Şimdi Ara

Sefes Oyucu Koltuğu Projesi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
89
Favori
49.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
404 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Selamlar wp grubunu prototipten sonra kuralım istiyorum daha erken kurarsak 2 kaynağı takip etmek zorunda kalırız hem de bir sürü ileti olup sohbet havasında önemli konular kaynayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam, siz öyle diyorsanız bize uyar. Ne zaman gelir prototip diye sorsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nomad hocam sırt kısmının yüksekliğini ne kadar yapmayı düşünüyorsunuz? Baş hizasına denk gelecek şekilde 95-100 cm civarında yapmanız mümkün müdür yoksa piyasadaki diğer modeller gibi hemen boyun altından biten 70-75 cm olan modeller gibi mi olacak? Bence bir koltukta en önemli olay bu. Baş kısmı açıkta kaldı mı, isterse dünyanın en rahat süngeri olsun, bir süre sonra ağrı yapıyor. O yüzden baş kısmını koltuğun sırt kısmına yaslayabilmek şart diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deriden falan anlamam da terletmemesi çok önemli.
    Ayrıca kilo işi düşmemeli. 120-130 hatta belki 150 bandı varsa daha iyi bile olabilir. Hedef kitle ve ülke gerçeklerini düşünürsek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bu konudaki fahiş piyasayı görüp bunları kalite performans ve fiyat üçlüsünün ortasına çekmeye çalışmanızdan ötürü sizleri tebrik eder kazancınızın ve başarılarınızın daim olmasını dilerim.

    Bu konudaki şahsi fikirlerim ise oturulan minderin rahatlık seviyesi üst seviye sırt yasladığımız yerin uzun ve terletmeyen yapılarda olması beklenir.Kimi oyuncu yahut patron koltuklarının terletme olayları kimi zaman şekil kimi zaman kullanılan kaplama nedeniyle olmakta ve hiç istemediğimiz bi olay.

    Mekanizme konusunda sırt yatar mekanizmalar güzel iyi ancak uzun vadede ne olur bunu ölçmek biçmek gerek, komple minder yatar sistemde ise rahatlıktan büyük ödün verilmekte ufak bi ayarlama yapmaya çalışırken.

    Fiyat konusuna gelince 500 lira şu an piyasa için geçerli ve sürüm konusuyla maliyetlerinizi düşürebilceğini düşünüyorum ancak 500-750 fiyat bandını aşmamanızı öneririm, çünkü bu fiyat aralığının sonrası marklaşması müşteri alışkanlıklarına girmekte.

    Umarım çok iyi bi ürün çıkarırsınız ticari açıdan sizler kullanım açısından bizler mutlu oluruz.(İşin rast gitsin hemşerim)




  • Güzel proje. Umarım ortaya yüksek kaliteli bir ürün çıkar. Lakin şahsi fikrim Türkiye de asıl eksiğin üst segment ürün olduğunu düşünüyorum. Değişik fiyat aralıklarında bir çok Türk markası oyuncu koltuğu üretti. Fakat Türkiye üretimi premium bir ürün maalesef ki yok. Bu arada dxracer falan kalite olarak orta seviye markalardır. Benim kastetttigim noblechairs, secretlab gibi markaların ürünleridir. Mesela şu ürün Türkiye ye gönderilse hiç fiyatına bakmadan alırım. Şu kalitede bir ürün maalesef Türkiye de satılmıyor.
    https://secretlab.eu/collections/titan-xl-series#titan_xl_2020_softweave-charcoal_blue
    Edit: linkini attığım ürünün normal kumaş seçeneği bulunuyor. Açıkçası asla PU bir ürün satın alacağımı düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namco -- 15 Mayıs 2020; 2:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi genel kanı ortaya çıkan;

