|
Cihazı 1 ay önce kayseriden almıştım. Cihazı bıraktırdığım tanıdığım daha yeni kargoladı ve bugun elime ulaştı cihaz. Letgodan 14bin liraya anlaştım 2 bin lira kargo parası ile 16bin liraya geldi cihaz. Hemen olumlu yanlarını yazayım ön ve arkada disk fren var 25kg ağırlık tek elimle çok rahat kapatmadan kaldırıp merdivenden indirebiliyorum. Katlanması gayet kolay beğendim 4lü flaşör var çok karanlık ortamda insanlar sizi farketsin diye yakabilirsiniz navigasyon var ekranda yönergeler bulunuyor cihaz kilidi var bluetooth üzerinden buda güzel bir özellik ayrıca şifre ile açılabiliyor amortisörler güzel çalışıyor f2 ön amortisöründen çok daha iyi ses yapmıyor farı araba farı gibi çok güzel aydınlatıyor ve yukarı aşağı manuel ayarı var. olumsuz yanları Açıkcası büyük beklentim vardı ancak batarya tarafında hüsrana uğradım. 10200 mah batarya bence 1200 watt cihaz için yetersiz. f2 pro da korna varken buna zil koymak şaka gibi birşey ve zilden zaten ses te çıkmıyor 35 km sürati var diye aldım 25 km sürat varmış yarın sabah kartal taş ocağını çıkacağım modlu mi pro 2 ile 9km süratle çıktığım f2 pro ile 14km süratle çıktığım mi ultra 4 ile 18km süratle çıktığım yokuşu bakalım kaç ile çıkacağım. yarın sabah yazarım. edit ekleme f3 pro ile 19km süratle çıktım şarj yüzde 60 ta. Yarın yüzde100 şarj ile deneyeceğim. Scooterlarda şarj azaldıkça yokuştaki hız azalıyor ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 25 Kasım 2025; 9:58:39 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt