Şimdi Ara

Sefes Oyucu Koltuğu Projesi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
89
Favori
49.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
404 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, ivedilikle konu uçurulmadan vs grubu kuralım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, aramızda bu fikri düşünen bir üretici olduğunu görmek oldukça güzel. Buradaki arkadaşlar en ufak detayı bile araştıran kişiler. Ben konuyu yeni okudum, temennim fiyatından ziyade sadece uzun vadede pc başında yoğun çalışan kişiler için kilo sorununa bir şekilde çözüm bulunabilmesi. Görüntüden daha önemli olan bence 100 kilo birisinin arkaya yaslandığında 2 ay sonra geriye yatmaya başlamaması.

    Umuyorum çalışmalarınızın sonuçlarını başarılı bir şekilde alabilirsiniz. Sevgilerle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshiva -- 15 Mayıs 2020; 0:39:21 >
  • Hocam oyucu değilde oyuncu olabilir mi?
  • @N0M4d hocam fikriniz çok güzel böyle bir fırsat son kullanıcının ayağına kolay kolay gelmez bu konuda sizi tebrik ediyorum, ön ödeme almadan da böyle bir işe kalkışmayın herşey tamam olur arkanı dönüp bir bakmışsınız kimse yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evladiyelik ömürlük sağlam bir ürün yaparsanız neden olmasın tabi uygun fiyatlı olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyat bandının biraz üzerinde hali hazırda ismini duyurmuş firmalar var hocam. Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama beklendiği gibi etki yaratacağına inanmıyorum açıkçası.
  • Takip + destek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @delikli nane, açıkçası preorder hiç düşünmedim çünkü kar odaklı yapmıyorum, prototipi çıkar forumda yazan 3 Kayserili arkadaş gelip eleştirisini bu konu üzerinde yazılı olarak yapar ondan sonra ücret ve Sevkiyat zaten 14 gün koşulsuz , 2 sene TSE ye göre garantisi olacak ürünün.

    Arkadaşlar bel ve sırt desteği bir çok kişinin ilk önceliği benim de öyle özelden de sıkça soruluyor; sırt ve bel 2 ayrı konu aşağıdaki örnekte bir YEMEK SANDALYESİ göreceksiniz bu müşterimizin yorumu ve isteği üzerine üretildi lütfen ebada açıya derinliğe takılmayınız bu fotolardaki yegane amacım sizi anladığım ve tecrübe sahibi olduğumuzu göstermek için - derinlik açı boyut desteğin yeri her detay bizim elimizde, zaten genel boy kilo ortalamadı da alacağız demek istediğim şey
    Sefes Oyucu Koltuğu Projesia
    Sefes Oyucu Koltuğu Projesin
    Sefes Oyucu Koltuğu Projesia fikri anladım ve zaten uygulamaktayız.

    Dipnot: döküm sünger fikri ortadan kalkmadı sadece böyle bir imkan da var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • takip
  • up. kayserideyim ve şuanda salon koltuğunu kullanıyorum valla sırtım deli gibi ağrıyor 500 biraz fazla geldi ama gerekirse verilir.
    İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız
  • Buda bu yaz başladı terden soyuluyor. Çok para verseniz de bu oluyor üstüne ince bez germeniz gerek


