Şimdi Ara

şehirfırsatı cağ kebap ve tatli fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fırsatı görünce ağzım sulandı bayramda nasip olursa istanbuldayım. Bu fırsat gözüme çok güzel ve sıcak bir fırsat göründü sizce nasıl?
    Not: karnım tok
    http://www.sehirfirsati.com/deals/anadoluyakasi/buyuk-erzurum-sofrasi-vedat-milor-gurme-cag-kebap/11934713

Bu arada videoyu izledim adam cağ kebabını yedi konuşamadı dili peltekleşti heyecandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 20 Ekim 2012; 17:40:27 >

• Oturduğunuz semte yakın ise (Kartal), bana uygun göründü fiyat ve sunum olarak. Antalya'da olduğumdan bana bir faydası yok ama.
  • erzurumdan online olarak muharrem ustadan kadayıf dolması siparişi verin.. daha iyisini bulamazsınız zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

erzurumdan online olarak muharrem ustadan kadayıf dolması siparişi verin.. daha iyisini bulamazsınız zaten..

cağ kebabı diyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

erzurumdan online olarak muharrem ustadan kadayıf dolması siparişi verin.. daha iyisini bulamazsınız zaten..

cağ kebabı diyoruz

cag kebabı oldugunu biliyorum ama kebabtan sonraki tatlı için dedim zaten. aklınızda bulunsun ileride alırsınız..
  • fırsat ile yemek almyaın tavsiye etmiyorum şikayet sitelerine bakarsanız ki kendi başıma gelenler de öyle bu tavsiyeyi verdiriyor...
  • quote:

Tatlı olarak kadayıf dolması vasat denilebilecek bir lezzete sahip. Burma kadayıf ın yanından bile geçemez.(Muarrem ustanın dükkanından tattım)

Ama cağ kebabı gerçekten mükemmel bir lezzet. Herkeze tavsiye ederim.
  • bir kez cag kebabı yemistim bir daha bulamadım.adana da nerede bulunur bilen var mi

• beyler buraya nasıl gidilir bilen var mı ?

kartal metrosu yakın mıdır buraya veya üsküdür ya da kadıköyden araba kalkar mı

• Bahsi geçen yere ayda bir sefer giderim. Mekân, kebap kalitesi, garsonların ilgi ve alakaları iyidir.

Sahilden özel aracınızla ya da toplu taşıma araçlarından minibüs ve tren seçeneğini kullanabilirsiniz. Sahilden gidecekler, Atalar bölgesinde DAP yapının kulelerini gördükleri anda sola dönecekler ve yaklaşık 70-100 metre sonra Büyük Erzurum Sofrası solda kalıyor. Tren ya da minibüs seçeneğini kullanırsanız da Atalar tren istasyonunda inecek ve sahile doğru 5-10 dakika kadar yürümeniz gerekecek. Atalar'da indiğiniz vakit kime sorarsanız gösterirler.
  • fırsat falan değil arkadaşlar. buraya daha önce gitmiştik. aynı menüyü adam başı 25 liraya almıştık. bi indirim falan yok kısacası. ama menü güzel patlayana kadar yiyosunuz :)

yerini soran arkadaş için de kadıköyde evlendirme dairesinin ordaki minibüslere binip atalara gelmeden inerse kısa bir yürüme mesafesinde diye hatırlıyorum.
  • Yanlış hatırlamıyorsam, bir şiş kebabın fiyatı 5-6 TL olmalıydı. Çorba, tatlı, 2 adet şiş, salatalar, manda yoğurdu -ki şiddetle tavsiye ederim-, içecek vs. düşünüldüğü vakit iyi bir fırsattır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kicker

fırsat falan değil arkadaşlar. buraya daha önce gitmiştik. aynı menüyü adam başı 25 liraya almıştık. bi indirim falan yok kısacası. ama menü güzel patlayana kadar yiyosunuz :)

yerini soran arkadaş için de kadıköyde evlendirme dairesinin ordaki minibüslere binip atalara gelmeden inerse kısa bir yürüme mesafesinde diye hatırlıyorum.

bu kadıköy evlendirme dairesi dediğiniz söğütlüçeşme metrobüs durağının ordaki mi? hatırlıyorum ordan minibüsler kalkıyordu.

eğer o şekildeyse bugün gidiyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

quote:

Orijinalden alıntı: Kicker

fırsat falan değil arkadaşlar. buraya daha önce gitmiştik. aynı menüyü adam başı 25 liraya almıştık. bi indirim falan yok kısacası. ama menü güzel patlayana kadar yiyosunuz :)

bu kadıköy evlendirme dairesi dediğiniz söğütlüçeşme metrobüs durağının ordaki mi? hatırlıyorum ordan minibüsler kalkıyordu.

eğer o şekildeyse bugün gidiyoruz :)

evet hocam oradaki minibüsleri bahsetmiş önünde metro durağı var.

• erzuruma gidip koç cağ kebap var orda yiyin.6 cağ istedim. cağları bile yedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vakkas.

Bahsi geçen yere ayda bir sefer giderim. Mekân, kebap kalitesi, garsonların ilgi ve alakaları iyidir.

Sahilden özel aracınızla ya da toplu taşıma araçlarından minibüs ve tren seçeneğini kullanabilirsiniz. Sahilden gidecekler, Atalar bölgesinde DAP yapının kulelerini gördükleri anda sola dönecekler ve yaklaşık 70-100 metre sonra Büyük Erzurum Sofrası solda kalıyor. Tren ya da minibüs seçeneğini kullanırsanız da Atalar tren istasyonunda inecek ve sahile doğru 5-10 dakika kadar yürümeniz gerekecek. Atalar'da indiğiniz vakit kime sorarsanız gösterirler.

2 kişi ne kadara çıkarız dostum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.