Şimdi Ara

Şehir içi ulaşım aracı(makul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şehir içi işe gidip gelmek, markete oraya buraya gidip gelmek için motosiklet arıyorum. Sadece yakıt değil her yönden(vergi, servis, değer kaybı) ekonomik olmasını istiyorum. Bütçe sınırı yok önemli olan fayda maliyet analizine uygun olması. Aklımdaki modeller: honda fizy, ronny 15 veya rubby 100(bunlar kanuni). Yeni nesli motorlardan çok anlamıyorum, karbüratör veya enjeksiyonlu olması çok farkdediyor mu? Fikirleriniz için teşekkür ederim.
    Not: Elektrikli bisiklete bir türlü ısınamadım o yüzden sıcak bakmıyorum.

Orijinalden alıntı: viper17

Scooter olması şart mı ?

değil küçük çaplı bişey olsun istedim. commuter yada cub türü de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeks64 -- 2 Eylül 2012; 14:52:37 >

Tarifinize uygun en iyi motor ;

http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1365

Çinli scooterlar çok masraf çıkartır.

mondial de çin diye biliyordum.

Orijinalden alıntı: apeks64

quote:

Çinli scooterlar çok masraf çıkartır.

mondial de çin diye biliyordum.

commuter motosikletler en az sıkıntı çıkaran motorlardır çin olmalarına rağmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir dışından araç almak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok mu başka fikri bulunan kimse?

Orijinalden alıntı: BayernM

ben sizin için en iyisi scooter ve her yönden fizzy derim hemde japon

aslında fizy yi beğeniyordum ma başka bir forumda mazleme kalitesi çok kötü denilmiş. neden böyle yazdılar anlamadım honda çok kötü malzeme kullanır mı? birden soğuttu beni beki cbf 150, ybr 125 veya cub türleri için ne tavsiye edersiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

ben sizin için en iyisi scooter ve her yönden fizzy derim hemde japon

aslında fizy yi beğeniyordum ma başka bir forumda mazleme kalitesi çok kötü denilmiş. neden böyle yazdılar anlamadım honda çok kötü malzeme kullanır mı? birden soğuttu beni beki cbf 150, ybr 125 veya cub türleri için ne tavsiye edersiniz.

cupu tavsiye etmem pek o tip motor olduktan sonra cbf 150 candır canandır hiç üzmez hemde hiç
  • honda innova şiddetle öneririm adamlar motoru yüksek bi binadana atıyorlar kızartma yağı döküyorlar yine çalışıyor hemde benzini kokluyor yeni aldığına bir depoyla(3.7 lt) 100 kilometre gidiyormuş daha sonra ise açıldıktan sonra 192 km gidebiliyormuş hemde dünyanın en sağlam motoru seçildi

FORUM KURALLARINA BİR DUR DİYELİM
    AYAKLANALIM !
    [/b
  • innova yerine 110 cc başka bir cup cikardi honda. wave di adı galiba çok hatirlamiyorum. innovadan farkı enjeksiyonlu olmasi. 1lt benzinle 57 km iddialari var. gerisini kullananlar söyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

innova yerine 110 cc başka bir cup cikardi honda. wave di adı galiba çok hatirlamiyorum. innovadan farkı enjeksiyonlu olmasi. 1lt benzinle 57 km iddialari var. gerisini kullananlar söyler.

evet hondanın sitesinde innova yok. Bu kadar çok çeşidin olması çok da iyi bişey değil yav. İnsanın kafası karışıyor, ya da motosikletten anlamadığım için bana öyle geliyor. Daha commuter mi, cub mu yoksa scooter mi ona bile karar veremedim. Ama sanırım Honda fizy, agility 125 ya da yamaha crypton olacak. Bir de ybr 125 şu ana kadar en çok beğendiklerim.
    Gülerek Kaybettiklerini Ağlayarak Kazanamazsın.
    Kim Allah rızası için öğrenilmesi gereken bir ilmi dünya metaı elde etmek için öğrenirse, kıyamet gününde cennetin kokusunu bile duyamaz (Ebu Dâvut, Kitabu'l-İlm)
  • honda wave al derim devir ekonomi devri 1 lt 57 km bir depo 3.7 lt 208 km..
     Şehir içi ulaşım aracı(makul)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih0992

katılıyorum ybr 125 pişman etmez

Aslında şuana kadar değerlendirdiklerimin içinde en çok olumlu yorumu ybr 125 hakkında aldım. A2 ehliyetim var ama daha önce mobilet türü motosiklet kullandım. Çok büyük kaba bir motosiklet değildir de mi bu. Bir de arıza vs. olduğunda her tamirci olabilir mi yaşadığım yerde servisi yok.

quote:

Orijinalden alıntı: fatih0992

katılıyorum ybr 125 pişman etmez

Aslında şuana kadar değerlendirdiklerimin içinde en çok olumlu yorumu ybr 125 hakkında aldım. A2 ehliyetim var ama daha önce mobilet türü motosiklet kullandım. Çok büyük kaba bir motosiklet değildir de mi bu. Bir de arıza vs. olduğunda her tamirci olabilir mi yaşadığım yerde servisi yok.

Aslında pek ilgilenmem bu tarz motosikletlerle racingleri bilirim fakat ybr'yi 4sene kullandım hiçbir arıza çıkarmadı kesinlikle ybr derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • henüz rodajdayım. en son depoyu doldurdum.415 km gittim hala yedeğe geçmedi.aldım benzini 40 lira tuttu.yaklaşık olarak 9.5 lira falana denk geliyor. yamaha kalitesine laf yok, ybr esd nin şekline laf yok ve bu yakıta hiç laf yok
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.