine durumu istismar eden cok olur.Ancak aile valilige gitse durumunu anlatsa toki evlerinden uygun bir ev verirlerdi.Medyamız çok kötü madem haber yapıyorsun şehit ailelerine yardımcı olmak adına şehit ailesinin haklarını anlatsana

hayir ben mevcut sistemi biliyorum ama ayrı ek bir sistemden bahsediyorum TSK'nin kendi bireysel emeklilik sistemi gibi TSK gibi devasa bir bütçeye sahip bu kurum kendisi de en az 700 tl ayrıca vermeli şehit ve gazi ailelerine belki daha fazla ve bu gerçekten çok basit ve hiç devlete yük getirmeyecek bir çözüm ama ah bu bürokrasi

• Allahım sen bizi hükümetlemi sınıyorsun Ya Rabbi.
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.