Şimdi Ara

Şehirlerarası bisiklet ile yolculuk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce nasıl olur? istanbul > izmir veya istanbul > izmir > antalya gibi sahilde kamp yapa yapa ilerlenir mi? bi yerde gördüm de çok güzel hayallere sürükledi beni be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobregi gazeteye sar

Parasi neyse verelim de istedigimiz fizigi satin alalim be. -Tyrion Lannister

• quote:

Orijinalden alıntı: merata

Bizim arkadaş da senin gibiydi tutturmuştu gidecem gidecem diye gidiş o gidiş.. O günden beri haber alamadık çocuktan.. Ha sen bilirsin ama

La kahkaha attım yaw

• bence güzel etkinlikler ama gecesi var psikopatı var köpek var, kamyonu tırı var. ri,ski cok. uzak yerlere değilde blindik güvenli yollarda yolculuklar yapılabilir. bear gritsede danısabilirsin trt aracılığıyla :D:D
    Ne mutlu Türküm diyene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun Yolculuk
    10 yıl önce açıldı
    uzun otobüs yolculuğu(24saat)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapılır ama kondisyon falan lazım belli bir tecrübe falan. Bence kamp yaparak değil de bir apartta pansiyonda kala kala gidilmeli..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    sonra durum vahim oılur

Orijinalden alıntı: Ryner

sakın bana şu ucuz bisikletlerle çıkacağım deme de
    ayrıca iyi bir kondisyonun olması lazım , bu yolculuk sokakta bisiklet sürmeye benzemez gidersin dağ basında bir yerde tıkanır kalırsın
    sonra durum vahim oılur

sağlam bi bisiklet alabilirim. 2-3 arkadaş ile gitsek efsane olur
  • Ben 4 yıldır Çin maden ocakları işlenmesinde muhasebecilik yapıyorum. İşimden memnun değilim ve internetten iş aramaya başladım. 4 çocuk ve terkeden karım var. O çocuklar internet başımda otururken durmadı ve film izlemek istediler. Ben de çok Zaman almasın diye kısa film diye arattım. Bu konuyu buldum. Sinirlendim. Akşam uçakla Bulgaristan'a gidiyorum. Oradan Türkiye'ye geleceğim. Oradan dünya turu yapmak istiyorum. Helga, çocuklarımın anası ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Ben 4 yıldır Çin maden ocakları işlenmesinde muhasebecilik yapıyorum. İşimden memnun değilim ve internetten iş aramaya başladım. 4 çocuk ve terkeden karım var. O çocuklar internet başımda otururken durmadı ve film izlemek istediler. Ben de çok Zaman almasın diye kısa film diye arattım. Bu konuyu buldum. Sinirlendim. Akşam uçakla Bulgaristan'a gidiyorum. Oradan Türkiye'ye geleceğim. Oradan dünya turu yapmak istiyorum. Helga, çocuklarımın anası ol.

csb

Orijinalden alıntı: Gokhan

hırsızı, sapığı, tecavüzcüsü var, çok tehlikeli bence. 3-4 kişi gidecekseniz olabilir

benden sapığı varsa veririm

kalbimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 4 Nisan 2016; 20:14:30 >
    Cooler Master K380 Thunder600W/AMD Ryzen 5 5600x 4.6GHz/GIGABYTE B550 AORUS PRO /Zotac RTX 3060 AMP 12GB White Edition/PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB Gaming DDR4-3600Mhz C18 32GB (2x16GB)/Samsung 500 GB 860 EVO SSD/Seagate BarraCuda 1TB/HP 24X 144HZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.