    1- döküm süngerden (görüntüden) ziyade sırt desteği uzun saatler oturum. Sırt için konuşuyorum.
    2- yıkanabilir kumaş bunun sökümü (kılıf nasıl olacak fermuar veyahut alt perçin vida yuvası) veya file desteği sırt için. Ha maliyet düşsün denirse sökülen yıkanan kumaş fikrinden, silinen kumaş fikrine doğru yol alırız.
    3- dayanım 130 kg ( oturak iskeleti ve bağlantı yuvasını lamaya itiyor sıcak veya soğuk çekim konuşuruz - kesinlikle sac olmayacak - bence 3mm yeterli ana bağlantı için - mühendis arkadaşla bunun bir hesabını yapmak) yıldızın metal olmasını kararlaştırdık ki zaten 50 kişiyi geçeriz gibi- bunun dışında tekerlek yuvasını düz kaynatmak tekerlek kullanamayacak (100 kg üstü) ve kullanmak istemeyen (pedal vs)
    4- Piston konusu ve sırt mekanizması ( tıktık yatar mı olacak kilitlemeli mi olacak?) veya maliyet iyice düşsün diye dümdüz bir profil (ayarsız yapıp iyice pofuduk + sünger desteği) bunların dayanımı ve maliyeti
    5- Kargo ayarlaması Aras istemeyen 2 kişi var genel olarak hangi Kargo deniyor ise görüşmesi
    6- 500 TL yi geçmeyecek

    Tüm bunları yönetim ve argeci arkadaş ile tartışıp prototip tarihini ancak Çarşamba günü söyleyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Takip + destek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Kargo olarak en sorunsuzu yurtiçi bana göre ama farketmez benim icin benim sizden tek isteğim sırt kisminin geri yatirabilir olmasi onun dışında bir talebim yok arkadaslara uyum saglarim siz nasil uygun gorurseniz ve bu proje icin size teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunarim sağolun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kayseriden böyle bir ürünün çıkıyor olması gurur verici bir durum ürünün bitmiş halini dört gözle bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phamdex -- 15 Mayıs 2020; 2:38:49 >
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    şimdi bi sipariş versek yaparmısın yoksa bi sipariş günümü belirleyeksin?
  • Arkadaşlar biz firma olarak ebatlamaya ekstra ücret almıyoruz nasıl. S beden de alsanız, xl de alsanız aynı parayı veriyorsanız giyimde bizede de öyle yani sırt 75 cm olur ise bu fiyat 105 cm olursa bu fiyat diye bir fiyat ortaya çıkmıyor ( pastalar ebatını bozmadığı sürece).

    Kayserili arkadaşlar;

    Hiç mi yebse, cadının evine, kahve dünyasına Talas, queen waffle a, kurukahveci mehmete, operona , belediyenin sosyal tesislerine, çaygaraya, divan pastanelerine, Erciyes de bulunan kara jandarma ve havanın tesislerine gitmiyorsunuz? :) şimdi Çamlıbeli üretiyoruz gelecek hafta teslim edeceğiz :)

    Kayserili olmayan arkadaşlar bizim gidebileceğimiz yerler sayılı olduğu için bu adresleri verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Misal 75 ve 105 cm için fiyat aynıysa çok iyi o zaman ya. Harika oldu bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam mekanizma kısımları olabildiğinde sağlam olsun ben aldım bitane koltuk 500 tl civarına 1 hafta içinde gıcırtı sesinden arkama yaslanmaya korkar oldum.
  • takip
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Hocam siz sipariş sayısında temkinli mi desem az düşünüyorsunuz. Talebi karşılayamazsınız şaşırmaktan benden söylemesi. Şahsen konuşulanlar ışığında ben 2 tane almayı düşünüyorum.
  • +1 prototipi görelim önce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 beklemedeyiz. Boyun sırt bel destegi cok onemli. İsim gucum PC karsisinda oldugu icin neredeyse gunde 14 saat vakit geciriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat konusunda mutabık kalırsak inanin firmaların 5 günde sattığını burda 1 günde çıkartırsınız çok yoğun arz talep gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.