    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi

    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 15 Mayıs 2020; 1:28:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Koltuk deri olmamalı, Kumaş olup terletmeyecek şekilde yapılmalı, tasarım hoşuma giderse alırım ben.
  • F/p olursa alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle ihtiyacım olan birşey. 110 kiloyum. Bonus şef koltuk aldım.resmen tahtada oturuyorum.Sırtıma yaslanamıyorum bile. sırt yok direk uçurum. Amortisör 1 dakika da bir 1 santim aşağı iniyor sürekli zirveden yere iniyorum yani Sırtının yatması opsiyonel olmalı. hiç şu koltuğu yatırayım diye düşünmedim. Sırtın oturağa bağlandığı yer sağlam olsun L şeklinde ince bir profil mekanizmaya giriyor o kadar. neyse şikayet eder gibi olmasın. oturma süngeri kaliteli olsun 6 ay sonra tahtaya oturmayayım. amortisörü kaçırmasın , oturunca terletmesin yeter.Bunlar benim fikrimdir,
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim derilerde böyle bir sıkıntı olamaz biz hastanelere ve cafelere ürün veriyoruz, yani sizin trafiğinize nezaketize göre 5 kat daha fazla kullanım söz konusu, yukarıdaki yemek sandalyesi ile alakalı özel mesaj atan 2 arkadaş var, hayır arkadaşlar bu kadar ince olmayacak tabi ki ortak kanı ne kadar kalın pofuduk istenir ise orayı sünger, elyaf, gerekirse esnek bant- nozzak yay ile destekleriz.
    Mesela ekstra pofuduk olsun denir ise.

    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi bu şekilde 2 cm den 5 cm ye kadar gömülme yaparız.

    Mesela 8 cm ye kalınlaşır destek olarak

    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi

    Son olarak bir arkadaş belirli markalar var demiş evet bizim yapacağımız ürünün de aşağı kalır tek yanı fiyatı olacak aynı memnuniyeti sağlarız. Döşeme açısından bakınız.


    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi

    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam iyi güzelde kargo seçimi yanlış bana göre + olarak krom ayak olması lazım
  • Hocam bu genel olarak boy kilo gibi alınan ölçüleri, daha doğru ve hızlı olamak adına telegram veya whatsapp gibi uygulamalar üzerinden yapsak daha iyi olmaz mı, bazı opsiyonlardan bahsettiniz mesela onları burdan karar verirsek bitmez gibi :) ne dersiniz hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam selamlar elektrostatik toz boya ile fırınlıyoruz 100 mikron üstü epoxy bazda yapabiliyoruz. Boyanın kroma göre artıları saymak ile bitmez, çizilme + kir tutma+ dayanım + darbeye hassasiyet ve belli etme+ maliyet.

    Ben bu konuda herkesin fikrini dinlemekten memnuniyet duyuyorum fakat krom bizim kırmızı çizgimiz, en iyi krom yapıyorum diyen firmanın ürününü 5 ay sadece ıslak bez ile silin bakalım neler oluyor- bizim yaptığımız Metal sedirler güneş kimi zaman yağmur altında kalıyor.

    Biz firma olarak paslanmazı tercih ediyoruz 203 ve türevlerini kullanıyoruz.

    Bu benim kendime yaptığım bilgisayar masası- bu ürünü fason dışarıda değil kendi bünyemizde üreteceğimizi göstermek için ekliyorum.

    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi
    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi
    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi
    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/39193366/flintan-kolcakli-donen-sandalye.aspx

    Şu üründe bahsettiğiniz özelliklerin çoğu var, bu üründen daha sağlam ve daha ucuza üretebilirseniz tutar gibi. Yerli üreticiyi desteklemek için bile alacak olanlar satın alabilir.

    Tek tek öneri vermeme gerek yok, ürünü incelerseniz konforlu olduğunu farkedersiniz. Ama bir iki önemli özelliğini yazayım: arka kısım fileli olduğundan dolayı yazın aşırı rahat oluyor, komple yatmak yerine sırtı yatıyor ve rahat bir kullanım sunuyor, deriden öte böyle bir kumaş yaklaşımı özellikle uzun süre kullananlar için rahatlık sağlayacaktır. En büyük sıkıntısı oturulan minder ince ve uzun kullanımda rahat ettirmiyor. Tahtayı hissedebiliyorsunuz benim gibi iri cüsseye sahipseniz.

    Ekleme: Hem böyle fileli + bel destekli bir ürün maliyet açısından da avantaj olacaktır.

    Sağlamlık konusunda evde iki tane var senelerdir kullanılıyor sadece kolçak tutturmak için konulan metal plakayı vidalamak gerekti bir kere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 15 Mayıs 2020; 2:9:40 >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.