Şimdi Ara

Şehirlere bomba depolanırken kimler buna seyirci kaldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehirlere bomba yerleştirilirken kimlerin izlediğini açıklıyoruz

Türkiye uzun süredir şehitlerine ağlıyor. 7 Haziran seçimleri sonrası ateşkesin sona ermesiyle birçok yerde yollara döşenen mayınlar patlamaya, art arda şehit haberleri gelmeye başladı.

Hükümet ise PKK'nın "Barış süreci" boyunca silah yığınağı yaptığını, yolların altına mayınlar döşediğini ve süreci sabote ettiğinii anlatıp durdu.

Ancak bu silahlar depolanırken ve bu mayınlar yolların altına döşenirken devletin Milli İstihbarat Teşkilatı her şeyin farkındaydı.

Nereden mi biliyoruz...

Sizi birkaç yıl öncesine götürelim.

MİT ve PKK temsilcileri arasında Norveç'in başkenti Oslo'da gerçekleştirilen görüşmeler 2011 yılında internete sızdırıldı.

Dönemin MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş, MİT Müsteşar yardımcısı sıfatıyla bugünün MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile PKK yöneticileri Sabri Ok ve Mustafa Karasu arasında geçen konuşmalarda çarpıcı bir itiraf göze çarpmıştı.

ŞEHİRLERE YIĞDIĞINIZ PATLAYICILARI BİLİYORUZ

Toplantıda söz alan Afet Güneş, PKK yöneticisi Sabri Ok'a "Biliyoruz metropolleri de doldurdunuz bu arada, patlayıcılarla doldurdunuz" demişti. Sabri Ok ise "Yok canım" diye tepki gösterince Afet Güneş kendinden emin bir şekilde "Hepsini biliyoruz" diyerek sözlerini tekrarlamıştı.

Sabri Ok'un konuyu geçiştirmeye çalışıp "Onlar bir tarafa biz bu süreci ilerletelim önemli olan o" demesi üzerine bu kez Hakan Fidan söz almış ve "İşte onları göre göre zor gidiyor bunları da görmesek iyi olur" demişti.

Yine o görüşmede Hakan Fidan "çözüm süreci" nedeniyle bir "özgürlük alanı"nın açıldığını belirterek "Bu açılan özgürlük alanı içerisinde örgütün alt birimleri eski alışkanlıklarından hareketle daha fazla mevzi kazanalım daha fazla örgütlenelim mantığı içerisinde." demişti.

Ve gelinen süreçte, Hakan Fidan'ın da belirttiği gibi "göz göre göre" şehirlere yığılan bombalar bugün bir bir patlatılmaya başlandı.

AKP'li siyasiler de bugün tüm bu yaşananları ilk defa öğrenmiş gibi "çözüm sürecinde şehirlere silah yığmışlar, örgüt bu dönemde dağa adam devşirmiş" demeye başladı.

Öyle ki hükümete yakın Sabah gazetesi sayı bile vererek "MGK ve Bakanlar Kurulu'na sunulan rapora göre PKK, "Çekiliyoruz" dediği dönemde silahlanmaya devam etti. Şehir savaşına hazırlık için kentlerdeki evleri mühimmat deposuna çeviren örgüt 80 bin uzun namlulu silahı buralarda sakladı" itirafında bulundu.

Nitekim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da önceki gün katıldığı canlı yayında "çözüm süreci"nde asker ve polisin PKK'ya operasyon yapmadığını söyleyerek “Bunlar çözüm sürecini silah stoklama süreci olarak değerlendirdi. Çok ciddi bir silah stoklaması yaptılar.” dedi.

Özetle, hükümet PKK'nın attığı her adımı 2011 yılından beri biliyordu. Metropollere patlayıcı stoklandığını ve örgütün dağdan inmek bir yana, dağa adam devşirdiğinin her zaman farkındaydı.

Moda deyimiyle söylemek gerekirse "Hepiniz oradaydınız.."

Şahin Çakmaklı

KAYNAK

http://odatv.com/sehirlere-bomba-yerlestirilirken-kimlerin-izledigini-acikliyoruz-0809151200.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 2 Nisan 2016; 21:58:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akpliler de bunu cok iyi biliyor ama ona buna satasarak isim takarsk vicdan tesellisi yapiyorlar . Vicdanlari rahat mi sormak lazim .

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Eli ve boyu uzun biri
    ''İnsanın doğuşunu görmekten herkes kaçar, ama ölümünü görmeye koşa koşa gideriz. İnsanı öldürmek için gün ışığında meydanlar ararız, ama onu yaratmak için karanlık köşelere gizleniriz. İnsanı yaparken gizlenip utanmak bir ödev, onu öldürmesini bilmekse birçok erdemleri içine alan bir şereftir. Biri günah, öteki sevaptır.''
  • Birde utanmadan yazıyorlar.
  • Muhalefetin hatası. Ya ne olacaktı?
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Cehape,Mehape,paralel,Geziciler,Ergenekoncular,Faiz lobileri,Dış güçler,Vatan hainleri Şehirlere bomba,Silah yığılırken bunlar göz yumdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiator-TR -- 2 Nisan 2016; 11:43:05 >
    Daha Fazla Göster
  • Simdi uzun uzun yazicam gene vatan haini ilan edilicem su bolumde benim dusuncelirimi anlayacak adam yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosuna bunlara vatana ihanet etti demiyoruz.

PSN : Jeopol
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Simdi uzun uzun yazicam gene vatan haini ilan edilicem su bolumde benim dusuncelirimi anlayacak adam yok.

asau pemax godolfin atabey ve yan hesaplar anlar seni .Yaz ben cagırırım onları
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Akpliler de bunu cok iyi biliyor ama ona buna satasarak isim takarsk vicdan tesellisi yapiyorlar . Vicdanlari rahat mi sormak lazim .

aynen ama şimdi sol gibi görünen solucanlarda,kaldığı yerden devam ettiriyor değişen bir şey yok

niye bütün partiler birleşmiyor tek ses olmuyor, şuanki chp amerikan-ingiliz gazatesi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amillian

asau birkaç gün önce "TBMM'deki tek temiz parti MHP!!!!" demişti.

Bilmiyorum belki asau yoldan dönmüştür?

Algı yapıyordur o
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • Herkes kimin ne olduğunu biliyor ama adam çıkar kandırıldik der miting de eline Kur'an i kerim alır. Bide cumadan çıkışta kameralara poz verir yüzde 49.5 oy cepte burası öyle bir ülke...

&#8224;
  • Bunlara neden olanları, şu gazete başlıklarını atanları, barış sürecinde apo seviciliği yapanların tek tek yargılandığı günleri umarım görürüm.

Bu resmen bir suç itirafıdır

Orijinalden alıntı: Amillian

asau birkaç gün önce "TBMM'deki tek temiz parti MHP!!!!" demişti.

Bilmiyorum belki asau yoldan dönmüştür?

Ona inanma. Akpli değilim tayfasından ama sabah akşam akpyi ve rteyi savunup, başkalarına laf atıyor. Fanatik akpli olmayanların yazmayacağı mesajlar yazıyor sonra algı yapıyor.

Bir keresinde bana "ben azınlıkları savunurum, ondan böyle. Akpliler forumda azınlık bile değil, yalnız kalıyorum. Ben hep çoğunluğun karşısındayım" yazmıştı.

• Sehirlere bomba yerlestirilirken Kürtler buna seyirci kaldi. Kurtten ne dost olur ne es olur ne akraba olur. Turk kurt kardes falan degil.
    Kardes kardese zarar vermez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.